![]() |
Beşiktaş'ta Rüştü şoku Rüştü'nün ilk yapılan kontrolleri sonrasında sağ üst adelesinde yırtık tespit edildi. Tecrübeli oyuncu, yarın çekilecek MR sonucu adele yırtığı kesinleşirse bu sezonu kapatacak ve önümüzdeki 5 haftada takımdaki yerini alamayacak. |
bundan sonra zaten artik farketmez hersey gitti, hicbir kulvarda yarismiyoruz , belki uefa kupasina bile gidemeyiz bu sene, zaten denizliyle gitsek nolcakki... |
bu çok kötü oldu işimiz hakan arıkan'a kaldı inş iyi performans gösterir... |
Ben Hakan'a her zamanki gibi güveniyorum yüzümüzü kara çıkartmaz;):) |
Umarım dediğin gibi olurda Hakan kalesinde devleşir ;) |
her zaman iyi bir kaleciydi ama maalesef kimse kıymetini bilmedi inşallah şimdide eskisi gibi iyi oynar ve herkes dediklerine pişman olur;) |
Artık iş işten geçti sayılır..Erken tatile başlayacak Rüştü desenize..:)Ama sakatlanana kadar iyi bi oyun oynadı hakkını yememek lazım.. |
ne soku ya, hakan var kapi gibi |
Hakan arıkan Var Korkmaya Gerek Yok Rüştüye Geçmiş olsun |
FB maçı öncesi! FB maçı öncesi sakatlanmak,sezonu kapatmak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yorum yok anlayana çok bile. |
Ne olmuş abi ya, sakatlanamaz mı Rüştü, ki Rüştü'den bahsediyoruz yanii, sık sık sakatlanan bir kaleci...Hala Rüştü üzerinden komplo teorileri üretmeye gerek yok bence... Beşiktaş'ın bu seneki en iyi oyuncusu kimseyle tartışmam Rüştü'dür...Bir takımın en iyisi şu ana kadar kaleci oluyorsa, oturup bazı şeyleri düşünmek lazım!.. |
Yok artık!! Rüştü üzerinden komplo teorisi üretecek kadar oldunuz mu ya ?? Rüştü'den bahsediyoruz.. Son haftalarda olmassa 1'er puanları bile alamayacağımız kaleci.. Korner diye hakeme itiraz eden Rüştü.. Önce Necip'in sözleşmesini iyileştirin diyen Rüştü.. Geçmiş olsun Rüştü.. ((= Hakan'a da güvenmek zorundayız ki ben oldukça güveniyorum kendisine.. |
Gecmis Olsun demekten baska birsey gelmez elden. |
Camdan adamlar ordusuna döndük Denizli sağolsun kondisyoneri kovdu kovalı bu kaçıncı kurban ben sayısını unuttum. |
uğursuzluktur gidiyor... |
Ben Hakan'ın Rüştünün boşluğunu doldurabileceğini düşünüyorum |
Rüştünün özellikle son dönemde ki performansı iyiyken sakatlanması kötü oldu ama ben Hakana güveniyorum.Eminim ki rüştünün boşluğunu dolduracaktır.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bunun kondisyoner ile filan alakası yok.. lütfen sadece eleştirmiş olmak için yazmayalım :( |
Rustu kral adam.. Rustu olsada olmasada sampiyonluk kacmistir bile.. Kasimpasa, Ankaragucu ve Trabzon maci bitirdi bizi.. |
Yok canım...kesin satmıştır Rüştü,FB den almıştır parayı Saraçoğlunda sahaya çıkmamak için...hatta aslında Denizli satmıştır FB ye..FB den para alıp Rüştü'ye bir tekme tamam... İşin aslı nedir biliyormusunuz...Topla karpuzu ayıramayanlar ancak bu yorumu yapar..ve işin trajikomik yanı;yukarda yazdığıma bile inananlar var bu forumda.. |
