![]() |
Volkan Şen Beşiktaş'ı İstiyor http://resim.haber1903.com/Manset/Gg...ansfercopy.jpg Bursaspor`un transferde ki gözde ismi Volkan Şen, ilk kez geleceği ve transfer söylentileri hakkında Haber1903`e konuştu. Volkan Şen, Haber1903`e verdiği röportajda; `` Beşiktaş`tan şahsıma henüz bir teklif gelmedi.Birinci hedefim Bursaspor`da başarılı olmaktı ve ben bunu bu yıl başardım.Takımım ile şampiyon oldum.Bu şampiyonlukta benim de payım olduğu için çok mutluyum.Bundan sonra ki hedefim ise, Milli takım da uzun yıllar forma giymek ve başarılı olmak.Milli takıma çağrıldığım için çok mutluyum.Avrupadan bana herhangi bir teklif gemedi.Zaten kulübüm ile de sözleşmem 2013 yılına kadar devam ediyor.Kulübüme iletilmiş bir teklif varsa da bana henüz bildirilmedi. Beşiktaş`ta oynamak istermisin? sorusuna; `` Şahsım adıma bir teklif almadım.Ancak bir profesyonel futbolcularız hayata gerçekçi bakmak lazım.Hepimiz bu işten ekmek kazanıyoruz duygusal bakmamak lazım.Oynayabileceğim bir kulübe gitmek isterim.Beşiktaş gibi bir kulüpte her futbolcu futbol oynamak ister.Bana ciddi bir teklif gelirse hocam ve yönetimim de buna müsade ederse Beşiktaş`ta seve seve futbol oynamak isterim.`` diyerek sözlerini tamamladı. |
hic sanmiyorum bursa sampiyon oldu artik kimseyi burakmazlar |
Değerinde teklif verildiği zaman satılmayacak futbolcumuz yoktur demişler.Önemli olan 10milyona değilde daha gerçekçi fiyatlara alabilmek.Şu tabatayı almasaydık volkana verirdik o parayı. |
Bizde Seni Seve Seve Bağrımıza Basarız Ama Bu Sezon Transferin Zor Gibi Duruyor |
quarezma alincaksa gerek yok ayrica 1 yilda parlamis adamlara cok para dokmek mantikli degil bence bursadan turgayi alirsak daha guzel bir is yapmis olacagiz |
Yeni yönetimin transfer politikasını merak ediyorum cidden.Gerçi başlarında Demirören var. Ne kadar değişebilir bilmiyorum ama bekleyip göreceğiz |
Sercan, Volkan, Ozan İpek gibi oyuncuların bu sezon takımdan ayrılacaklarını düşünmüyorum, en azından ben öyle yapardım... Şu anda tarih yazmış durumdalar ve direkt olarak Ş.Liginde oynayacaklar, neden diğer takımlara gitsinlerki... Volkan'ı takımda görmeyi çok isterim aslında ama zor gerçekten, Bursa kolay kolay bırakmaz, bonservisine de en az 10 milyon € biçerler... |
alsak ne olurki mustafa denizli sanki oynatacakta...10 milyon verir aliriz sonra hazirlik maclari disinda forma sansi vermez denizli ve 6 ay gecince baska takima gönderilir....bizim transfer politikamiz bu , 30 yasindan kücüklere mecbur kalmadikca forma vermiyor hoca bari milyonlari veripte bosuna para harcamayin... |
Alıntı:
|
Yalan haber Bursa kimseyi satmaz... |
bursa beşiktaş'a değil artık hiçbir kulübe topçu vermez... |
sen batuyu 2 milyona vereceğine volkan için takasta kullansan 10 kat daha kar elde ederdin ey yönetim. şimdi çırpın dur |
bu haberlere hiç inanmıyorum çünkü Volkan Şen i bırakmaz Bursa başkanı adamlar şampiyonlar liginde oynıyacak hiç bir oyuncusunu bırakmaz o yüzden volkan bjk yi istiyor haberleri tamamen yalandır bana göre .. |
bursa herkezi satar emin olun... volkanın beşiktaşta oynamak istediğini daha öncede söylemiştim... ;) volkan beşiktaşa yakın |
Bursa elindeki kadroyu bozmaz hem volkan direk ŞL de oynayacak ne işi var uefada.. |
UyarDa, BanaDa KoDronun BozuLma oLaSıLıĞı yok Gibi GeLiyor. |
Zapo+Tabata+ bir miktar paraya bu iş olur. O bizi istiyor, biz de O'nu istiyoruz.Sevenlerin arasına girmesinler. |
Adam alenen ben istiyorum dememiş ki eğer teklif gelirse ''profesyoneliz'' oynarım demiş. Başlıklar aldatmasın bizi. |
