![]() |
Hakem Kararıyla :1-0 Süper Lig'in 30. haftasında oynanan derbi mücadelesinde Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışında çok kritik bir galibiyet aldı. Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Brezilyalı yıldızı Alex'in attığı golle 2-0 öne geçen Fenerbahçe, ilk yarıyı da bu skorla üstün tamamladı. İkinci yarıda daha baskın görünen taraf Beşiktaş'tı. 65. dakikada Uğur İnceman'ın ceza sahasında Bilica'nın müdahelesi sonrası yerde kalmasıyla hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Bobo'nun şutunu kaleci Volkan Demirel kurtardı. Fabian Ersnt 88. dakikada kırmızı kart görerek Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı. Maçın uzatma dakikalarında da Gökçek Vederson ve İbrahim Toraman kırmızı kartlar görerek oyun dışında kaldılar. Mücadelede başka gol olmayınca Fenerbahçe Kadıköy'de 1-0 galip geldi. Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 64'e yükseltti ve ligin bitimine 4 hafta kala aradaki bir puanlık farkı korudu. Beşiktaş ise 57 puanda kaldı ve lider Bursaspor'un 8 puan gerisine düşerek şampiyonluk yarışında çok geride kaldı. |
kadroyu görünce sinirlendim ve maçı seyretmekten vazgeçtim. ben beşiktaşı yenilse bile yenmeye çalışan bir takım olarak görmek istiyorum. denizliye hyaır diyorum. lucescu yu defans oynatıyor diye beğenmedik yerine ertuğrul sağlam geldi. daha da defansif oynattı. onu beğenmiyorduk bu sefer başımıza denizli geldi. gerçekten bıktım artık. bu nedir ya. 9 defansla çıkılmazki bir maça. sol bek diye alınan adamıda orta sahanın ortasında 10 numara olarak oynatıyoruz. yusufu sol açık oynatıyoruz. amaaaaan yeter yaaa. |
sağlık olsun canları sağolsun... sevinmek için sevmedik!!!diyoruzzz |
Bu oyuna bu skor ;) iLk 2 sansımız da yok deniLecek kadar az artık. Bu yuzden yıLdızı unutun. 1 tane attıgımız pas yerıne gıtmedı. Fenerı tebrık ederım defanstan topu uzakLastırırken bıLe geLısı guzeL vurmuyorLar..Dunya futboLunda iyi futboLcuyLa kotu futboLcu arasındaki farkta burda anLasıLır.. |
Ben tek bir şey diyorum. ALLAH hakemlerin belasını versin.Göçekin , yan hakemlerin ! her zamanki gibi tepsiyle galibiyeti eziklere verdi !!! |
Feneri tebrik etmek mi? Sadece gülerim.. |
bu hakem beni banlatıck valla banlatıck yaa.Ulaan emre toramana resmen daldı köör niye görmüyosn ?? her işi becerisizlkle yaptın insn taraf tuttuğunu belli etmez.bravo ya bravo satılmış hakeem :@ |
hakeme yüklenmeye gerek yok,neticesinde yillardir bu böyle,biz hakemleride tff yide yenip sampiyonluklar yasamis bir camiayiz.bizi hakem degil musti hoca yakti.86da holoskoyu alan,81de kapanan fb ye karsi yusuf gibi bir cilingiri alacagina kendine bile hayri olmayan tipini bile görünce sinir sistemlerim altüstolan bir serdar özkani aliyorsa burada sucluyu disarda aramaya gerek yoktur.3metrede golü atamayan ugur,akabindeki penaltiyi atamayan bobo daha sayimmi?yok beyler yok,mac bitmis sevgili asbaskanimiz,bjk nin gercek gazisi dedigimiz metin keceli azizenin yaninda korkudan hazirol durup azizenin bir boslugunu bulup tebrik etmeyi bekliyor.halbuki mac bittigi an o hayatkadini cocugu metinkeceliyi gecmis olsun deyip ugurlamasi gerekirdi.ama azize sevincten protokolde sagasola yürüyüp herkese gülücük saciyor ama bizim asbaskanimiz orada azizenin durmasini suratina bile bakmadigi halde yanina gidip elini sikmak icin firsat kolluyor.azize kim yaaa.allahmi?patliyacam ya.yeter ya.sevinmek icin sevmedik diye diye kanser olacaz yaa,hep icimize ata ata hasta olduk ya.yeter ya.elbette sevindirilmeliyiz, |
