![]() |
Delgado Gelecek Sezon Bomba Gibi Olacak ..! http://resim.haber1903.com/Manset/Gdelgado.jpg Sakatlığı nedeniyle sözleşmesi askıya alınan ve bu seneyi topa dokunmadan geçiren Delgado, “Bir an önce sahalara dönmek ve geçmişi unutmak istiyorum” diye konuştu. Kasığından ameliyat olan ve yaklaşık 1 senedir formasından uzak kalan Matias Delgado’nun sözleşmesi askıya alınmıştı. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin en güvendiği isimlerin başında gelen Arjantinli futbolcu, kabus gibi bir seneyi gerisinde bıraktığını söyledi. Tangocu, “Hiç bitmeyecek gibi geldi. Sadece takım ile çalışmak ve beklemek ile sezonun hiç bitmeyeceğini düşündüm. Şimdi ‘oh be’ diyorum, nihayet kötü günler sona eriyor. Yeni sezonda takıma büyük katkım olacağına inanıyorum. Artık hiçbir sorun kalmadı, çok çalışacağım ve Beşiktaş’a layık olacağım” dedi. ‘Erken başlayacağım’ Sakatlığının nüksetmesi gibi bir ihtimalin bulunmadığını da belirten Matias Delgado, “Problem yaşamamak için antrenmanlarda testler yaptık ve yüzde 100 sağlıklı çıktım. Kısa süreli bir tatilin ardından kamp çalışmalarından önce idmanlara başlayacağım. Maç eksiğimi de hazırlık karşılaşmalarıyla aşmayı planlıyorum” diye konuştu. Fanatik |
|
saatli bomba delgado için biraz fazla bence.. onu hakeden daha bomba oyuncularımız var .. |
Hala bu adamadan ümidi olan var mı allah aşkına ??? :( |
Bomba degilde cocuklarin patlattigi torpil yada kizkaciran olur olsa olsa. |
o bomba coktan elimizde patladi beyler |
yapmayın arkadaslar ya Su son yıllarda Delgado dan yararlı biri geldimi ? gecen sene sampiyon olurken Delgado yokmuydu ? avrupa kupasında maclar kazandırmadımı ? ben en az 2 mac hatırlıyorum kazandırdıgı .. adam kendi ağzıyla söyledi Besiktas taraftarına borcum var seneye kendimi affettireceğim dedi .. birde yanına nihatı düşünün ... hemende silmeyin delgado yu ..mustafa hocaya tahammül ediyor isek delgadoyada tahammül edelim değilmi ;) |
Tam 4 sezondur aynı başlığı görmekten gerçekten bıktım artık.. Taraftar bu kadar aptal yerine konmaz.. |
Fanatik= Yalan Haber |
yalan falan değil ,bu röpörtajın detaylı görüntüsüyle gece Foxtv Gerçek futbol programında izledim .. |
eger haber dogruysa delgadonun isi dahada zor olacak cünkü ona olan baski dahada cok büyüyecektir önceden taraftarin yarisi delgadoya güveniyordu öylece yirtiyordu ama artik taraftarin 95%delgadodan umudunu kesti ve artik taraftar delgadonun iki güzel calimina bir uzaktan güzel golüne kanmicak sadece takima olan faydasina bakacaktir delgadonun en fazla 1sene sansi kaldigini düsüniyorum bilemedin 6ay oysaki delgado bize coktan asil klasini göstermesi gerekiyordu o potansiyel cünkü onda var.. |
Doğrusunu söylemek gerekirse ben Delgado'yu özledim.Artık oynarken görmek istiyorum.. |
artık sıkıldım bu adamdan beş para etmez bi topçu |
Bomba gibi gel ya patla yada tüpten git. |
delgado ve bomba ha yahu bi tek zürich maçlarını hatırlıyorum bu adamın onun dışında ligin dip takımlarına karşı oynadığı birazcık iyi futbolu ötesi yok... :) |
Öyle Umuyoruz. Öyle İstiyoruz ! |
delgado nun değerini anlamak istiyorsanız satın bir bakalım alan oluyormu sanmam,ona bu kadar parayı verecek başka takım cıkmaz delgado elde patlayan cinsten bir bomba,,alana ve ondan ümit edene hayırlı olsun...bence Tabata delgadodan daha faydalı bir adam...kaldıki oda bizim ayarımızda bir takımın oyuncusu değil, saygılar.. |
Evet elimizde patlamaya hazır bir bombamız olacak hayırlısıyla.. |
Alıntı:
|
delgado'nun yerine adam koyamadık bu sene ya, adamın ahı tuttu .. çakma tsubasayı koydular yerine noldu o da fos .. alabileceğimiz daha iyi bir adam söleyin o zman, yaşı genç hala iddia ediyorum bize katkısı olacaktır |
bu habere yorum yazmistim ama tekrar haberi görünce gülesim geldi muhahahahahha allahim ya bomba gibi olacakmis 3 sezondur nerdeydin be kocum? |
taraftar delgadodan alex gibi 20 gol 20 asist bekledikce delgado saatli bomba olarak kalir delgadonun isi takim organizesi ve besiktas onsuz 1 yil boyunca organize birtek atak bile yapamadi delgadonun olayi bukadar basit anlayabilen icin aslinda ama bende delgadodan umidi kesenlerdenim ancak tabata delgadonun yarisi bile etmez |
her sene böyle deniyor ama içi boş çıkıyor bu lafların. |
Türkiye`de Saat: 02:38 . |