![]() |
Benitez saldilar Mourinho icerde Yatiyorum kalkiyorum su Ernste verilen cezayi hazmedemiyorum sevgili forum. Böyle adalet mi olur? Erkek gibi mücadele yerine yere yatip ölü numarasi yapan mre dötoglu yüzünden alinan cezaya bak. Ibrahim Toraman haftaya bu sarkiyi söyleyecek. Benitez saldilar Fabian icerde cok sonra duydum ki Kadiköyde sürgünde. Allah topunuzun cezasini versin. |
MAlesef oyunlarla başa çıkacak gücümüz yok yönetim olarak hep eziliyoruz. |
Fenerli Futbolcu Adamın Ayağını Eline Verse İki Maç Ceza Vermezsiniz Fabian'a 2 Maç Ceza Veriyorsunuz Adam Dirsek bile Atmadı Yazıklar Olsun |
Ricardinyoya otoparkda yumruk atip saldiran avarelloya 2 mac ceza. Ersnte carpip yere dusen dotoglanin sebep oldugu pozisyona da 2 mac ceza. Adi ustunde Profesyonelce Fenerbahceyi Destekleme Kurulu |
Allah belalarını versin. Kimse değilde Ernst olması sinirimi bozuyor. Gerçekten öyle profesyonel bir oyuncu öyle ucuz bir kartı haketmiyor |
Yanlis biliyorsam duzeltin ama direk kirmizi kartin cezasi 2 mac biliyorum. Toraman 2.saridan atildigi icin 1 mac ceza aldi. |
Alıntı:
Toraman direkt olarak kırmızı gördüğü için atılmamışmıydı yav ? :s: |
Alıntı:
toraman dırek atıldıı |
Yahu neyi tartışıyoruz adamı tribünde tutup 10 metreden aşağı fırlattılarda ne oldu? bunlar sahada da tribünde de kasap gibiler bunlara o cesareti verende satılmış adi köpek federasyondur. |
Türkiye`de Saat: 18:12 . |