![]() |
Artık Bazı Şeyleri Anlayalım!!! Arkadaşlarım kardeşlerim öncelikle hepinize selamlar , biliyorsunuz ki gündem inanılmaz yoğun ; Quaresma , Schuster , Denizli falan e noluyor. Q7 gelmeyecek çok çok büyük ihtimalle , Schuster'de gelmeyecek bunu kesin bir dille söylüyorum ve üstüne Denizli'de kalacak bunu da söylüyorum. Biz Beşiktaş taraftarı olacak oyuncuya değil formaya aşığız evet ama bugün baktım Avrupa sıralamasında 200 lere doğru gidiyoruz ve Ts bile önümüzde sıralamada , utanmaktan başka ne yapabiliriz ki? Ben Beşiktaş taraftarı olarak takımımdan gurur duymama rağmen bu yönetim bu gidişat yüzünden utanacak duruma geldim , bi şeyleri göz önüne getirelim artık biz eski Beşiktaş kesinlikle değiliz ve Beşiktaş öyle istediği futbolcuyu da alabilir falan değil , bizi istemiyorlar o kadar. |
degil 200 cu siralamda son sirada olsak bile liverpoldan 8 degil onsekiz yesek bile utanmam, birakmam,vazgecmem icimdeki bu sevgi bu Besiktas aski ben nefes aldigim surece hep var olacakdir. bu is bilmezler surusu basdan yonetici ve hoca olmak uzere bunlar gelip gecicidir kalici olan BESIKTAS dir. http://4.bp.blogspot.com/_URtoSzo1Wv...gidenkadro.jpg |
Zaten bende onu söylemek istiyorum ya ; Alıntı:
|
sen daha gecen gun yazmadın mı kardesım Q7 kesın gelecek dıye ? ben mi yanlıs hatırlıyorum yoksa |
Evet ben yazdım ama bi bakalım Erdem Ulus ve diğer Haber1903 ekibi ne demişler bende onlara bağlı olarak kesin gelecek demedim mi onu söylüyorum ama saçma sapan yönetimle ancak bu kadar olur. |
Demek ki neymiş sagdan soldan duyulan sacma duyumlara itibar etmeyecekmişsin ;) Burada çok yazıldı yok kesin geldi bitti yok haziranın ilk haftası imza atıyo hani nerde patates oldu siz siz olun ımza atılmadan sagdan soldan duyulanla gaza gelmeyin. |
İşte Haber1903 bile yanılıyor ama hala diyorlarki son teklif yapılmış bekleniyor lütfen nedir bu yönetim bıktık artık ya biri çıkar transferi kapattık der (q7 transferini) diğeri son teklifi yaptık bekliyoruz ardından başkan çıkar der hoca ile son kez görüşeceğiz son bi yönetici çıkar hayır efendim bizim Denizli ile yollarımız ayrıldı der , Yeryüzünde kaç tane takım böyle yönetiliyor? |
Mevcut yonetimin basinda oldugu kulup kotu yonetildigi icin futbolcular gelmek istemeyebilir.Bu BJK nin buyuklugunden birsey kaybattirmez. Bu yonetimi secen kongre uyeleri satilik yada dangalakta olabilir.Buda buyuklugumuzden birsey kaybettirmez. Takim 2.lige dusse bile buyuk olarak duser. Hatta borclardan batsa bile buyuk olarak batar. Bu buyukluk meselesini tartismaya acmak bile sacmalik.Ne kupayla,ne sampiyonlukla nede yildiz transferiyle buyuk olunur.Buyukluk baska birsey. forza kartal arkadasim Eger utanacak duruma geldiysen kulubu bu duruma getirenlerin icinde taraftarinda buyuk rolunun oldugunu sakin unutma.Once aynaya bakalim. |
Haklısın @alleenje Tabi ki en büyük suçlulardan biride biziz. |
