![]() |
Nobre' de Sezonu Kapatmış...Bu Nasıl İş ?? Nobre sezonu kapattı! Beşiktaş'ın dün akşam Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmanın son bölümlerinde oyuna dahil olan Mert Nobre'nin, maçta girdiği ikili mücadele sonrası sağ el tarak kemiğinin kırıldığı ve bugün ameliyat olacağı öğrenildi. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm951282.jpg Nobre'nin bu sabah yapılan son kontrolleri sonrasında sağ el tarak kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyat olması gerektiği ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcu bugün olacağı ameliyatın ardından Süper Lig'in son 5 haftasında takımdaki yerini alamayarak sezonu kapatmış olacak. http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,25618,100346) |
Allahim ya :D şaka gibi. |
Çıtkırıldım oldu kendileri sözleşme yeniledikten sonra... |
keske besiktas defterini kapatsa, su adama verilen paralar günah günah, hepimizin hakki bu adama gidiyorya deli oluyorum....önümüzdeki sezonda kimi göndereceklerde transfer yapacaklar cok merak ediyorum, yine milyon dolarlar verdikleri adamlari bedavaya hatta üste para vererek gönderirler sonra giderler eziklerin yada cinconlarin kovdugu adamlari alirlar ,nobre takimda kalir batuhani yollarlar baska biseyde beklemek hata olur |
Kaleci İvankovun bile ligde 3 golü var yıllık 5 trilyon alan nobre efendinin 1 tane, isterse futbol hayatı bitsin yani, yararı mı var takıma |
Ya valla artik yollayin gitsin su 5 para etmez adamlari ya.. Besiktas oynamak okadar basit mi ya? Nobre, Holosko, Tabata, Serdar Ozkan, Yusuf Simsek ve Ugur Inceman.. Ama yollamak yerin milyon euroluk yeni kontrat imzaliyoruz.. |
ligin ilk haftasinda bu adam sezonu kapatmamismiydi biraz eski bir haber sanki... |
Geçmiş Olsun . Beşiktaşımıza İyice Külfeti Arttı Nobrenin Aldığı Paranın Karşılığını Vermiyor . |
Adam çok oynadı ya o kadar çok oynadı ki yorgunluktan geldi böyle bir sakatlık 29 golle şu an gol kralı. Dinlenmeyi hak etti adamcağız... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:03 . |