mustafahaluk | 11-04-2010 22:37 | Olaya dahil olana ne demeli! Yani Nihat'ın güvenlik görevlilerine söyledikleri doğrumu sizce?Kimse buna değinmemiş bence o kelimeler Yusuf'un söylediklerinden daha tehlikeli.Bu taraftar futbolcu ve yönetim tarafından sadece kendileri desteklendiğinde "dünyanın en iyi taraftarı"oluyorda taraftar bir kaç laf söyleyincemi "bu taraftarları niye buraya kadar sokuyorsunuz"oluyor olay bumudur yani Eskişehir maçında bizde ve Kapalı Tribünde maç öncesi"bjk'nin öz evladı"diye taraftar seni bağrına basınca moral olsun diye o zaman iyiydide şimdimi horlanır olduk Nihat efendi İspanya'dan döndüğünde havalar içinde ben Laliga'da gol krallığına oynadım gibisinden böbürlenmeler,Türk futbolunu aşağılar,küçümser edalar içindeydin ne oldu küçümsediğin yerlerinmi ağrıdı?Sen bu sezon bize ne verdinde kendi taraftarına serseri muamelesi yapıyorsun asıl serseri yaptığın o hareket ve sözlerle sensin Nihat efendi kendine gel.Bu tavrı aynısını yönetim İnönü'de beraberlik veya mağlubiyetler sonrası Şeref tribünü çıkışını seyirci geçişine engelleyerek yapıyor.Galip gelinince staddan taraftar ile kaynaşarak çıkılıyor aksi sonuçlarda polis geçişi yasaklıyor bu nasıl bir taraftardan kopuştur ve korkuştur.Yahu biz taraftarız öcü değil. |