Kusura bakma kardeşim katılmıyorum sözlerine.Biz quaresmalarla ronaldolarla dolu takımımızı sevmedik.O sıralamalar alınan bir tane başarıyı bile etkiliyor ve sürekli değişiyor zaten yanılmıyorsam.Ts şimdilik önümüzde olsun ne farkederki.Zaten Ts'nin daha iyi bir takım olduğunuda iddia eden yoktur yanılmıyorsam.Oyuncu gelmiyorsa da gelmez paşa gönlü bilir.Biz oyuncu üzerinde çok fazla hayallere kapıldığımızdan oyuncu gelmediği zamanda hayal kırıklıklarına meyilli taraftarlarız.Biz yönetimimize aşık taraftar değiliz.Biz oyuncularımıza aşık taraftarlar da değiliz.Biz renklerimize aşığız ;) |
Son yaşanılan olaylara bağlı olarak yazdığın yazıyı biraz daha sakin kafayla tartmanı tavsiye ederim arkadaşım..Yoksa Beşiktaşımıza olan sevdamız hiç bir şartta hiçbir şekilde bitecek bir sevgi değildir.. |
forumdaki klasik konulardan biri daha...bir taraftar çok üzülür beşiktaşa kırılır aslında beşiktaşa sevgisi azalmamıştır sadece kırgındır olumsuz bişeyler yazar bir de at gözlüğü takan taraf var onlar da sevda aşk bitmez sözleriyle anlamadığım bir aşk sevgi örneği gösterir... |
ya madem bu kadar quaresma yada yıldız oyuncu meraklıydınız adama demezlermi gidin interi real i yada chelsea yi falan destekleyin arkadaşlar.yanlış yere üye olmuşsunuz burası Beşiktaş forumu.. quaresma gelmemişte utanıyoruz yönetimden.. ben senden utanıyorum esas quaresmaya endeksli atıp tuttuğun için ha birde arkadaşlardan biri çok güzel demiş kalkıp haber1903 e bakıp tamam bu iş %100 falan demeyi biliyorsunuz.. öyle havadan okumak çok kolay |
o Q7 baska hangı kulupden 3mılyon alacak bırakın gelmesın arkadaşlar zatende gelmıyormus cokda fifi beşiktaş cok buyuk bı camıa oyle sampıyonlukla falan değil ama şu varkı canımı cok yakıyor yau her sezon yok bu yıldız yok su oyuncu bu teknık kodro arkadaşlar bıze gece karanlığında kızı gosterıyolar sabah olunca ablasını verıyorlar :) nedır bu kardesım kafa bulur gıbı taraftarla oynamasın kımse kafa karısdırıp sacma sapan işler yapıyorlar bıkere bı takımın avrupaya oraya buraya yetenek peşınde koşan bı heyetı olur onlar futbolcu ızler beğenır yonetıme sunar bızde bu iş boyle yurumuyor adamın bırı cıkıyor menejermıdır nedır onerıyor bızde alıyoruz netıce ne elden cıkarmak ıcın kırk takla at dur ustune verdığımız paralarda cabası bu gıden paralar bızım kulubumuzun parası yazık gunah ya bılmem cıkan haberı gordunuzmu Q7 olmadı sındney guvomudur nedır ona yoneldıler bılmem ne menejerı onermı bonservısı elındeymıs kulub arayan bı futbolcu bıze onerıyolar hadı hayırlısı bakalım nereye gıdıyor yonetım cok merak edıyorum :S |
Beşiktaş sevgisi ve futbolcuların oluşturduğu o takıma olan sevgi ayrıdır bi kere bunları karıştırmamak lazım. Biz eleştiri yaparken teknik açıdan yapıyoruz Beşiktaş sevgimizi bir kenarda tutarak yapıyoruz. O sevginin zaten böyle muhabbetlere girmesi bile anlamsız burdaki konular apayrı. Mesele zaten q7 gelmiş gelmemiş değil şurda 2 hafta kaldı somut birşeyler ortaya koyabilmek için ama bizimkiler soyut alemlerde dolaşmaya gereksiz gündemlerde boğulmaya devam ediyorlar. Q7 gelcek diye 1 ay oyalandık son 2 haftaya transfer işini sıkıştırdık bi de üstüne hoca geyiği başladı hadi sonumuz hayrolsun yönetim umarım bir mucize gerçekleştirir de bu 2 haftada bizi de camiayı da utandırır yoksa gerçekten sıkıntılı bir sene hepimizi bekliyor. |
