![]() |
Alıntı:
okadar |
Alıntı:
"Bu sefer daha güçlü yönetim, bu sefer daha güçlü isimler" cümleleri uçuşurken havada tek bir soru sormuştum; "Bu saydığınız güçlü isimlerin yarın Sn. Demirören'in yönetiminden kaçıp gitmeyeceğini gerçekten umuyor musunuz?6 ay içinde en az 3 istifa olmasını bekliyorum" Itır Esen, daha girmeden çekildi ve Bülent Çağlar da istifa etti.Nedenlerinde değilim.Söyleyeceğim şu; Sn. Demirören ve ailesi çok iyi Beşiktaşlıdır haddim değil laf söylemek, çok iyi insandır asla haddim değil laf söylemek, ancak Sn. Demirören ne yazık ki bir lider ve iyi bir idareci değil.Altındaki insanlar "ne" olursa olsun eğer onları yöneten başarısız olursa yönetilen kurum komple başarısız olur.Bu şirketler için de, kurumlar için de, ülkeler için de böyledir. Ve ne yazık ki 3-5 akil adamda yanlış idare edilen yerde en nihayetinde kalmazlar. Bunu göremeyen ve/veya görüpte Beşiktaş'ı değil siyasi nedenleri öncelikli tutup oyunu ona göre veren kongre üyelerine hakkımı helal etmiyorum |
Gönder gitsin ya. ilk 18 in en az 7 si beş para etmez. |
verilen paralar yazik demirören geldi geleli besiktasin borcu en az 10 katina cikmistir, del bosqeye 5 ay dayanip kovan ve sonrada milyon dolarlar tazminat ödeyen, okadar futbolculara bonservis ödeyerek alan sonra yollarkende tazminat ödeyen, nobre gibi 3 kurusluk futbolcuya senelik 2,5 milyon euro ödeyen, tabata ve ismail gibi siradan futbolculara 15 milyon euro bonservis ödeyen emekliligini gecmis yusufa bile sözlesme yenileten, sezonda 1-2 mac disinda takimi felaket oynatan denizliye yeniden maasina zam yaparak sözlesme imzalatan demirören senden nefret ediyorum , ama geldigi günden beri söylüyorum bu yüzden forumdan birkac kere banlandim, bu adam besiktasli falan degil bu adam fener ve cinconla beraber olup besiktasi batirip iki büyük yaratma projesinde yer alan en önemli bas aktördür....kimse bana bunun aksini iddaa edemez cünkü insan salak olsa beyinsiz olsa bu adamin yaptigi hatalari yapamaz, yemin olsunki ali senden aziz yildirimdan bile cok nefret ediyorum bu adamdan...bu forumda herkesle iddaa ediyorum bu adam querezmayi falan alamaz ve yine iddaa ediyorum bu sezon yine fenerin ve cinconun takimdan uzaklastiracagi en az 2-3 oyunculya sözlesme imzalar, 8 milyon verdigi tabatayi en 800000 euroya falan baska takima satar , 3-4 milyon verdigi zapoyu bedavaya verir yani yine zarar yine zarar....ve en aci olani ney biliyormusunuz kimse bu adama dur demiyor biz güya büyük bir camiayiz , bu koskoca camianin tek parali adami demirörense yaziklar olsun bize, demekki herkes sözde besiktasli... |
Aynı oyun başlamak üzere Her sezon sonu ve yeni sezon başı bu garip olaylar,söylentiler,alır başını gider gerçek şu iyi bir yönetim Sn.Süleyman Seba dönemi ile son bulmuştur.Bazı arkadaşlar bana eski kafalı gözüyle bakıyor baksınlar mühim değil o zamanlar Seba'ya sırtını dönenler,değişim,enerji,gençler işi devralsın diyenler şimdi bu forumda dahil her yerde dert yanıyorlar sizler değilmiydiniz bu tip paralı,zengin iş adamı profiline sahip Başkan modeli isteyen ne oldu şimdi herkez ağlaşıyor.Şunu anlayın artık parayla,pulla bu işler yürümez QUAREZMA falanmış filanmışla bazı yanlışlar ve geçmişteki hatalar silinip gitmez bunlar hep zamana oynama telaşıdır taraftarı susturmanın en basit şeklidir siz bu zihniyeti destekelemiyor gibi gözüküp destekliyorsunuz,sizler değilmiydiniz bu işler Efendilikle,susmakla olmaz bize yumruğunu masaya vuran FB,GS ye çata çat cevap verip kapışacak Başkan lazım diyen şimdi ne oldu?Serdar Bilgili dediniz adam tuttu İlhan Mansız,Pascal Nouma,Ahmet Dursun'u bir anda harcadı "Ahmet Dursun Seba gitsin" diye bağıranlar neye uğradığını şaşırdı Şampiyonluk bağıra bağıra gitti sonra Dertören kabusu çöktü üzerimize gitmek bilmiyor bize ve bizlere böylesi müstehak..... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:57 . |