hakem de hakem diyenler 8 defans oyuncusuyla kazanacağımızı düşünüyodunuz heralde hayatımda md kadar korkağını görmedim ydnin de eline iyi koz oldu bu haftaya paf takımıyla çıkarız artık önümüzdeki yıllar da mdyle beşiktaşı batırmaya devam edebilirler rahat rahat size mdnin ve ydnin masallarıyla iyi uykular. |
ayrica su bilica ilkbasta olmak üzere emre ve luganonun feci birsekilde geberislerinin haberini almak icin neler vermezdim.cünki bunlar yasamayi bile haketmeyen sereflice bile ölmeyi haketmeyen lanetli yaratiklardir.istanbulda bunlari hicmi bjk liler göremiyor biryerde anlamiyorum |
Alıntı:
|
Ne hakemi be, maci Mustafa Denizli katletti OKADAR !!! CSKA macina 9 defansla cikti yenildik.. Wolfsburg macina 9 denfansla cikti yenildik.. GS macina 9 defansla ciktik zar zor 1-1 kaldik.. FB maci yine 9 defans sonuc yine husran.. Esek bile ayni tasa kafasini 2. kez vurmazmis bee.. |
Öncelikle kendimize bakıyorum. Sahaya çıkan kadro. Sivok,Ferrari,İbrahim Toraman,İbrahim Kaş = 4 Tane Stoper! İbrahim Üzülmez,İsmail,Tello = 3 tane Sol Bek! Fink , Ernst = 2 Tane mücadeleci orta saha! Bobo = 1 Tane çaresiz gol arayan forvet! Rüştü = Kaleci ((= Tamam eksik filan çokta maça bu kadro ile çıkılmaz be Mustafa Hoca. Alex'e adam markajı vereceksen İbrahim Toraman değil Fink olmalı o kişi. Neyse fazla uzatmayalım.. Artık olan oldu.. Sevinmek için sevmedik.. Gelelim lanet olası hakem ve fenerli futbolculara. Bir takım bu kadar mı karaktersiz olur ya ? Hayatımda ilk kez bir futbolcuya sakatlan geber gibi beddualarda bulundum ya. Hakem zaten skandal. Söyleyecek son cümlem: Bu lig için fazla şerefliyiz; bir o kadar da yetersiziz. |
Kimse Hoca Futbolcu falan demesin bu takım her defasında hakemleri yenmek zorunda değil AYRICA O KÖSTEBEK ÇOCUĞU BİLİCA; futbol kuralları usül kitapçığının 17. maddesinin c bendinin 3. fıkrasında net olarak şu ifade yer almakta: "bir futbolcu oyun kuralları haricinde rakip takıma dezavantaj sağlayacak şekilde 'oyun alanının, kale direklerinin, korner bayraklarının veya topun' herhangi bir kısmında değişiklik yaparsa ve hakem bu futbolcuy...u gerektiği anda cezalandıramamış ve futbolcunun yaptığı değişiklik onarılmamışsa, bu futbolcunun takımı hükmen yenik sayılır. |
bu kadar çirkeflik olmaz alın size kural hatası ben oyunda futbolda değilim ama bu kadarda olmaz |
Yatmaya geldikleri belliydi. Ne kadar çirkef futbolcular ya? Kavga çıkarmaya yer arıyorlardı. Penaltı noktalarını eşelemeler, saçlarından tutup kaldırmalar falan bin kez daha nefret ettim fenevden. |
şampiyonluk hayal oldu 2.cilik te zor hatta 3.cülükte bizde en büyük sorun ne biliyormusunuz ? Adam gibi Başkan yok başımızda .. |
Fenerbahçenin ne çirkef ne şeref yoksunu olduğu zaten tescillide , acı olan bizim bu şerefssizleri de hakemi de federasyonu da yenecek ne kadro kalitemiz , ne hocamız , ne lobimiz ne güçlü bir yönetimimiz var .... Yok işte yok ... Yıllardır Bobo'nun yıldız olduğu hikayesiyle kendini kandırırsan , milyonları döküp bir Ankaragücü kadar bile kaliteli transfer yapamazsan , kısacası büyük takım formasını büyük futbolculara giydiremezsen böyle ezilirsin ama haklı ama haksız ezilirsin ... |
mustafa denizliye kızıyoruz ama çok ta iyi yapmıyoruz sakatlıktan yeni kurtulmus ferrari ve tello ne beklersiniz ki ? denizli en iyisi yaptı yine kimi oynatacaksınız ? ne nihat var ne tabata var nede eski yusuf var bu kadar acımasız eleştirmeyin denizliyi yapacak pek birşeyi yok nasıl oynatmasını bekliyorsunuz artık anlayın bunu herşey en başından yapılan transfer hatalarıyla başlamıştır ve son zamanlardaki sakatlıklarda cabası olmustur ... |
