![]() |
TD'mi Arıyoruz ? Cevap : ŞİFO ! Öncelikle iyi Forumlar ; Mustafa Denizli Haberleri Gün geçtikce Netliğe kavuşuyor. Nedenini Bilmediğimiz , Belkide Neden bile Sayılmayacak Nedenlerden Dolayı , Sevgili Mustafa Denizli Hoca'mız Görevi Bıraktığını Söyledi , Belkide Söylettiler. Söyledi mi ? Onuda Bilmiyoruz. Transfer Konusunda Nekadar Beceriksiz Olduğumuz Ortada. Basın 3948723842938 tane Futbolcu yazıyor. Elde Bakıyoruz 0 (Sıfır). Eksiğimiz ne ? Nerede Hata Yapıyoruz ? Taraftar Memnun Edilmek mi isteniyor ? Getir ozaman ŞİFO 'yu ! (Tamamiyle Kendi Düşüncelerimdir.) Saygılarımla. http://img03.blogcu.com/images/b/u/r...1265371024.jpg |
rıza ve ertuğruldan sonra bence mehmet'in getirilmesi iyi düşünülmeli. |
erken |
bence çok erken |
Samet Aybaba ya da gelirse Fatih Terim.... Hatta Yilmaz Vural à da EVET derim ama yabanci olmasin .... Biz ne unlu hocalar gorduk , hem de bu adamlar buraya" Nasil olsa kovarlar ben de tazminati alir yatarim" mantigiyla geliyolar gibi :)) |
bilmiyorum ama sifoda kaldirmaz gibime geliyor |
şifo olabilir erken merken de değil geçin bu işleri .. tam zamanıdır ..Beşiktaşı yakacaksa Şifo yaksın başkası değil .. ama yönetim bunu düşünürmü bilemem .eğer olacaksa Lucescunun tekrar takımın basında olmasını isterdim .ama gönlüm şifodan yana .çünkü türk teknik adamlara artık güvenmenin tam vaktidir ... |
Sifo olmaz.iyi bir futbolcuydu ama iyi bir hoca olamadi henuz.Belki ilerde olur ama pek umidim yok.Taktiksel acidan Denizliyi begenmezdim ama Besiktastaki kamuoyu baskisini baska bir yerli hoca kaldiramaz. |
gelecekse tabiki şifo mehmet gelsin beşiktaşı en iyi o biliyor türkiyeyi en iyi o biliyor Ancak gelirse 5 senelik sözleşme imzalansın. Tazminat olarakta 100 milyar dolarlık madde konulsun. |
Ben Şifo nun iyi bir teknik adam olduğuna inanmıyorum...Ama;Y.Vural,Hikmet Karaman,Güvenç Kurtar,Samet Aybaba gibi orta kuşak hocalardan biri ile başarı yakalanabilir.. |
Alıntı:
|
Bu yonetim sifoyu da harcar. Ertugrul hocayi harcadigi gibi. Acirim sifoya |
Şu an için Beşiktaşta çalışacay düzeyde değil malesef. çok daha fazla tecrübeye ihtiyacı var.Burası tecrübe edinmek için gelinecek klüpte değil. |
yılmaz vural gelsin |
daha yeterli düzeye gelmedi illa ki bir hoca gelecekse bu schuster olmamalıydı lucescu olmalıydı |
Gelsin tabi.Bi tepelemediğimiz o kaldı.Onuda harcayalım gitsin. |
Daha erken , Ertuğrul ve Rıza tecrübeleri yaşadık hatırlamıyorsan Mehmet :) |
Onun da sonunu Ertuğrul Sağlam gibi yapmak için mi getirelim.. |
Alıntı:
|
Türk hocadan yana değilim...Gündemdeki yabancı hoca isimleri gayet iyi bence... |
bana göre ertugrul saglam sifodadan daha iyi antrenörlük acisindan bakarsak bu kiyaslamayi bize gelmeden önce yapiyorum.. ama yinede harcadik ertugrul hocayi ve malesef düsüniyorumki yerli hocalar cok daha duygusalar heleki besiktasta oynayanlar baskanimiz zaten hep hata yapiyor ve eminim baskan nediyorsa o yapilcak.. |
Gönlümden her ne kadar geçsede Şifonun başımıza gelmesini istemiyorum..Böyle bir yönetimle başımızda istediği gibi başarı sağlayabileceğini düşünmüyorum..Bir kaç sene daha tecrübe kazanıp gelmesi çok daha iyi olacaktır..Yeni teknik direktör konusunda ise yabancı bir hocayla anlaşılması taraftarıyım.İyi olabilecek isimler ise Spalletti ve Deschamps diye düşünüyorum.. |
sergen yalçın fena olmazdı hani :D |
Şifo gelmesin. Onuda küstürecekler. En ufak hatasında gitsin diyecekler. |
bana göre ertuğruldan 10 gömlek üstün bir teknik direktör Şifo. Ama gelgelelim tecrübesiz, anında yerler günah keçisi olur çıkar. Ama bir şekilde takıma adapte edilmeli gelecek için. Ör. Schuster gelecekse yardımcılığına getirilmeli. Zaten max 1 sezon dayanacağı için Beşiktaş'ımızda bir hoca, 3 sene içinde Şifo 3 farklı deneyime sahip hocalardan çok şeyler öğrenebilir. Sonrasında Allah'ın izniyle tüpçü gider, Adam gibi biri gelirse (metin keçeli gibi iki yüzlü olmayan) Şifo da çok başarılı olabilir. |
:hahaha: Alıntı:
|
Alıntı:
|
Şifo Beşiktaş için çok önemli bir isim ancak daha erken. Ertuğrul Sağlam'a Rıza Çalımbay'a yapılanlar Şifo'ya da yapılacaktır. Bu değeri de harcamak için daha erken. Kim gelirse gelsin uzun süre kalsın mantığı yanlış mantık. Vizyonu olan bir adam gelsin uzun süre kalsın diyorum ben. Takıma bir sistem kazandırsın yoksa başarısız bir sezon ardından yeni arayışlara girmeyelim. Denizli ile bir ilk yaşanacaktı belki ama sağlık sorunu mu yoksa başka birşey mi bilmiyorum bu defa da olmadı. |
Şifo için çok erken. |
Türkiye`de Saat: 21:43 . |