![]() |
Ernst: ' Emre Artist Olmuş ' Kırmızı karttan ötürü öfkeli olan Fabian Ernst, "Ne ittim, ne dirsek attım. O pozisyonda kendini yere atan Emre artist olmuş" dedi. Kırmızı karttan ötürü öfkeli olan Fabian Ernst, “Sadece topu takip ederek rakibin önünden almaya çalıştım. Ne ittim, ne dirsek attım. Zaten görüntüler de net. Sırtım dönük olarak nasıl rakibe böyle bir şey yapabilirim ki... O pozisyonda kendini yere atan Emre artist olmuş. Asıl onun aldatmaya yönelik hareketten sarı kart görmesi gerekirdi” diye konuştu. fanatik |
bu şeref yoksunu emre'ye küfrettiğim kadar kimseye küfretmedim ... işin garibi adam her tartışmalı pozisyondan sonra kavga gürültünün içindeydi, her türlü şeyi söyledi yaptı ama atılmadı ve 90 dk.yı tamamladı yaa ?? şaka gibi |
Emre tam bir katıksız ........... ! |
Alıntı:
|
Yakında İndirirler Onun Havasını. |
sonunda bu kadar herkesin lanetini ala ala kırılacak ayağı o olacak. |
Fenere gitti 360 derece değişti bu kendini bir şey sanan zavallı. |
Emre zaten böyleydi değişmedi ki,Hagi'nin öğrencisi Avrupa'da psikolojik tedavisini tamamlayamadan geldi,eski günlerine döndü futbol camiasında seven bir kişisi yoktur zaten tedavilik bir insan gitmeyin üstüne Allah verir cezasını... |
kücük boyunla sisman bedeninle tipsiz suratinla aklinca herkeze kafa tutiyor su fenere gidenler herkez kazma oliyor iki kafa atacaksinki emreye kafa dengi yerine gelsin.. |
Şeref yoksunu. |
Şükürler olsun ki fenerli doğmadım.Karaktersiz,Ş.refsiz hepsi.Fenerin büyüklüğü o penaltı noktasına açtıkları delik kadar.Yenmek için her şey mubah mantığı... |
Bu adami gormeye tahammul edemyorum. Bi insanin yuzu bu kadarmi gicik olur. |
beyler emreye kızmayın o bir fenerli ve fenerlilik duruşunun hakkını veriyor... |
Türkiye`de Saat: 20:55 . |