ya siz hala bu yönetimden transfermi bekliyorsunuz Allah askina , yusuf, ugur, nobre, tabata, rüstü , fink gibi yildizlarimiz var daha ne gerek var transfere |
bursaspor volkan icin ne istediyse simdi daha fazla ister sonucta sampiyon oldular takima büyük katki sagladi böylece degeride arti ama bana göre bursaspor sivassporun yaptigi hatayi yapmicak basarili sezondan sonra oyuncularini satmazlar artik en mantiklisi olur |
Alıntı:
|
Kartal gözünü kararttı!!! Beşiktaş, Bursaspor'un iki yıldızı Volkan Şen ve Ozan İpek'i transfer etmek için düğmeye bastı. Siyah- Beyazlıların iki futbolcuya karşılık Zapotocny'nin bonservisini, Tabata ve bir başka yabancı futbolcuyu da kiralık vermeyi önerdiği, Bursaspor'unsa ayrıca 2 milyon Euro istediği öğrenildi. Kaynak:Ligtv.com.tr |
Yanlış Transfer Anlayışını Bırakalım Artık . Tabata 2 Sene Önce , Gaziantep'de Mükemmel Oynuyor Diyerek Aldık. Beşiktaş'a Geldi , Hiçbişey yapmadı. Ya bu 2 Futbolcu da öyle Olursa ? |
Transfer Duyum 1 ! Zapo+Fink Bonservisi İle + Tabata Kiralık + 3 Milyon Euro Karşılığında VoLkan ŞEN ve Ozan İPEK Transferi İçin İrtibata Geçildi . Bu Sayede Kontenjanda da Yer Açmış Olacağız . Mustafa Hoca Ozan İPEK Olmasa Bile İlk Tercihi Volkan ŞEN Olduğunu Israrla Söylüyormuş . Transfer Duyum 2 Şu Sıralarda Başkan Ve Adalı Quaresma İle Görüşme Halinde İkna Çalışmaları Başladı . Bu Gece Veya Yarın Gece Artık Transfere Olumlu Yada Olumsuz Bir Şekilde Son Nokta Konulmak İsteniyor . Başka Bir Gelişme oLursa Hemen Sizlerle Paylaşacağım . |
hayirlisi olsun diyelim, volkan sen ve ozan ipek kaliteli oyuncular ama istanbula gelipte kaybolan cok futbolcu gördük biz |
Son Dakika : Bursaspor Başkanı Beşiktaş'ın Teklifine Sıcak Bakıyordu . Ama Ertuğrul Hocanın Net Kararı İşleri Bozdu . Bu Sezon Hiç Bir Oyuncusunu Satmayacağını Kesin Bir Dille Söyledi . Transfere İzin Çıkmadı Şampiyonlar Ligi İçin Kadroyu Korumak İstiyormuş . Mini Yorum : Ertuğrul Hoca Bursaspor Her zaman Şampiyon Olmayacak Şampiyonlar Liginde Finalde Oynamayacak Gruplarda Prestij Maçları Yapacak Bu Oyuncuların Sakatlanır Yada Başka Bir Durum Söz Konusu Olursa Bu Futbolcularına Özellikle Volkan ŞEN'e Ne Diyebilirsin Oyuncu Derse Beni Beşiktaş İstedi Neden Göndermediniz O Zamanda Bu Teklifi Biz Yapmayacağız . |
volkan şeni alamasak bile diğer sezon için söz kesmek lazım..bu adam ligin en iyi yerlisi şuan |
ya akil var mantik var volkan ve ozan besiktasa gelmeleri icin hicbir sebep yokki adamlar sampiyonlar ligine direk katildi bizden 3-4 hafta daha sonra acacaklar sezonu eee birde mustafa denizli faktörü var ikisinide 30 yasina gelene kadar yedek kulübesine mahküm edecek, yedekte oturmaktansa ve uefa kupasinda oynamaktansa sampiyonlar liginde ve ilk 11 de oynarlar... mini yorum : bursasporun sampiyonlar liginde sadece prestij maclari oynayacagini nerde biliyorsun daha 3-4 hafta öncesine kadar bursasporun sampiyon olacagina hickimse inanmiyordu , baslarinda mustafa denizli olsaydi prestij maclari oynardi haklisin....devler liginin sifir cekmis tek hocasi mustafa denizliiiiiiiiiiiiiiiii |
alın artık bu adamı yeter bıktım quaresmadan.. |
Alıntı:
Beşiktaş'a Gelmesi İçin Bir Futbolcunun Heleki Volkan ŞEN'in Şampiyonlar Ligi Şartı Koyması Gibi Birşeyde söz Konusu Olamaz Bursaspor Bugün Şampiyonlar Liginde PEKi YARIN Bizim Bu Yaptığımız Teklifi Kimse Yapmaz Bir İki Sene sonrada Bedavaya Gider Oyuncu Bursa Avucunu Yalar Ertuğrul Hocanın Volkan ŞEN'in Önünü Açması Gerekiyor Beşiktaşta bir Daha Böyle Cazip Bir Teklifle Kapıyı Çalmaz . Şimdi Volkan Oynasın Şampiyonlar Liginde İlk 11de Peki Yarın ne Olucak ?? Son Cümlem İse Bunlar Benim Fikirlerim Ve Sen Bu Forumdaysan Benim Fikirlerime Saygı Duyacaksınki Bende Senin Fikirlerine Saygı Duyayım Bursasporun Gücü Belli Ben İstemezmiyim Çeyrek Final Oynasınlar Ama Zor Benim Derdim VOlkan Şen Meselesi Bence Böyle Bir Cazip Teklifte Oyuncunun Önünü Açmalıydı Bırakmalıydı Bugün Böyle Yarının Getirisi Götürüsü Ne Olur Kestiremeyiz |
