![]() |
2010-2011 Sezonu Beşiktaş Öncelikle Herkese İyi Forumlar ; 2008-2009 Sezonunda ki Büyük Başarıyı Gözardı Etmeyerek 2009-2010 Sezonuna Başladık. Sezon'un İlk Maçları Pek Hayırlı Geçmese de , Ankaraspor'un da Ligden Düşürülmesiyle , Karşılacağımız Takımların 1 Hafta Dinlenerek Karşımıza Çıkmasını da Düşünürsek , Yine de Üstün Performans Gösterdiğimizi Düşünüyorum . Sezonun İkinci Yarısı , Daha Güzel bir BEŞİKTAŞ İsterdik Tabiki fakat yapamadık belkide. Bence 2009-2010 Sezonu'nun Dönüm Noktası ; Beşiktaş 3-0 Fenerbahçe maçı idi. Yine Eğlencemiz Olan FeneV , Sezon Sonunda da Eğlencemiz Oldu (: Peki 2010-2011 'de Ne Olacak ? Formamız Nasıl Olacak ? Kimleri Transfer Edeceğiz ? Maçlarımız Nasıl Olacak ? Taraftar Nasıl Olacak ? Kadromuz Neolacak ? Şimdiden Bunları Sadece Ben değil , Birçok Kişi Merak Ediyordur Diyerek Konuyu Açıyorum . vira bismillah.
Sizlerde Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz. |
kadronu begendim ama ekremin yerine necip ilk 11 de ve tello nun yerinede delgado yada iyi bir 10 numara gerek... ama tabiki mustafa denizli basimizda oldugu sürece 2010-2011 sezonununda basarisiz gececegi kanaatindeyim , insallah biseyler olurda yeni bir teknik adamla baslariz yeni sezona, bizi dahada ofansif oynatacak , genclerimize daha cok deger verecek bir hoca lazim, heleki avrupa da denizliyle basarili olamayacagimiz gecen sezon hatta denizlinin kariyerindende belli oldugu gibi biliyoruz o yüzden eger denizli devam edecekse hic transfer yapipta kulübü dahada borca sokmaya gerek yok.... |
http://this11.com/boards/1274723233213939.jpg Yedekler : * Hakan * Ekrem * Rıdvan * Tello * Holosko * Uğur * Nobre * Yusuf Bu Yedekler Şu an ki Mevcut Kadroya Göre Hazırlanmıştır . Eğer Yedek Kulübesine Transfer Yaparsak Değiştiririm . Neden Delgado Diye Soran Olursada Cevap Gayet Acık Mustafa Hocanın Vazgeçilmezi . |
hakan a. ekrem d. sivok ferrari ibrahim ü. ernst necip quaresma volkan deco bobo |
Rüştü İ.Toraman Ferrari Sivok İ.Üzülmez Ernst Necip Quaresma Nihat Volkan Şen Bobo |
Rüştü Toraman(Rıdvan)----Ferrari-----Sivok----üzülmez(İsmail) Necip Ernst Nihat----------------------Quaresma Delgado(Deco) Bobo |
Alınması imkansız olan tek adam var o da Eren Derdiyok. |
Alıntı:
|
-----------------hakan------------------ --ridvan-----sivok-------ferrari----ismail-- --volkan----kalstrom---ernst---quarezma-- ---------------nihat--bobo---- yedekler rustu uzulmez necip holosko alikucik toraman ekrem eger hucum oynamak kanat akinlari gelistirmek istiyorsak kadro bu sekilde olmali klasik 4 4 2 sistemi |
Beyler eğerki Uefa'da başarı istiyorsak Ali Kuçik'le falan olmaz en azından şimdilik. Çok iyi bi santrafora da ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum Q7 ve tabiki oyunun iki yönünüde oynayabilen bi sağ bek. |
Türkiye`de Saat: 07:57 . |