![]() |
Federasyon ve Aziz Yıldırıma büyük tepki. Turkcell Süper Lig`de 31. hafta maçında Beşiktaş sahasında Sivasspor`u ağırladı. http://resim.haber1903.com/Manset/Gbesiktastaraftar.jpg Karşılaşma öncesinde İnönü Stadı çevresinde Türkiye Futbol Federasyonu`nu protesto eden siyah beyazlı taraftarlar, mücadelenin başlamasından sonra Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım`a tepki göstermeye başladı. Beşiktaşlı seyirciler 10. dakikadan itibaren belli bir süre Aziz Yıldırım`a koro halinde tepki koydular. Yapılan tezahüratlar sonrasında tribün sesini kısan yayın kuruluş da, Beşiktaşlı taraftarlardan nasibini aldı. Müsabakanın 19. dakikasında Lig TV aleyhine protesto yapıldı. |
kaynak ? :) :) |
kaynak sahada yerini alan Safa'dan aynen aynısı oldu :) |
Kaynak: Inönü Stadi :D |
kaynak ben :) |
Kaynak: Maçı satılmış tv'den izlerken birden ertem şenerin sesinin kulağımızda çınlaması. :) |
Ne biliim kim konu acsa herkes kaynak diye soruyor.Eksik kalmayayim dedim:) |
Alıntı:
kaynak bir sürü seç beğen :D |
Kaynak bizzat şahsen kendim :D |
Azize hanıma, federasyona, hakemlere, bilicaya, emreye, fenerbahceye hepsine sağlam küfürler yerleştirdik... Dahasıda gelecek... |
bravo besiktas seyircisine güzel örnek oldunuz, demirörene ve denizliye güzel sahip ciktiniz...size soruyorum bu hale gelmemizin suclusu federasyon ve aziz yildirimmi yoksa yildirim demirören ve mustafa denizlimidir...ama dogru kadroyu futbol federasyonu kurdu transferleride aziz yildirim yapti yada 5 stopperle oyna diye denizliye baski yapti...denizliye sahip cikan adam besiktas taraftari olamaz oynanan bu futbolu benimseyen adam besiktasli olamaz biz ezik degiliz cikariz macimizi oynariz kaybederiz kazaniriz o ayri konu ama Besiktasi KORKAK oynatmaya EZIK oynatmaya kimsenin hakki yok ve bu oyunu bu futbolu ancak fenerliler yada cinconlular alkislar...bu arada denizli serveti istemis bunu neden alkislamadiniz unuttunuz herhalde... |
Alıntı:
Bu arada dikkat cekecek bir bilgi: Son 17 senede sadece 3 kere sampiyon olabilmisiz... |
Türkiye`de Saat: 23:06 . |