AsıL oLan Hayattır...Hayatta BEŞİKTAŞ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Lütfen birbirinizin Beşiktaşlılığını sorgulamayın.Herkesin kendinedir.Kimse başkasına karışamaz... |
Yahu biraz mantik.Adam Besiktasliligimdan utaniyorum demiyor.Besiktasin dustugu durumlardan ve bu duruma dusurenlerden utaniyorum diyor. Elestirenler mevcut durumdan cok mu memnun? Bana kalsa daha agirini yazarim. Mesela ben Sebayi,Bilgiliyi kufurle gonderenlerde utaniyor hatta tiksiniyorum. Birkac kurus cikar icin BJK yi satanlardan nefret ediyor,onlarla benim Besiktas catisi altinda birlesme sebeplerimi sorguluyorum. Burda ucuz populizm yapip ben Bjk yi cok seviyorum asla utanmam v.s. demekle kime neyi ispatliyorsunuz. Kotuye kotu,utanilacaga utaniyorum demek erdemdir. Geri kalan saksakci veya yagcidir.Ya da dusundugunu soyleyemeyecek cesaretten yoksun bir korkaktir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
başkan kendi cebinden ödeme yaptığı zaman suçlu!!!neymiş efendim kulübü kendine borçlandırıyormuş sen bunun önüne geçmek için ne yaptın bu zamana kadar!!!!!!!! her sezon kombine bilet satışın 2 eziğin yarısı bile değil sadece bir örnek!!!!!!!!!!!! ucuz popülizm yapanda sizlersiniz sadece konuşmaktan başka birşey yapmayan!!!!!!!!!!!!! birkaç kuruş için BEŞİKTAŞ ı kim satmış!!!!!!!!!!!! erdemlik kötüye kötü utanılacak duruma utanıyorum demek değildir!!!!!!! sadece acizlğinizin göstergesidir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Usenme bir kere arsiv yazilarimi oku,ondan sonra birdaha dusun ve yaz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ancaak!.. alınan saha sonuçlarından dolayı,yanlış transferlerden dolayı ve hatta ve hatta kötü yönetimden dolayı utanç duymak ihtiyaridir..yani kimse kimse ile aynı şeyi düşünmek zorunda değildir..Eğer takımım kötü yönetiliyorsa ,istenilen sonuçları alamıyorsa sadece ve sadece üzülürüm..böyle şeylerden utanmak için insanın gerçekten de başka utanacak şeyi kalmamış demektir.. üzerine basa basa söylüyorum... "Ben Beşiktaş'ı çok seviyorum asla ve asla utanmam"... neden utanacakmışım,kimden utanacakmışım..üçbeş aptal fanatık FB liden veya üçbeş salak GS liden mi ..o zaman onlardan ne farkım kalır.. bunu söylüyorum diye bana şakşakçı ve yağcı demek için ;bir insanın hayatta ki şahsi beceriksizliklerinin ve başarısızlıklarının utancını tuttuğu takımın başarıları ile örtbas etmekten öteye gitmediğini,yani bozuk psikolojisinin bir gereği olarak böyle şeyler yumurtladığını düşünürüm.. Bana ,"Düşündüğünü söyleyemeyecek kadar korkak ve yağcı",diyecek adam eğer bunu yüzüme karşı söyleyemeyip sanal alemde sallıyorsa benim için sadece ve sadece "hiç" tir..yüzüme karşı söyleyip de ispat edemeyenin alnını karışlarım.. Kim miş o birkaç kuruş için Beşiktaş'ı satanlar kardeşim!..elinde buna dair hangi belge hangi bilgi var..Bırakın bu internet şaklabanlıklarını ve efeliklerini ..kimsenin kimseye kendi gibi düşünmüyor diye hakaret etmeye hakkı yoktur.. Herkes haddini bilsin... |
