![]() |
Outkast'ın kadrosunda; Rıdvan yerine İ.Kaş , Necip yerine de Uğur oynayacaktır bence.. |
Ekrem i Unutmayalım ilk 11 de .. Korktuğum şey Serdar Özkan ı 11 de oynatması . Ernst oynamazsa Necip te yüksek ihtimal ilk 11 de başlar . m denizliye güveniyorum asıl şimdi göstermeli futbol dehalığını . |
Beşiktaş kulüp doktorlarından Devrim Urgun, 1903radyo.com`da `Sabah sabah Beşiktaş`` programına katılarak gündemdeki sakat futbolcular ile ilgili medyada yazılanların aksine daha olumlu bir tablo çizdi. Sakat futbolcular içerisinde bir tek Tabata`nın durumunun ciddi olduğunu,onun dışında Nihat,Ferrari,Tello ve Nobre`nin durumlarının medyaya yansıyan oranda uzun vadeli olmadığının altını çizdi. Urgun; Tello ve Nobre`yi Cuma günkü Ankaragücü maçına yetiştirmeye çalıştıklarını,Ferrari ve Nihat`ın ise Fenerbahçe derbisine kadar sahalara dönebileceğinin müjdesini verdi. Bilindiği gibi gazetelerde çıkan haberlerde Nihat,Ferrari ve Tabata`nın sezonu kapattığı Tello ve Nobre`nin ise 2 hafta sahalardan uzak kalacağı yönünde yorumlar yer almıştı. - HABER1903 - |
Ohhh Beee Çok Şükür İçimizi Rahatlatan Bir Açıklama Geldi ........ |
Arkadaşlar,hiç canınızı sıkmayın...benim görüşüme göre 11 kişi çıktığın hiçbir maç eksik değilsindir..Necip,Uğur,Yusuf ,Serdar çıkar aslanlar gibi oynarlar..çok ciddi söylüyorum en ufak bir endişem yok.. |
Sağlık ekibimiz gerçekten bence üst düzey bir çalışma yapıyordur.. Bu haberler ise gerçekten iyi oldu.. |
Alıntı:
|
ismail ridvan necip bizim bu gencleri oturtmamiz lazim takima bence hicde siritmazlar kazanacagiz insallah benim tek cekindigim mac trabzon maci su 3 haftayi 9 puanla kapatirsak sampi diyebiliriz artik |
Necip , Rıdvan , İsmail Köybaşı ve hatta ONUR BAYRAMOĞLU \'na gün doğdu. |
diğer ezikler gibi Sakatlarımız çok kadro kurmakta zorlanıyoruz ,Kasap mış manavmış v.s Demiyoruz Kadromuz geniş gelen gideni pek aratmıyor Denizli bilir işini boşa mı Kurt diyoruz .. |
Türkiye`de Saat: 22:04 . |