![]() |
'' Yüreği Olmayan Hakemlik Yapamaz ! '' Derbi sonrası gergin olduğu gözlenen Mustafa Denizli yaptığı açıklamada, hakem yönetimine dikkat çekti. Teknik konuların ötesinde "işin içine üçüncü bir birim girdiği zaman" konuşulacak başka bir şey kalmadığına işaret eden Mustafa Denizli, şunları söyledi: "Biz hatalarımızı sevaplarımızı bir kenara bırakıyoruz, eğer hakem doğru kartları doğru çıkartırsa... İşin içine başka şeyler girince hayal kırıklığı yaşıyoruz. Hiç tarzım değil, bu camiaaya yakışır biçimde hareket etmeye çalışıyorum ama benim futbolcularımın da bir tahammül sınırı var bunları konuşmak zul geliyor ama bu acıyı yaşıyoruz. Teknik direktörlük hayatımın en büyük hayal kırıklığını yaşıyorum. Hakemler maçı alıp izlesinler, bizim pozisyonlarımızı süzebilirken, benim olduğum yerden bile görülenleri süzemiyorlarsa onların yürekleri yok derim. Hakemlik yürek işi, yüreği olmayan lar hakemlik yapamaz " Beşiktaş`ın yenecek bir gole hazırlandığını ve Fenerbahçe`nin 60. dakikada oyundan düşen bir takım olduğunu vurgulayan Denizli, "Biz kendi hatalarımızla kaybederiz ama başka şeylerle her şey oluyor burada futbolun içinde olan herkes pozisyonları süzebilir: Bir yeter çizgisi var" diye konuştu. |
Hakemler Yine Lig'e Damgasını Vurdu. |
koca maçta gol pozisyonumuz yok 8 defans oyuncusuyla çıkmışsın ve yürekten bahsediyosun.... |
Aslında herşey hazırlanmıştı. 1-Geçen hafta trabzon maçında rezil bir hakem verildi ve penaltıyı vermedi 2-Febe manisa maçında çıkan olaylarda en az 2 futbolcu bekir ve emre'ye kırmızı kart gösterilmedi 3-Bugünkü maçta zaten herkes gördü neler olup bittiğini. |
yahu arkadas pozisyonları şimdi dikkatlice izliyorum gerçektende katliam bu kadar da olmaz .... ernst kırmızı pozisyonu faul bile yok ya ne kadar komik ya kırmızı verio .. |
hakemlerin taraf tutması acizlikten başka bişey değildir bence.göceğe gelince üzerinde bi fb forması eksikti.:S |
hersey acık sekilde ortada azizenin federasyonu tehdit etmeden önceki dönem ve tehdit ettikten sonraki dönem .. bu kadar basit . |
bu kadar ********ce yönetilen bir maç görmedim, bu kadar hak yenilen maç görülmemiştir herhalde, |
a.gücü, ts,fb 3maçta 1 golümüz yok hoca hep mi hakem hatası...takımın içine ettin... |
Alıntı:
|
Hoca çok doğru söylemiş, ama bende diyorumki yüreği olmayan sadece hakemliği değil, teknik adamlığı da yapamaz!.. |
arkadaşlar unuttuğunuz bazı şeyler var fenerbahce kazanmak icin mücadelesinide ,çirkefliğinide yaptı futbolcularıyla ve taraftarıyla hakem de onlara katılınca istediklerini gerçekleştirdiler . inanın bana bu mac normal havada gecseydi hakem adam gibi yönetseydi feneri yenerdik ... |
Türkiye`de Saat: 03:28 . |