iyi yerli transferindne yanayım hep yabancı gibi gönderme kontenjan sorunu yok kaldıki yerlilere yönelmemizin sebebi yabancı konusunda yaşaıdğımız sorunlar ve henüz yabancı transferi iç,in önümüzde zaman ve sıkıntılar varken yerlileri halletmek mantıklı olur artı yerli alırken elindeki 2 tane kullanmadıın yabancıdan da kurtulmş oluyorsun. ayrıca elindeki yerlilerde kiraya gitmek için can atar şamp ligi oynayacaklar çünkü |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Volkan tamam bencede ozan ipek i neden istiyoruz çözebilmiş değilim.Bence Beşiktaşta oynayacak bir oyuncu değil fazla şişirildi bu sene.. |
sadece volkani alsak yeter bence eger bursadan baska birini alacaksak turgayi isteyelim ayrica bir antrenorun elindeki iyi oyunculari cl liginin oldugu sene satmamasi neden bukadar dert oluyor anlamadim adam yerini dolduracagina inanmiyorsa satmaz bukadar basit |
Bence yanılıyorsun abi Necip Beşiktaş da banko olmasa da sürekli olarak forma şansı bulacaktır artık. Avrupada bir oyuncuya 17-18 yaşında sorumluluk veriyorlar evet ama o oyuncuyu 13 yaşında alıp o zamandan itibaren fiziksel açıdan olsun mental açıdan olsun takıma hazır hale getiriyorlar. Bizde isim durum tamamen spontane gelişiyo oyuncu kendini gösterirse birden takıma yükseliyor sonra bir kaç maç oynayıp taraftarın sempatisini kazanırsa devam ediyor ola ki oynadığı maçlarda performans gösteremezse de taraftar hemen oyuncuları sildiği için direk yok oluyor. Bu yüzden bizdeki oyuncular öyle direk sorumluluk alabilecek düzeye asla gelemiyorlar tamamen altyapı sisteminin bozukluğundan bu dediğinin olması çok zor abicim. Onun dışında Fink bulunmaz bir oyuncu demedim ama şu an elimizdeki kadroya bakarak ve zar zor transfer yapabildiğimizi görerek fink i gönderirsek ola ki necip veya ernst yorulursa takımın en önemli bölgesi alternatifsiz kalacak ve bu sene fink ya da ernst den herhangi biri olmadığında neler olduğunu gördük. Herkes şöyle düşünüyor ilk 11 i çıkaracak kadro olsun yeter. Böyle bir mantık yok abi sen sakatlıklara yorgunluklara önlemini almazsan bu sene olduğu gibi bi bata bi çıka hiç bir yere varamazsın. Yusuf tan sol açık oynatırsın toramandan ön libero oynatırsın kaştan sağ bek oynatırsın bu kadro değişmedikçe bunları görmeye de devam edeceğiz. Transfer yapmak demek ilk 11 oluşturmak demek değildir takımdaki her oyuncun görevini en iyi şekilde yapabilecek kapasitede her bölge en azından bir oyuncu alternatifli olmazsa başarı maşarı gelmez. Biz şimdi Fink i yollasak Uğur a kalacaz bence uğur u yollayalım Fink takımda kalsın yabancı kontenjanını da holosko ile Tello ile açsınlar madem necip kalacak q7 gelecek tello nun takımda oynaması biraz lüks artık. |
Konular Birleştirildi. |
Alıntı:
Avrupadaki türk oyuncularımıza bakıyorum, ortasahada Hamit-Gökhan İnler, bu iki isimden birini alabilsek mesela, ön liberoya Ümit Korkmaz'ı veya da Türkiye'den M.Ceylan gibi birini...İlerde Halil-Mevlüt-Eren-Tuncay gibi yerli oyuncular var Avrupa'da, bu isimlerden en azından Halil'i alabilsek, Türkiye'den golcü falan almaya gerek yok, 10'a kakalarlar çünkü!..Bu tür isimleri hep Aziz almaya kalkıyor, artık Demirören'in de devreye girmesi lazım, 5-10 demeden verip takıma bu tip oyuncuları kazandırması lazım, bunlar yabancı transferinden çok daha önemli kesinlike... |
Türkiye`de Saat: 09:09 . |