![]() |
Denizli: `Beşiktaş Mevsimi Başladı´ Mustafa Denizli, Eskişehirspor maçının ardından, "İnönü’de güzel günler başlıyor. Beşiktaş’ın yürüme mevsimi başladı. Bu aylar, haftalar Beşiktaş’ın haftası" dedi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 "Aldığımız üç puandaki faktör Beşiktaş. Beşiktaş'ın maçı çevirebilecek süresi vardı ve öyle oldu. 2-0 geriye düşmemizde bireysel hatalar ön plana çıktı ama bütün bunlar benim hataları görmemi sağladı. Benim için oynadığımız futbol, yakaladığımız tempo önemli. Pozisyon zenginliği bizdeydi. Golü bulduktan sonra Eskişehir'in dayanması benim düşüncelerime göre zordu. Eskişehirspor bu tip oynadığımız zaman çok zorlandı. İki hafta da yediğimiz 4 golde çıkaracağımız dersler var. Özellikle bireysel hatalar var ve bunları gördük. İkinci yarıda çıkma şansı vermedik tehlikeli ataklar yaşadık. Benim hayatımda 3-0'dan dönüşler var. Tribünle saha içinin bütünleşmesi çok önemli geçen hafta taraftarımızın sayısının az olması etkiledi. Herhalde tarihte ilk kez Kasımpaşa seyircisi daha fazlaydı. İnönü'de güzel günler başlıyor. Beşiktaş'ın yürüme mevsimi başladı. Bu aylar, haftalar Beşiktaş'ın haftası. Her maç geriden gelip almak kolay olmaz. İlk biz atalım sonra yiyelim ama ilk biz atalım zorlanmayalım. Derbi hiç önemli değil biz normal olarak düşündüğümüzü yaparsak hedefe ulaşırız. Bursaspor'un dün akşam kaybetme ihtimali en düşüktü. Bu baskıları kaldırabilen takımlar ayakta kalır bu haftalar son derece önemli Beşiktaş da bu baskıları kaldırabilir." Kartalhaber |
Hadi bakalım Denizli..Yine tarihte hatırlanacak bir söz ettin ama benim anlamadığım Serdar Özkan'ı niçin oyuna aldın?Oyuna alınacak farklı bi oyuncun yokmuş gibi ..Keza kaçırdığı 2 gollük pozisyon onun bu takımda oynayamayacağını gösterdi..Ben Serdar'ın oyuna alınmasında farklı bi anlam arıyorum... |
serdar özkan ı oyuna soktu benim aklıma gelen Serdar ı tekrar Beşiktaşa kazandırmak bndan başka bi düşünceyle sokamaz heralde ..ama bölyesi önemli bir maçta da sokması riskti . |
Alıntı:
|
Serdar Özkan Bu Maçla Kendini Bitirmiştir . Topa Vurmaya Gücü Bile Yok Bunu Çok İyi Gördük O Puro İçmeye Viskisini Yudumlamaya devam ETsin . Bye Bye Serdar Özkan ! |
Kartal Avı Başlamıştır :) " Bu Ay'lar Kartal Ayı :) " Ne güzel Söylemiş bee :) |
hı hı hı |
Denizli İstifacıları görmek isteriz |
Onlar bir daha ki puan kayıplarını beklemek için şu an yataklarındadır kardeşim.. |
hoca bugün 3cü goldan sonra uctu bea, görülmeye deyer manzaraydi |
Buna benzer bir lafı Lucescu etmişti.Avrupalı Beşiktaş başladı diye.Sonra papila ile tanıştık. Aman yönetim Beşiktaş'ın haklarını koru.Bu sene alınacak şampiyonluk seneye Metin-Ali-Feyyaz psikolojisini getirecek. |
aman nazar deymesin birakin papilalari besiktas sonunda sampiyon olur... |
Hoca iyi işler yaptı, Uğur'un oyuna girmesi ve çok iyi bir performans sergilemesi maçı kopardı bence, Denizli'nin iyi bir hamlesi olarak görüyorum bunu... Son haftalara girilirken oyundan çok kazanmak önemli denilir, bir nebze doğrudur bu tabii ama arada şöyle güzel galibiyetler de almak lazım, 1-0'larla taraftar şampiyonluğa inanmaz, ama böyle galibiyetlerle, böyle mücadelelerle taraftar her zaman takımın arkasında durur, şampiyonluğa da sonuna kadar inanır...Takımla birlikte Denizli'nin de toparlandığını düşünüyorum, geçen hafta 2 puan kaybetmiştik ama oyun bana zevk vermişti, bireysel hatalardan dolayı yemiştik golleri, Denizli'nin bir şeyi yoktu yani, iyi işler yapıyor son zamanlarda zaten, bu böyle devam eder umarım... |
sizler inanın... inandıktan sonra bütün takımları yenersiniz! bu arada ferrari dün ayakta durmadı bu aralar kendine çok dikkat etsin! |
28 macta 1-2 mac iyi oynadik diye su denizliyi göklere cikarmayin biz her mac böyle oynamaliyiz cünkü biz BESIKTAS iz böyle maclari izlemeyi herzaman hakediyoruz haksizmiyim...sahemre kardesimede soruyorum 3. gol 2 metre ofsayt eger hakem ofsayt kaldirsaydi yie burada denizliyimi övecektiniz ...ben hala bu adamin ilk geldigi günden beriki fikrimdeyim denizli istifaaaaa , bu arada bütün futbolculari gönülden kutluyorum |
serdar'ı aLmasın aLLaşkına ya ! o ne öLe ! dn serdar'ı aLmasa qöze daha qüzeL qörünürdü hoca.. |
Hoca böyle laflar söylemeyi seviyor ama bunu strateji olarak yaptığını düşünüyorum yoksa Beşiktaş mevsimi olamayacak kadar zor bir döneme giriyoruz. Ts üstüne Fb maçlarımız var ki o maçlardan yarasız çıkmamızı çok zor görüyorum. Sadece diğer takımlar üstünde psikolojik baskı oluşturmak için böyle bir şey yapıyor hoca. |
Kardeşim zaten işin psikolojik yanı bu dönemden itibaren çok daha önemli bir boyut açıkcası.Ve bu konuda medya ile ilişkiler olsun türkiye liglerini çok daha fazla tanıyan bir Denizli bizim en büyük kozumuz olacaktır. |
Serdar Özkan ayaklarinin tersiyle itti yeni sözlesmeyi:D:D Saka bi yana, kardesim, Bobo alda at diyor 2 kere, en azindan birini gole cevir, ne beceriksiz bir oyuncusun sen ya? Sonra da Denizli niye oynatmiyo diye kendi kendine sorar... Bu takimda isin yok artik, böyle oynamaya devam edersen anadolu takimlarindan birinde bizde aldigin paranin dörtte ücünü al, helal olsun derim!!! |
Alıntı:
|
hoca böyle sözleri seviyor güzelde. geçen yılın şampiyonu olarak daha ii, sistemi oturmuş, belli bir ilk 11 i olan bir takım görmek bizim hakkımızdı. bu sene şampiyon olsak bile denizli başarısızdır. bu sezon hocamız o diğer teknik direktörlerden bir adım öndeydi çünkü şampiyon takımın hocasıydı. ne yazıkki bu sezonda yüreğimiz ağzımızda stresten tırnaklarımızı yiyerek maç izliyoruz. bunun en büyük sorumlusuda mustafa hoca. |
Türkiye`de Saat: 23:21 . |