alleenje | 18-05-2010 14:47 | Alıntı: dartheagle´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1171791)
abi valla ben bu gençlerle yola devam etme planlarına daha bi hazırlamaya başladım kendimi bu açıklamadan sonra. Çünkü bu transfer işi 1-2 transferle bitecek gibi değil gençlere güveniyorlar ki özellikle belirtmişler takımı kaldırabilecek bir oyuncu diye vurgulaya vurgulaya açıklama yapmış Serdar Adalı. Gerçi genç dediğin de benim bildiğim ilk 11 de oynayacak Necip ve İsmail dışında kim var ki bu yola çıktılar. Eğer bilmediğim iyi adamlar varsa gerçekten 1-2 tecrübeli ve teknik kapasitesi yüksek oyuncuyla birşeyler yapılabilir. Ama sadece 1-2 transfer ve şu an ki kadroyla bu iş olmaz. | Olmaz tabi.Olmayacakta.Ama sportif basaridan daha onemli sorunlarimiz var.Bu kadro bu ligde ilk 5 ten asagi dusmez.Hatta digerleri abuk sabuk isler yaparsa gecen yilki gibi birseyler yapabiliriz.Ancak bunlardan once kulubun ekonomisi,stad ve genel kurul uyeleriyle alakali sorunlar cozulmeli.Hos bu yonetimin o osleride cozecegine inancim yok.Ama panikle yapacaklari her transfer borcu dahada icinden cikilmaz hale sokacaktir.
Bizim taraftarin mevcut borcu pek salladigi yok.Aslinda en onemli sorunumuz bu. |