![]() |
Tabata yolcu! Tabata yolcu! Beşiktaş, sezonun ortasında bonservisine tam 8 milyon Euro vererek Gaziantepspor'dan transfer ettiği Rodrigo Tabata'yı şimdi de elinden çıkarmanın yollarını aramaya başladı. http://im.htspor.com/2010/04/30/5117...jpg?1272642332 Kadrosunda 11 yabancı futbolcu bulunması nedeniyle yeni transfer yapmak için kontenjan boşaltmaya çalışan Siyah-Beyazlıların Brezilyalı futbolcuyu kiralık vermeyi düşündüğü öğrenildi. Yönetimin Fink'i de yeterince verimli olmadığı gerekçesiyle göndermek istediği, şu anda Bursaspor'da kiralık oynayan Zapotocny ile Avusturya'nın Sturm Graz takımında kiralık forma giyen Gordon Schildenfeld'le ilişkisini tamamen kesmeyi planladığı bildirildi. Siyah-Beyazlıların Holosko ve Tello için de gelebilecek teklifleri değerlendirmeye hazır olduklarıı ileri sürüldü. |
Holosko-Fink ve Sivok da kesin gönderilmeli. Gitmemesi gereken yabancılar Ernst-Bobo-Ferrari ama eminimki becerikli yönetimimiz işe yarayanları satarlar çürüklerle yola devam ederler. İlk kez yaptıkları bir iş değil çünkü.! |
Tabatayı Gönderemez Yönetim Yoksa Başlarına Gelecekleri Biliyorlar |
Para'ya Yazık Oldu. |
zaten baştan hataydıda aldılar bir kere şimdi zararına gider:mad:yönetimin en büyük saçmalıklarından bitanesi işte |
hic sanmiyorum gönderilecegini, kaca geldi ortada hic doru düzgün oynatilmadi bile |
Alıntı:
Denizli ve Demirören harikası bu transfer... |
bedava gider |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sivok da benim seçimim yani görüşüm sadece o kadar.. :) |
Tabatanın alınması değil Tabata'ya o kadar para verilmesi hataydı. Bence ederi 2M Euro civarındadır. Ama şimdi satmak istesek o kadar bile veren olmaz. Bedavaya Antepe geri kiralar başkan. Daha Zapo geri gelicek, Gordon geri gelicek, Delgado var. Nasıl kurtulcaklar bu kadar kabiliyetsiz oyunculardan bilmiyorum. 2 transfer parasını bu adamları göndermek için tazminat olarak vericekler. Ferrari - Ernst dışında teklif gelen bütün yabancılar satılabilir. Sivok ta kalırsa sorun olmaz. İnşallah Holosko ve Tello dünya kupasında iyi oynar da taliplileri çıkar. |
Tam bir skandal olur. Yönetim yediği bu haltın altından nasıl kalkacak acaba. Bence yine rezillik olacak ama.. |
Türkiye`de Saat: 23:13 . |