Q7 gelir gelmez o kendi bileceği iş.önemli olan beşiktaş gerisi hikaye.ayrıca biz bu transfere fazla kaptırdık kendimizi.sonuç da olumsuz olunca çok büyük hayal kırıklığı oluyor işte.bizi istemeyeni biz de istemeyiz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bazi konulardaki tanimlamalarimiz farkli olabilir.Fikir ayriliklarida olabilir. Bunlarda hic sorun yok.Herkes ayni dusunmek zorunda degil. Ama herkesin Besiktasi tutma sebebi ve Besiktaslilik anlayisinin ayni olmasi sozkonusu olamaz. Burda konuyu acan arkadasa bazilari tarafindan yapilan "Benim gibi dusunmuyorsa Besiktasi tutmasin" muammelesi esas sorun. Besiktasi bir kac kurus icin satanlar zamaninda bedava bilet alamadigi icin,para verip trubune girdikleri icin Baskanlara sovenler. Bunu bilimiyormusunuz? Su anda bedava bilet verildigi bilinmiyormu? Carsi amblemli siyah,beyaz urunlerden elde edilen rantan haberiniz yok mu? Sonrada esas Besiktasli onlar! Bunlar kimseyi rahatsiz etmiyorsa bir diyecegim yok. |
Alıntı:
Ama bilet verme konusunda sonuna kadar karşıyım. Bedavaya tribüne girip sevgisini gösteren insanlarla parasını verip gösterenleri karşılaştırmam bile herkes bu takımı bir çok sevginin üstüne koymuş durumda bazıları bunu parayla muhasebe içine sokmaya çalışarak bize de hakeret ediyorlar buna sonuna kadar karşıyım karşı olmayana da karşıyım hatta. |
Alıntı:
Carsinin amblemli urunlerin Kartal Pencesi urunleri ile rekabete girmesi BJK yerine kisilerin kazanmasi nekadar dogru? Carsi BJK nin ruhudur ayagina BJK liler uyutuldu.Esas hesap baska. Daha baska kirliliklerde var kulubun icinde.Bunlari ispatlayamayacagim icin yazamam. Isin ilginc yani ben Hollandadan bunlari biliyorum Turkiyedekilerin cogu ayakta uyuyor yada bilmezlikten geliyor. Soylendigi gibi muhtesem bir taraftarimiz yok. Diyecegim budur. |
Alıntı:
Muhteşem bir taraftarımız tabi ki yok 90 lardan itibaren çıkışa geçen BJK taraftarının bu eşsiz asi ruhu 2003 yılında bozulmaya başlamıştır umarız bunu farkeden birileri taraftarın da çorbaya dönen klüp yönetimi ve teknik personeller gibi olmasına izin vermez. |
Onur zaten anlatmaya calistigim isin etik boyutu.Carsi ismiyle urun satip gelir elde edenlerin Besiktas taraftarini duygu somurusu v.s. ile kandirmasi.Orada cok baska hesaplar donuyor.Bunu sana ozel yaziyorum.O yuzden ispatlayamayacagim bir bilgi verecem.Besiktas semtinde acilan carsi urunleri satan magaza Demirorenin onayiyla acildi.Onay kagit uzerinde onay degil.Detay isteme lutfen. |
Anladım abicim kaygılarında son derece haklısın ki bunları zaten az çok herkes biliyor ama nedense olay bunu gündeme getirmeye gelince geri çekiliyor insanlar ki böyle olmaya devam ettikçe verdiğin örneğe benzer bir çok şey de yaşanmaya devam edecek bunu son yönetim seçimlerinde daha da iyi anladık. |
Türkiye`de Saat: 23:43 . |