![]() |
Alma Mazlumun Ahını Çıkar... Alma Mazlumun ahını çıkar aheste aheste Bir laf bir günde bu kadar mı yaşanır.. Mazlum:Beşiktaş Zalim: Aziz Yıldırım - Ligin ikinci yarısında yaptıklarıyla ortalığı birbirine katıp bu günkü sonu haketti. Zalim: Bilica - Bizim maçındaki hareketleri sonrasında bugün direkten dönen kafa topunu haketti Zalim: M.Topuz - Bize kelek atıp fenere gitti.. Bugün yüzde yüz bir golü kaçırıp takımını şampiyonluktan edenlerden oldu.. Zalim: Fenerbahçe camiası - Kendini haketmediği dev aynasında görerek kendi dışındakilere göz silme hareketi yaparak aklı sıra dalga geçenlip bugün şampiyon olduğunu sanarak sahaya girip sevinmesiyle düştüğü aptalca ve komik durumu haketti.. Fenerbahçe tarafında zalimleri saymakla bitmez. Mazlum: Trabzon Zalim: Ali Şen ve yine Fenerbahçe - 16 sene önceki şampiyonluğu son haftalarda yine türlü entrikalarla trabzondan çalanlar bugün aynı insanlardan yediği tokadı haketti.. Mazlum: Ertuğrul Sağlam Zalim: Beşiktaş Yönetimi - Beşiktaş'ın başında daha 6. haftada mağlubiyeti yokken nedensiz gönderdikten sonra aslında Ertuğrul'un kurduğu takımın geçen seneki şampiyonluğunu, bu sene ise MD'nin kurduğu takımla kendisinden onda bir değerdeki Bursa ile Eruğrulun ligde iki defa yenmesini ve şampiyonluğunu görmesini haketti.. Bu liste uzar gider... "Beşer zulmeder kader adalet eder" demişler.. Adalet her taraftan yerini bulmuştur.. Not: Şu ligde son 2 sene üst üste şampiyonluk yaşayan tek oyuncu : Zapotocny :) Bu adam ligin en değerli oyuncusu olması gerekirken biz onu bedava göndermek için uğraşıyoruz : Bunun adı da "ironi" :) |
Süper bir yazı eline sağlık. Sonuna kadar katılıyorum.... |
Negüzel Yazmışsın bee. Yıldırım Demirören Keşke Okusa Bu Yazıyı. +Rep. |
türk futbolundan defol azize |
ağzına sağlık |
bilica nın kazdıgı kuyuya kendileri düştüler |
ÖYLE AĞLANMAZ BÖYLE AĞLANIR baroni |
Harika bir ifade alma mazlumun ahını çıktı aheste aheste.. |
gerçekten güzel yazı elinize sağlık |
http://i44.tinypic.com/os7sk8.jpg 2009-2010 lig özetidir Fenerbahçenin !! Harika bi yazı.Eline sağlık.. |
ezikbahce bu sene hakederek duble yapti:biggrin::biggrin: |
bilica ölmeden kendi kazdığı mezara girdi! |
Ya hangi birini yazayım.. Bize kupa finalinden sonra başkalarının başarıları ile sevindiğimiz için suçlayıp kendilerinin çoook büyüklüğünü ispatlamaya çalışan ezeli rakibimiz dün gece son dakikada Beşiktaşımızın attığı hayali golle şampiyon olduklarını sanarak sahayı bayram yerine çevirirken acaba neye seviniyorlardı.. Ben adaletin bu kadar fazla tecelli ettiği bir gece görmedim... |
ellerine sağlık... |
Alıntı:
|
Alma Beşiktaşın Ahını Çıkar Aheste Demicem ACITA ACITA ...! :D |
İşte Allah bu kadar büyük abi gün gelir devran döner. Dün akşam bile son pisliklerini yaptılar onu da beceremediler. Maçı tekrar tekrar izledim Colman'ın oynadığı oyuna anlam veremedim. Kanat koridor oldu bir tane müdahalesi yok takım atağa çıkarken topu rakibe verme, bilerek kart görme , rakibe müdahale etmeme hepsini yaptı ama beceriksizler bu fırsatları değerlendiremedi. |
diyecek fazla bisey yok allahin adaleti herzaman yerini bulur |
keser doner sap doner gun gelir hesap doner demisler herkez hakettigini gordu bu sezon fener beni ilgilendirmez ama ertugrulun 2 sene ust uste kurdugu ayri takimlar sampiyon oldular sabirsizligin sonunun selamet olmadigi ortaya cikmisti demekki sabrin sonu selamet atalarimizin sozlerine adam akilli kulak vermek lazim cok guzel ve dogru bir yazi yazmis kardesimiz ellerine saglik +rep |
eline sağlık güzel yazı daha beter olun inşallah ezikler |
Arkadaş boş versene yahu Kim zalim yahu BJK yönetimimi?Bırakın ya Ertuğrul Hoca istifa ediyorumBursa denilen kulüp bugün var yarın olmayacak diyecek koskoca BJK camiası ayaklarına kapanıp yalvaracakmıydı?Kendimizi bu kadar küçültmeyelim beyler ayıp ediyorsunuz ayıp.Bursa denilen kulüp bugün var yarın yok biz BJK olarak halen nasıl bir muamele görüyorsak onlar daha bunun tırnağı ölçüsünde adaletsizliğe uğramadı şunuda unutmayın her sene Ankara Spor vakası yaşanıp her takıma haybeden altı puan verilmez hele ligin bitimine bir hafta kala gibi kritik bir zamana bir daha kimseye denk gelmez,her sene Diyarbakırspor vakası yaşanmaz ve 15.dk da iptal edilen maçın tekrarı oynatılmadan kimseye haybeden üç puan vermezler beyler yapmayın etmeyi NEO kerdeşim kim mazlum kim zalim birbirine karıştırmayın.Bursa da bir Levent Kızıl olması nelere kadir oldu koskoca BJK ile Bursa TFF ve yayıncı kuruluş tarafından aynı kefeye kondu Koskoca BJK ligde en fazla Cuma AKŞAMI MAÇ YAPIP 13 PUAN KAPTIRAN TAKIM OLUP KOSKOCA SEZON iSTANBUL'DA SADECe İnönü'de pazar günü bir tek GS maçı oynayabildi kim mazlum kim zalim NEO kardeş.Acıma acınacak hale düşeriz biz kendimize acıyalım bırakım Bursa yı falanı filanı. |
Alıntı:
bukadar idelojik yaklasilmaz olaya be kardesim sen ertugrula yapilanlari bilmiyormusun benim baskanim ben takim basindayken gozumun icine baka baka baska antrenorle goruscek as baskanim hakarete varacak laflar edecek ben hala orda duracam ertugrul her serefi olan insanin yapmasi gerekeni yapti bende ertugrul gibi dusundugum icin ertugrula hak veriyorum sen demiroren gibi dusune bilirsin biz sana sus yapma etme diyormuyuz |
Güzel yazı |
Türkiye`de Saat: 19:26 . |