çirkeflik , ********lik , vs...fener bunları hep yapıyor.eyyy hakem bozması hüseyin göçek sana acıyorum cünkü cok acizsin.bu macta fenerli olarak en büyük acizliği yaptın bravo sana !!! devam edin böyle yapmaya devam edin ama bilin ki yaptıklarınız hic biseyi değiştirmeyecek bütün kartal yürekliler yine bu takıma tapmaya devam edecek bundan ötesi yok zaten... |
yaw başta dedik dimi hakem hatası olmasın başka bişey istemiyorz yenilelim hakkeden kazansın ama olmaz bu kadar olmaz pessssssss |
Hakem kararı değil kendi sıradanlığımızla yenildik.. Evet rezalet bir hakem vardı sahada doğrudur ama penaltıyı atmamızı engelleyen hakem değil, 2. dakikada kalemize ilk gelen şutu içeri alan hakem değil, tüm maç boyunca tek pozisyona giremeyen hakem değil, 8 defans oyunusu ile maça çıkan hakem değil, 85. dakikada ikinci santrforunu oyuna alan hakem değil vs vs.. Sabaha kadar sayabiliriz.. Fenerin çirkef futbolcuları varmış oyunu çirkinleştirmişler geçiniz.. Adamlar 2. dakikada golü bulmuşlar, skor avantajıyla şampiyonluk maçında, kendi evlerinde ne yapmalarını bekliyordunuz bizi okşayacaklar mıydı? Mutlak kazanmak zorunda olduğumuz bir maça ön defans, arka defans şeklinde iki tane 4lü savunma bloğuyla çıkıyoruz.. Hani arkadaki 4lünün hepsi sakat olsa defansta kim oynar diye sorsa biri önünde oynayan 4lüyü söyleriz hemen.. İşte bunların hepsi aynı anda sahada.. Ne için peki gol yememek için.. Savunma futbolu için.. Ne oluyor peki bu savunma futbolu 2 dakika dayanamadan gelen ilk atak da golü yiyor.. Olay neymiş ozaman futbol topla oynanır, top rakipte fazla duruyorsa senin gol atma şansın çok az bununla beraber her an gol yiyebilirsin.. Top sende duruyorsa hem gol yemezsin hem de gol atma ihtimalin var.. Bizde de ne bunu yapabilecek futbolcular var ne de bunu organize edecek birileri var.. Bu takımın tek yapmaya çalıştığı şey savunma yapmak ve mücadele etmek.. Bu da bizi ligde 4. yapabildi ancak.. Hepimize geçmiş olsun.. |
İlk 11'leri görünce dedim, bu maçı almamız imkansız...Maç önceside fazla umutlu değildim zaten, 11'leri gördükten sonra bu daha da netleşti...Maçın başında da gol gelince, al sana Denizli dedim, 60. dakikaya kadar gol yememek için uğraşıp sonra da Holosko'yu sokup maçı koparacağını düşünürsen böyle olur!..Bu gol korkaklığın golüdür, yüreksizliğin golüdür!..Denizli'nin çıkardığı kadro, son senelerde derbilerde çıkan en kötü kadrolardan biridir!..Geçen seneki Fb maçında da yapmıştı aynısını, onu savunanlar vardı, yine savunsunlar bakalım taktik uzmanı Denizli'yi...Yahu bu adam derbilerde, daha doğrusu büyük maçlarda sıfır!..Hep böyleydi, hala böyle, adam ders almıyor bir türlü, sonra gelmiş atıp tutuyor gülüyor... Maç 1-0 bitse, hakemlik bir maç olmasa Denizli yerden yere vurulacak, ama hakem Beşiktaş'ı doğrayınca, Denizli unutuluyor, eksiklerimiz görmezden geliniyor...Beşiktaş dün kazanacak bir oyun oynamamıştır, ama hakem yüzünden puanlarımızın gittiğini de rahatlıkla söyleyebiliriz, pozisyonumuz olmadan maçı tamamladık, ama 2 penaltımız var, bu da Denizli'nin şansı herhal!.. |
bukadar şuursüz korkak hakemmi olur ya resmen maçı yan hakem yönetti yazık cok yazık |
Alıntı:
|
hiç düşündünüzmü hakem maçı adam gibi yönetseydi febeli futbolcular ve taraftarı adam gibi mücadelesini verseydi sonuc ne olurdu ? yenerdik be yenerdik ...adamlar o 1 golü atmasa yine en kötü 0-0 bitecekti .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben illa 0-0 bitecek ti demiyorum ki baska mesajlarımıda okursan anlarsın diyorum ki hakem adam gibi yönetseydi fenevliler çirkefleşmeseydi futbolcularımızın morali düzgün olarak 1-0 dan 2-1 bile alırdık o macı diyorum .. |
Türkiye`de Saat: 04:53 . |