![]() |
Tello Artık İsyan Etti Beşiktaş`ın Şilili yıldızı Rodrigo Tello, takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberleri kesin bir dille yalanladı. Beşiktaş’ta çok mutlu olduğunun altını çizen Tello, “Sözleşmemde 1 yıl daha opsiyon hakkım var ve ayrılmayı hiç düşünmüyorum. Ayrıca kulübümden bana ulaşmış herhangi olumsuz haber yok. Şu an için tek düşüncem, seneye kazanacağımız kupalar” açıklamasını yaptı. |
bence isyan etmeyi bırakıp şansını başka yerde aramalı. |
sakatlık döneminde eksikliğini hissettiren bir oyuncu kalmalıve bu kalitede de bir oyuncu daha takımda bulundurulmalı. |
Bakalım yeni sezon ne gösterecek??Kesin konuşulmamalı.. |
Tello ve Bobo olmasa ofansta koca bir sıfırız. bunlarda giderse değil 40 seneye 15-20 gol atar bu takım. |
Tabi Lissbonda yillik 300bin dolar alirken burada milyon eurolar almaya basladi.. Bence direk postalanmasi gerek.. Quaresma gibi Govou gibi adamlar gelsin.. Ferrari,Ernst,Bobo ve Delgado kalmali digerleri postalansin.. Quaresma, Govou, Hamit ve defansa al Mexesi buyuk takimsan.. Mustafa hocaya ragmen bu takim cok yuksekten ucar.. |
Tello, sen senenin planlarini baska takim icin yap. Hizmetlerin icin tesekkürler... |
aptallık etmenin alemi yok bizim yönetim maalesef daha iyisini bulamaz,bu sene zaten tello olmasa daha kötüydük...tello mutlaka kalmalı..seneye tello ve nihat sakatlanmassa takım iyi yerlere gelir.. herşeyden önce herkese git deyip yerine daha kötü alternatifler alarak başarılı olamayız.. |
tello melesef önemli maclarda fazla varlik gösteremiyor ama yinede oynadimi tam oynayan oyuncularimizdan sürekliligi olmadigi icin soru isaretinde bence, bide su varki bu yönetim tello dan iyisini alamayacagina göre kalabilir gibi |
geçen sene sürekliliği vardı da bu sene neden yok diye tello ya değil hocaya sormak lazım bence. demek ki istediğin zaman oynatabiliyorsun oyuncuyu. o zaman sorun hoca da demektir |
Türkiye`de Saat: 14:18 . |