vrossi_kartalizma | 28-05-2010 14:03 | Alıntı: Cagla´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1172905)
Olayı duygu sömürüsü boyutuna taşımıyorum ben sadece olanları yazmış birisi ve bende alıntı olarak kullandım.Çoğu kişi iyiki gitmiş gsye yok takımını bulmuş tarzında konuşuyoruz ve bende buna istinaden adamın Beşiktaş için neler yaptığını yazdım.Ama maalesef adamın bi puro içmesi bi gece dışarıda görülmesi futbolculuğunun önüne geçiyor.Bunlarda sonuçta çocuk değil.Elbette çıkıp eğlenecek yani devamlı evde mi oturacak hatta oldu olacak yatmadan önce birde süt içsin.. | kimse ona evde otursun demiyor, ama gecelerde geziosn doğal olarak sahada ayakta duracak halin kalmıyo (son günlerinde ayakta kaldığı pozisyon hatırlamıorm bile), kendine bakmazsan ve adam gibi çalışmazsan herşeyin konuşulur, eleştirilir. İbrahim toraman ya da ferrari sanki evde oturup süt mü içiyor, onlar da dışarı çıkıyor hele ki ferrari her hafta dışarda sürekli paparazziler kovalıo ama 2sinin de performansı ortada herkes görüyor .. olayları daha sağlıklı süzmenizi tavsiye ederim.. ama olmuyo sen teknik direktör hakkında atıp tutabiliosun bunu ertuğrul sağlam zamanında da yapmıştı, o da yetmiyor taraftar hakkında atıp tutuyor .. EN İYİSİ SUSSUN VE ADAM GİBİ GİTSİN |