![]() |
Delgado Ayrilmak Istiyor Geçirdiği sakatlık sebebiyle sezon başından beri forma giyemeyen Delgado, Beşiktaş ile ipleri kopardı. Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon kazandığı Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Lig şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan Arjantinli Delgado, önümüzdeki yıl bir Dubai takımının formasını giymek istediğini belirtti. Mustafa Denizli tarafından ısrarla takımda kalması istenen Tangocunun bu talebe kulak asmayarak Dubai'de bir takımla anlaşmak istediği ve Beşiktaş'taki futbol hayatını bitirmeyi düşündüğü belirtildi. Yakın çevresine, Türkiye'de mutlu olmadığını, futboldan uzak kaldığı dönemde iki defa sözleşmesi dondurulduğu için Beşiktaş yönetimine kırıldığını anlatan Delgado, önümüzdeki yıl Dubai'ye giderek futbol yaşantısını burada sürdüreceğini, görüşme yaptığı kulüple büyük ölçüde anlaşma sağladıklarını söyledi. Beşiktaş yönetimi ise Arjantinli'nin bu kararına sıcak bakmıyor ve Delgado'nun bonservisini Dubai kulübüne vermeyi düşünmüyor. Arjantinli yıldız oyuncunun transfer çıkmazı şimdilik belirsizliğini koruyor. Kaynak: maraton.com.tr Davul,zurna ile ugurlanmasi gereken adami yonetim tutmak istiyormus. |
Allah'ım ne güsel bir gündür bugün :) |
hani kalmak istiyordu hocam izin verirse seneye oynamak istiyorum diyordu :) neyse gitmesi daha iyi |
bakaLim bu haber dogrumu yine renkLi medya basLar bizim oyuncuLarin hakinda atip tutmaya!! |
sen istedinde biz hayirmi dedik delgadom :) |
hemen gidebilirsin delgado ben seni kapidan yolcu ederim :) |
Maraton'un haberine Pek Güven Olmaz Denizlide Delgadoyu Bırakmaz Denizlinin Prensi |
Ben artık Denizli nin bile Delgado dan hayır gelmeyeceğini anladığını düşünüyorum. Bir zamanlar benim gibi bir çok taraftarın da sevdiği bir futbolcuydu sonuçta Delgado şanssızlığın da etkisiyle kendini bitirdi çoktan Beşiktaş için zaten gitmek istemesi de normal. Umarım gider yolu açık olsun. |
delgado tabatayıda al ne olur. sen gidersen o bizim başımıza kalır |
Quaresma Gelirse Gidebilir , Yolu Açık Olsun :) |
Gitmez ya sallama haber. Adam lisansı askıda olduğu halde takımla beraber adam idmanlara çıkıyor. |
Keşke renkli basının bir sallamasıda doğru çıksada delgdo gitse o kadar sevineceğim ki.. |
inanmıyorum ama o kadar inanmak istiyorum ki mümkünse onla beraber nobre,gordon da gidebilse.. |
gordon gitmedi mi abi zaten. |
Yok onur şu an kiralık durumda gordon.. |
Ya Delgado gitsin gitsin ama giderse de ne kadar yanlış yönetildiğimiz bir kez daha ispatlanmış olacak. 1 sene boyunca top oynamadan adama maaşını veren ilk ve tek kulup oluruz herhalde. Bu işin kulup boyutu. Eğer ki Hoca ve Yönetim kalmasını isteyip Delgado gerçekten gitmek istiyorsa bu da onun terbiyesizliğidir. Geçen sene göndermeye çalışılırken ben burada mutluyum kalmak istiyorum diye demeçler veriyordu. Gerçi bunu normal karşılamak gerek. Beşiktaş'ın malı deniz yemeyen keriz mantığı ile yönetiliyoruz elin adamı seni beni mi düşünür. |
istemeyene kal demeyiz. |
ya delgadonun gitmesini 4 gözle bekleyen arkadaslar delgadonun yoklugunda bu sene nekadar gol attigimiz nekadar pozisyona girdigimiz ortada, demekki delgadonun gitmesini isteyenler su halimizden memnunki onsuz oynanan futbolu begenyiorlar...bu sene delgado takimda olsaydi hemde 50% kapasiteyle bile olsaydi en azindan su anda hala sampiyonluk yarisi icindeydik yada sampiyonduk bile belki...delgadoyu göderdik diyelim aramizda hangimiz ondan daha iyi bir 10 numara alinacagina inaniyor, gecen sene delgadonun yerine alinan tabata ortada bu senede gönderilmeye calisiliyor... |
umarım haber doğrudur. Hep söylüyorum 1 sene top oynamayan oyuncu ertesi sene çok zor form tutar. Önümüzdeki sene Delgadodan verim alınabileceğini sanmıyorum. Taliplisi varsa hemen satsınlar. |
Alıntı:
+1 Gökhan abi'ye sonuna kadar katılıyorum.. |
Bırakın gitsin futbolcu değil bu. |
gec bile kaldi hemen gitsin ne umutlarla aldik bu adami yaf baselde oynarken ne futbolcu diyodum uefa kupasinda golleri saydiriyodu bize geldi adam hic bir sey gösteremedi yolu acik olsun |
güle gülee ... |
öyle bi guzellık yapsana bıze delgado kapı orda çek git valla :D |
lütfen gitttttt |
tabata gitsin daha ii bencee |
ya bu adamı begenen var mı cok merak ediyorum denizliden baska oda mecburen begeniyor görünüyordur o kadar, sormak lazım yıuldırım demirörene sen bu adam ile neden sözleşme imzalayıp bonservisini ülkerden aldın |
5 milyon euro versinler hemen gönderelim |
Türkiye`de Saat: 13:17 . |