Alıntı:
Sanki Rüştü Daha Önce Fener Maclarına Cıkmadı Beşiktaş Formasıyla . |
Alıntı:
|
Alıntı:
Senin Bu İlettiğin Cümleyide Not Ediyorum Abi Gereken Yapılacaktır Üzme Canını . |
rüştü'ye geçmiş olsun ama hakan a güvencim tam.. geri kalan zamanda anlının akı ile görevini yerine getireceğine inanıyorum.. |
Alıntı:
O 17 yaşındaki kız cocugu o mesajı sildiyse ben sil dedigim icindir. Ne 17 yaşında ne de 5 yaşında oluşu forumda moderator olduktan sonra forumda yaptığı moderasyonların yoruma acık oldugu anlamına gelmez. Şerefsizin biri ortaya bir laf atıyor ve bu lafın bu forumda yeri olmadıgı icin onun mesajı siliniyor. Haliyle Alıntı olarak alınan senin mesajının da silinmesini istedim. Kimse kimseye burda aynı renkler altındaki catıda yorumunu begenmiyor diye silme yaptırımı uygulamaz. Teşekkürler. Alıntı:
|
Gerekenin de ne olduğunu yazarmısın murat ?[/quote] Bu Aralar En Çok Bana Soru Soruyorsun Yine Açıklama Yapayım . Gereken Yapılacaktır Derken Kasteddiğim Şudur . Beşiktaşın Futbolcusuna Eleştiri Yapmak Serbest Ama Hakaret Boyutuna Ulastıranların Mesajları Silinecektir Müsade Edilmeyecektir Demek . Bu Kadar Moderatör Bunun İçin Varız Benim Göremediğimi Çağla Görmüş Silmiş Sende Alıntılarda Mesaj Belli oluyor Diye sildirmişsin Olay budur Daha Acıklamasını Sen Yapmıs Oldun . Başka Bir Gereklilik Yok Çok Şükür Sen Gerekeni Yapıyorsun Alen Abi . |
Alıntı:
|
Alıntı:
Öncelikle açıklaman için teşekkür ederim..Mesajımın silinme nedeninin,içindeki alıntı'dan dolayı olduğunu bilmediğim için aklıma ilk gelen (alınganlık da yapmış olabilirim) benim fikrimle ters düşülmüş olabileceği idi..ama galiba biraz alınganlık yaptım ve Çağla'nın da kalbini kırdım..ama eminim ki 17 yaşındaki Çağla;50 yaşındaki İrfan abisini hoşgörecektir.. Yaklaşık 3 yıldır forumda hep dikkat ettiğim şey;sebebi ne olursa olsun seviyeyi en azından kendi yazılarımda korumak olmuştur..Bundan sonra da aynı hassasiyeti göstereceğimden de kimsenin kuşkusu olmasın..amaç forumumuzun taraflı tarafsız herkesin beğenerek izleyeceği bir platform haline gelmesine katkıda bulunmaktır..Bu hassasiyetin getireceği bazı hataları da moderatör arkadaşlarımın hoşgöreceğine de eminim.. Selamlar..sevgiler.. |
Alıntı:
Bu arada Hakan ile çıktığımız febe maçlarını daha rahat kazanıyoruz.. Hadi hayırlısı olsun, inşallah şu maçtan 3 puan alırız.. |
Ben Hakan'a güveniyorum güvenmesem fan clubunu açmazdım saten |
Alıntı:
3 yıldır forumdasın sonuçta sende iyi bilirsin ki bu forumda BESIKTASLI olduktan sonra her turlu elestiriye acıgız ve saygı ile karsılarız abartıya kacmadıgı surece. Evet sanırım biraz alınganlık var :) Merak etme cagla abisini hosgerecektir eminim bundan. Sonıcta herkesin duygusal olarak zor durumda oldugu zamanlar olacaktır. Acıklaman icin teşekkürler :) |
İrfan abiyi hoşgörmemek olur mu ya:)Olur böyle şeyler önemli değil:) |
Türkiye`de Saat: 02:38 . |