![]() |
Quaresma'nın ismi FeneV'le Geçiyor(muş) Q7 ismi fb ile geçiyor. Umarım böyle birşey olmaz. Gerçekten bittiğimiz an olur. Şampiyonlar ligi hesabından falan aklını çelerlerse bu defa bunu kaldıramam. Geçen sene topuz işini bir şekilde atlattık ama bunu atlatamayız.. |
ben ilk bastan demistim bizim baskan alamaz ama fb yada gs gitsin hemen alip gelirler, cünkü adamlar isi biliyor bizimkise 2 aydir 100 kere gitti geldi yine sifir...ancak giderler tabata,fink,ernst,holosko,delgado,tello,sivok,gord on,zapo,higuen,ferarri gibi avrupada ülkerleinden baska hickimsenin tanimadigi yabancilari alirlar...hepsinede milyon eurolari verirler ve satarken 1 lira almadan yollarlar... |
Hiç bi yerde de geçmiyor isimleri + geçsin nolacak adam Beşiktaş'a değil Türkiye'ye soğuk bakıyor!!! |
Alıntı:
|
Tabi ki saçma bi haber abicim sen sıkma canını , başkanımız şu an İspanya'da Q7 ile görüşüyormuş , 1903 Radyo öyle söyledi ama bakalım ne olacak sonuç. |
Q7 türkiye ye gelmeyeceğini üstüne basarak söyletmiş menajerine!!!!!!!!!!!! |
hic sanmiyorum böyle bisey olacagina |
Q7 ile Görüsmeler Devam Ediyormus.Simdi 1903Radyoda Aciklandi.Ama Bu Saaten Sonra Gelecegini Sanmiyorum.Forza Kartala Katiliyorum Adam Besiktasa Degil Türkiyeye Soguk Bakiyor.Buda Demek Oluyorki Eger Böyle Birsey Varsa Bile Bu Transferde Olumsuz Sonuclanir. |
Borsaya bildirilmiş gelmeyeceği geçmiş olsunnnn |
şaşırıcakbirşey yok arkadaşlar tarih tekerrürden ibarettir fener q7 yi türkiyeye getirebilir |
Türkiye`de Saat: 02:35 . |