![]() |
Resmi internet sitemiz ne iş yapar?!!! Daha öncede defalarca bilgi almak için web sayfamızı açtım ama maalesef hiç doğru dürüst bilgi verilmiyor. Futbolcularımızın son durumlarını başka sitelerden öğreniyoruz. Şu saat oldu hala Ferrari ve Nihatın son durumlarıyla ilgili bir bilgi yok ( sadece küçük bir örnek) . Bu sitenin yetkilileri bunu hobby olarak mı yapıyorlar?!! Eğer öyleyse aramızda para toplayıp birilerini tutalım ki bize klübümüzle ilgili son bilgileri versinler... |
Yöneticiler Resmi Sitenin Artık Güncel Olacağını Söylemişlerdi Ama Yine Hüsrann |
resmı ıslere bakar :D:D:D |
Cogu kez , Başkası Tarafından Alındı. Tamamen Değişecek dendi ama hâla aynı. Bence Artık sadece Kulüp ile ilgili bilgi alma yerine döndü.Forum'lar bile daha güncel. |
evet site olumlu haberleri veriyor yönetim adına takım adına olumsuz olabilecek içbişeyi vermiyor |
birde resmi site dizaynı felan epey geri kalmış, diğer takımlrınki daha canlı hatta bunu bırak bizim çoğu taraftar sitemiz klubün resmi sitesinden daha güzel, |
Katılıyoum.Yenileme falan yapılacak gibi haberler çıkmıştı bi ara...Hala aynı düzende ilerliyor.. |
Bence en rezil site bizimkisi. Üye olamıyorsun doğru düzgün. Duvar Kağıtlarına bakayım diyorsun üyelik istiyor. Valla 7-8 yıldır net aleminin içindeyim o kadar kullanışı rezil bir site görmeim ben ..! |
bide multimedya kısmı var goller falan 2004-2005 yılına ait bi kaç maç var rezalet tamamen kaldırsınlar o bölümü. |
Türkiye`de Saat: 18:08 . |