![]() |
Ben Holosko'yu 5 e satarsak öpüp başıma koyarım ki sanmıyorum 3 milyon euro dan fazla bi teklif gelsin. |
yaa bu sercan'i alanlar nite batuhanı sattı acaba? batuhan sercan ikilisi olsa bizde 10 sene forvet sorunu kalmazdı.ama holosko ve zapo cok pahalı olmus. ama sunu da dusunmeliyiz herkes bizim yonetim kadar mal degil. ne zapo 4.5 milyon eder, ne de holosko bizim verdigimiz paraları eder? 3 milyonluk adama veriyoz 6-7 milyon sonra bize de aynı tekliflerin gelmesini bekliyoruz. holosko 3 milyon ve zapoyu 2 milyon dusunursek 5 milyona sercan bence iyi transfer. |
bence üstüne birde tabata yi koysunlar yaninda volkani yada ozanida alsinlar yani tabata,zapo,holosko, = volkan ve sercan yada volkan ve ozan yada ozan ve sercan iyi olur bence ilk defa akilli bir transfer yapmis oluruz |
ya herkes bizim yönetim kadar salak mı? yaparlar mı oyle transfer? |
haber1903 ün hit almak için yaptığı uydurma haberlerden biri bence |
Haber1903 hit almak isterse çok daha büyük haberler yapabilir artık anlayın bunu ya adamlar Beşiktaş'ta doğruları söyleyen tek site. |
haber1903e de laf attınız ya tebrikler sen git kartalhaber oku o zaman |
bence söyle olabilir holosko zapo verilsin sercan volkani alalim üstünede para veririz olur bu is ama bursa kabul etmez o ayri konu |
volkan sercan'a karsılık holosko tabata zapo ugur verilsin iki takımda kazanclı olsun |
her gün bir yeni kolpa transfer haberi |
Türkiye`de Saat: 14:47 . |