![]() |
Mansimov Nerede ? Yahu arkadaşlar hani mansimov 1 yıldız futbolcu hediye edecekti ? haziranda avrupa elemelerimiz var ve yapılan hiç birşey yok ? Bu mansimov denen adam Yıldırım demirörenin seçim kozumuydu ? yine mi kandırıldık .?:banghead::mad: |
birazcik öyle oldu galiba kardesim |
evindedir nerde olacak :) |
Banada öyle geliyor koz olarak kullanildi Mansimov |
Çıkmadık Candan Ümit Kesilmez Transfer sezonu Bitene Kadar Bekleyelim Ama Benimde Hiç umudum Yok Bu Adamdan |
Günaydın sevgili kardeşim. Adam kaç senedir seçim zamanı veya transfer sezonunda ortaya çıkıp Beşiktaş üzerinden bedavadan reklamını yapıyor. Bırakalım bu koyun kasap edebiyatını bu adamdan bir hayır gelmez. |
o zaman hepimize geçmiş olsun . |
Gökyüzünde yildiz ariyormus... |
Sadec mansimov olayı değil bu beşiktaşımızı bir reklam malzemesi olarak kullanan ne kadar adam varsa hepsinden nefret ediyorum açıkcası..Böyle saçma sapan kişilerin beşiktaşımızla anılmaması gerekir kesinlikle.. |
seçim öncesi yapılan vaatlerin hangisi gerçekleşti bu zamana kadar hikayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
mansimov beşiktaşın ismini kullanan birisi.Sonuçta adam ticaretle uğraşıyor ve Türkiye'ye de iş yapıyor beşiktaşla birlikte gündeme geliyor göreceksiniz transfer filan yapmayacak belki cuzi şekilde sponsor olur ne bilim yüzde olarak ama kesinlikle birisini almaz... |
Mansimov Beşiktaş'ın ismini, yönetim de Mansimov'un ismini kullandı.Kongre üyeleri de cumhuriyeti kurtardı. Herkes halinden memnun kısacası. |
Türkiye`de Saat: 05:33 . |