![]() |
Vee Hakan Aksoy'dan Beklenen Q7 Müjdesi Geldi! Beşiktaş Pazarlama ve Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy taraftarı heycanlandıracak açıklamayı haber1903`e yaptı. http://resim.haber1903.com/Manset/Gquaresma_ozel.jpg Hiç bir transferin imza olmadan bitmeyeceğinin altını çizen Aksoy, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören`in son bir aydır bu transferle uğraştığını ve kesinlikle bitirmek için Madrid`e gittiğini belirterek, "Sanırım Başkanımız, Serdal Adalı ile birlikte bu görüşmeden sonra müjdeyi verecekler" dedi.. PAZARLAMA KOMİTESİ OLARAK QUERESMA`YA HAZIRIZ BJK`nin Pazarlama ve Kartal Yuvaları`ndan sorumlu yöneticisi Aksoy, "Ben üzerime düşeni yapıp 50 bin adet formayı hazırlatıyorum, sırtlarına Quresma yazmak için de Madrid`den telefon bekliyorum. O telefon gelsin daha onlar uçaktayken Q7 formaları Adidas tarafından hazırlanmaya başlanır ve 10 Haziran`da kartal yuvası mağzalarında vitrine asılır dedi. Aksoy ayrıca Beşiktaş taraftarı büyüklüğünü gösterip forma satışlarında 50 bin barajını geçmelidir ifadelerini kullandı... Bu arada yurt dışında bulunan Başkan Yıldırım Demirören`in yarın Madrid`e geçerek Serdal Adalı ile buluşacağı ve İnter-Bayern, Şampiyonlar Ligi Finali`nin ardından transferi noktalayacağı gelen haberler arasında... 1903 Radyo - Haber1903 |
hadi bakalım bekliyoruz .. |
Bu defa iş bitti galiba artık dönüşü yok , biliyoruz hepimiz başkanımızı pek sevmeyiz ama gidincede adamı getirmesini bilir Ferrari örneği gibi. |
Eğer Sadece Quaresma Gelirse 2 Tane Quaresma Forması Alıcam Biri Ablama Biri Kendime Başkanda Gittiğine Göre Artık Haziranda Quaresma Formayı Giyecektir Bitirmeden Gelmezler |
Alıntı:
|
Hadi inşallah 10 Haziran falan deniliyor inşallah bekliyoruz. |
sen bir imzayi at bütün formalar sana feda olsun.. |
Hayırlı olsun Diyelim Artık. |
hayirlisi olsun, gelirse bende kendime ve ogluma alacagim, ben illa gelsin diyenlerden deilim ama madem yönetim taraftar icin q7yi getiriyor ozaman destek vermek sart artik q7 gelsin 4-5 forma alcam diyenler insallah gelince kivirmazlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aksoy, "Ben üzerime düşeni yapıp 50 bin adet formayı hazırlatıyorum, sırtlarına Quresma yazmak için de Madrid`den telefon bekliyorum. işallah Quresma yazmaz. Doğrusu yazar. Ayrıca adam ben üzerime düşeni yaparım demiş transfer bitti dememiş. İisim de yazmırmamış zaten. fazla heyecan yapmamak lazım. Aldık diye sevinip sonra yanlış anons olmasın arkadaşlar. |
Alıntı:
|
hadi inşallah yer gök sallanır:Dkıskananlar çatlar:p |
hala inanmıyorum :D |
bana formayı ıbrahım abı alacak :):) |
Gelsinde bi alırız. |
gelsin 1 değil 11 tane alırım yeterki gelsin ama zor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
100de 80i kivircak ben diyim |
Beşiktaş taraftarı kıvırmaz :P |
Forma Almak Şart Değil Herkesin Gelir Seviyesi Maddi Durumu Aynı Değil Forma Alamıyorsan Bile Bir Quaresma Tshirti Bir Atkısı şapkası Terliği Ne Bilim En Kötü Bir Anahtarlık Bile Alıp Kulübe Katkıda Bulunmalıyız . Sadece Formaya Kitlenmeyin Ama Tabikide Maddi Durumu müsait Olan Arkadaslar Forma Alsınlar . Milyonlarca Beşiktaşlıdan Sadece 150.000 Tane Forma Alsa 12 Milyon TL Gelir Ediyor . Ve Kombine Lisanslı Ürün Gelirleri Hariç Böylece Bu İlgi Karsısında Yönetimde Memnun Kalır Ve Bir Yıldız Daha GEtirecek Olursa Maliyeti Karsılanırmı Diye Düşünmez Çünkü Taraftardan O Güveni Alır . |
Alıntı:
|
10 haziran benim doğum günüm o gün çıksın forma, kendi kendime doğum günü hediyesi alıcam bir tane. bir tane de öylesine sırf destek için alıcam. Ve bence Türkiye genelinde 50 bin forma çok ama çok az. Q7 geliyor yani 100 bin satmalı bu forma |
3 tane formada benden garantie bana ogluma ve esime....yeterki gelsin |
Türkiye`de Saat: 13:14 . |