dogan_cordoba | 29-03-2010 22:36 | Alıntı: dartheagle´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1165659)
bunun aşmakla ne alakası var abi Nihat bile bu stresi yaşayabiliyor hala. İspanya da gol krallığına oynamış bir Nihat dan bahsediyoruz. Stres ve sorumluluk Serdar ın taşıyamayacağı kadar çoğaldı üzerinde. Ondan bi mucize beklemek anlamsız artık belki atabileceği golleri de atamıyor. Ama gene de kadroda bulundurulması gereken bir oyuncu çok para istemeyecekse iyi bir yedek olur her zaman. Rakip savunmaları karıştırmasını iyi biliyor en azından çok pozisyona girmesinin nedeni de bu zaten. Nobre de aynı özellikte mesela çok pozisyona giriyorlar ama işte gol atamadıkça daha da geriliyorlar bu yüzden büyük psikolojik baskı oluştu ikisinde de hassas bir noktaya geldiler zaten böyle devam ederlerse sene sonu da gönderilebilirler büyük ihtimal. | Şunu söyleyeyim ki ben ortada bal yapmayan arı gibi dolaşan oyuncu topluluğundan sıkıldım artık..Biraz kreatif oyuncu olması gerekmez mi bir takımda?Serdar sadece bunun bir örneği örnekler çoğaltılabilir. Ve bu kadar taraftara saç baş yoldurmuş bir oyuncunun çıkıp yönetimin karşısında rest çekmesi benim içimi acıtıyor..Bu ne hadsizliktir ki sanki takıma oynadığı süre içinde birçok maç kazandırmış,goller atmış,asistler yapmış bir oyuncu gibi yönetimle para pazarlığına girebiliyor?
Bu yaptıklarından sonra yazımın başında da belirttiğim gibi bence Serdar Özkan'ın oyuna bilinçli bir şekilde alındığını kabiliyetini görebilmesi,belki de maçı kaçırdığı pozisyonlar nedeniyle kaybedebilmek uğruna had bildirmek için alındığı kanaatindeyim..Hea bi de şu var tabii eğer Serdar o yakaladığı pozisyonları gol yapsaydı bu kez bu durumun tersini konuşacaktık ama orası ayrı .. |