![]() |
Ferrari ve Nihat 4 hafta yok.. Fanatik gazetesi az önce web sitesinde Ferrari ve Nihat'ın 4'er hafta oynayamayacağını yazdı. Umarım haber doğru değildir. Şu zamanda sakatlığa hiç tahammülümüz yok.. |
inşallah deiğildir hemde nihati kendine geldiği bir haftada hiç olmaz |
işimiz zor olacak .. |
haberi okudum umarım doğruluk payı yoktur ferrari açısından özellikle ilk devre sonunda ferrarisizliğin bedelini ödedik bu devre sonunda da aynı şeyleri yaşamayalım |
Nihat önemli değil de Ferrari için doğru değildir haber umarım. Hem Nihat sakat olduğu için çıkmadı ki çıkarken yedek kulübesine "daha çok erken" diye sitem ediyordu çıktığı için hangi ara sakatlandı ki? |
Ntvspor Alt Yazı olarak Duyurdu |
o zaman ferrari umarım haftaya dinlendirilip fener maçında oynar |
ikisi de çok öenmli kayıp oldu.. sene başından beri sakatlıktan yana gayet iyi gidiyorduk ama en ihtiyaç olan zamanda önemli oyuncularımız sakatlanmaya başladı.. |
haber doğrumu,kulüpten bu yünde bi açıklama geldimi bilmiyorum. ama doğruysa ben pek etkilenicemizi düşünmüyorum. toraman gibi bi jokerimiz varken hiç bi sakatlık ve cezadan korkmuyorum açıkçası. es-es maçında 3 ayrı mevkide oynayarak maçı bitirdi ve üçündede gayet iyiydi. |
inşallah yanlış bir haberdir. İki oyuncuya da özellikle Ferrariye çok ihtiyacımız var şu sıra.. |
Türkiye`de Saat: 14:50 . |