![]() |
Aydın Karabulut gibi bir yeteneği Erhan Güven gibi bir beceriksize tercih edip o Erhan Güven i Antalya'ya kiralayan zihniyete sahip Denizli'den herşey beklenir.! |
acikcasi okadar iyi bulmiyorum 1.90 boyu var ve 23yasinda insan ozaman 18yaslarindaki oyunculara karsi 170 boyu olanlara pek zorlanmazsin ama yinede yönetim bilir gitse büyük kayip olmaz bana göre belkide kendisi icin daha yararli olur.. |
bunu elımzde tutmaya calısana kadar batuhanı kazanmak daha mantıklı |
23 yaşında olup o boy ve fizikle çok daha fazla yapması gereken bir ligte 17 gol atmak çok büyük bir başarı değildir benim için.Batuhanı takıma kazandırmak buna nazaran çok daha iyi olacaktır.. |
Gökhan Zan'ı kaptırmadık, kakaladık.Kaç maç oynamış gsde, ne yapmış konularına bile girmeyeceğim,Beşiktaş'tan gitmesini istediğimiz ilk oyuncuydu. Can ise olmadı.Altay'a kiralık gitti, döndü A2'de oynadı ama asla Beşiktaş'ın ilk 11inde oynayacaak kapasiteye gelmedi.Her altyapıdan çıkanında illa oynamak zorunluluğu yok. Kısaca ısrarla Beşiktaş hata yaptı, kaptırdı gibi tabirleri bilerek kullanan yandaş medyanın standart haberi. "Kaptırmak" fiilinin doğru kullanılacağı tek haber Hakan Arıkan gsye giderse olur. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:35 . |