Karetta2002 | 14-05-2010 22:59 | Alıntı: Cagla´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1171322)
Keşke gerçekten gençlerden oluşan bir takım kurulsa.Gerekirse önümüzdeki sene şampiyon olmayalım.Ama sonrasında daha iyi oluruz.En azından geleceğe yönelik bir iş yapmış olurlar... | Çağla ;ben senin iyi niyetle söylediğini biliyorum..ama inan ki ,3-5 maç kötü gitsin ,birkaç başarısız maç olsuno trübünlerdeki bir grup ruh hastası,o gencecik fidanların gözünün içine baka baka ana avrat küfrederler,çünkü trübünlerin çoğunluğu sporsever ,futbolsever değil "skorsever"
O'nlar ;Alex gibi ,Quaresma gibi şapkadan tavşan çıkaracak sihirbazların peşindedir..Serdar'ı bitirdiler ,sonra da hocaya neden oynatmıyorsun diyorlar..Rüştü gibi bir adamı linç etmeye kalktılar,sırada Holosko var..Tello var var da var..Beşiktaş;ın stadının yapılmasını en çok ben istiyorum...en ucuzu 75 milyondan sat biletleri,kaldır bedavayı,kaldır otobüsü vs..bak nasıl o trübündekiler temizleniyor..Ama nerde o radikal yönetim..Yönetim acz içinde Quaresma yı transfer etmenin yolunu arıyor..Elindeki futbolcuların primini ödeyemiyor ,gidip Quaresma peşinde dolaşıyor..Şu anda bırakın ülkemizi ,Avrupa da bile "size" yani iri stopper yok,ellerinde 1.94 lük sol ayaklı stopper(Dünyada çok az) Atınç var,hala yabancı defans oyuncusu arıyorlar,Ali Kuçık gibi 100 metreyi 11sn. de koşan bir forvet var gidip Q7 saçmalığını zorluyorlar..Neden;taraftar tatmin olsun ki maçta kendilerine küfretmesin diye.. Hoca Quaresma yı istemiyor lafını el altından yayıp ,skorsever taraftarı hocanın üzerine salıyorlar..hoca yerden göğe kadar haklı Quaresma yı istememekle..kendisine sormadan yapılan Nihat,Tabata transferlerinin takımı ne hale getirdiğini biliyor adam.. |