![]() |
adam guzel yayin yapiyor digerleri gibi ileri geri oynatalim hatalari bulalim degil habercilik yapiyor tvde |
kaç tane var bu konudan? |
"YILDIRIM DEMİRÖREN'İN BEŞİKTAŞ'INI TUTMUYORUM" -Sizin ağzınızdan duyalım hangi takımı tuttuğunuzu? “Ben 1980’lerin Beşiktaş’ını tutuyorum bugünkü Beşiktaş’ı asla tutmuyorum. Yani rakip takımlar tarafından beğeniyle karşılanan, herkesin ikinci takımı olan, herkesin saygı duyduğu, Süleyman Seba’nın Beşiktaş’ını tutuyorum. Serdar Bilgili’nin ve sevgili arkadaşım Yıldırım Demirören’in Beşiktaş’ını tutmuyorum. Şunu da açıkça söyleyeyim; 2 yıldır hiçbir maçta gol diye bağırmadım. Fenerbahçe’nin bir maçıyla Beşiktaş’ın bir maçını aynı gözle izliyorum.” zaten seningibilerden bjkli olmaz |
gerçekler bazen acıdır arkadaşlar uyutuluyoruz galiba |
bende :D |
Alıntı:
dün aksam takim kaybediyor taraftar yinede bagira bagira sarkilar söylüyor, iste budur besiktaslilik....... |
Tuğrul Yenidoğan'ın iyi bir Beşiktaşlı olduğunu düşünüyorum.Çok da güzel konuşmuş.Katılıyorum ona.Beşiktaş değerlerini bu yönetim ile kaybetti.Eski Beşiktaş'ı çoğu zaman ben de özlüyorum.Çok parası,müthiş ünlü oyuncuları yoktu ama Beşiktaşlılık duruşumuz,asaletimiz,değerlerimiz ve en önemlisi sevgi ve saygı vardı.Şimdiki gibi de iktidar muhalefet hesaplaşmaları yoktu.Ben Beşiktaş'ın iktidar ve muhalefet hesaplaşmalarını Erdoğan-Baykal kavgasına benzetiyorum.Ne iktidarın yararı var ne de muhalefetin iktidara yönettiği eleştirilerin. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:55 . |