![]() |
Kendinizi Quaresmanın yerine koyun, adama hak vereceksiniz.. Kendimi Q7'nin yerine koydum. Düşündüm. İnterde oynuyorum. Barcelonada, Chelseade ve Portoda oynadım. Şampiyonlar ligi kupalarım var. Ülkemin yetiştirdiği en büyük yıldızlardan bir tanesiyim. İnterden ayrılma kararı aldım. Nereye gitmek isterim? Dünyanın en önemli ligi Premier Lig olabilir, İspanya veya İtalya tabiiki, hadi onlar olmadı Almanya olsun, hadi orasıda olmadı bari Fransada oynayım, e orada olmazsa bari gidip ülkemde oynayım. İşte böyle bakınca adama hak vermemek mümkün değil. Türkiye onun için kapalı bir kutu. Avrupa ligleri sıralamasında baya gerilerde. Bu kararı veripte gelmek kolay değil. Bu adama kararını değiştirtmekte kolay değil. Eğer olursa bu gerçekten yönetim için bir başarıdır. Her ne kadar istemeyenler olsada Q7 bu ülkeye gelmiş en önemli transferlerden bir tanesi olur. Hele bir gelsin görsün Beşiktaşımızı ve büyük taraftarımızı. O zaman ben niye daha önce gelmedim diyecek. Hayırlısı... |
Bu adam tabikide başka ülkelerde oynamak ister ama talibi yok ki:) |
Bunu yeni mi düşündün abicim ben en başından beri bu mantıkla Q7 gelmez diyorum zaten :) |
burda duygusallık yapmanın manası yok bu adam messi değil bunun getirmenin yolu para talibi çıkmayınca gelcek başka yolu yok :) |
Evet bu bahsettigimiz youncu 3 senedir top oynamamıs kendi milli takımından bile atılmıs bir ogrenci birde boyle dusunmek lazım |
yönetim oyun oynamıyorsa bu iş bitti arkadaşlar biraz mantıklı dusunursek 1-) 10 haziranda neden sadece tek forma tanıtılcak ? 2-) neden hem 10 hazıran hem 24 hazıranda ayrı ayrı 2 organızasyon duzenlenecek ve 10 hazırandakı forma tanıtımının amacı nedir ? 3-) 10 hazıran transferın acılış gunu ... bu soruların cevapları tamamen quaresma 'nın gelcegını ve formayı onun tanıtacağını gösteriri daha fazla oyuncuyu tartışıp gelmeden soğumak sizce iyi mi ? |
Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma transferi papatya falı gibi... Bir gün olumlu bir gelişme yaşanıyor, ertesi gün gelen haber Beşiktaşlılar’ı üzüyor. Ancak Portekizli’nin istekleri, artık Siyah-Beyazlı yöneticileri de bıktırma noktasına getirdi. İspanya’dan beklediği teklifi alamayan ve menaceri aracılığıyla Beşiktaşlı idarecileri bir kez daha Madrid’e çağıran Quaresma’nın tam 47 maddelik bir istek listesi hazırladığı ortaya çıktı. Hiçbir ayrıntıyı es geçmeyen ve garantilerle dolu bir sözleşme imzalayacağını belirten Portekizli futbolcunun kaprisli tavırları, yöneticilerin de neredeyse bıktırdı. Yıllık 4.5 milyon Euro isteyen Quaresma’ya 3.5 milyon Euro öneren idareciler, diğer istekleri de genel olarak kabul ettiler. Ancak aradaki 1 milyon Euro’luk farkın sıkıntı yaratmaya devam ettiği bildirildi. Takım içerisindeki dengeleri de sarsmak istemeyen Siyah-Beyazlı yöneticiler, Quaresma’yı ikna etmek için son kozlarını oynuyor.(FANATIK haberden) işde isteklerı paşanın İŞTE Q7'NİN LİSTESİ -Yılda 4.5 milyon Euro... Ayrıca uluslararası bir bankadan da teminat mektubu. -Her sezon için tam 10 adet, Portekiz’e gidiş-dönüş business class uçak bileti... -Merkezi yerde, lüks bir dubleks ev... Kesinlikle deniz manzaralı olmalı -Süper lüks bir araba. Markasını ve modelini Portekizli futbolcu belirleyecek -Evdeki hizmetlilerin ücretlerini de, Beşiktaş Kulübü karşılamalı -Faturasını Siyah-Beyazlı Kulübün ödediği açık hat bir cep telefonu GELMESIN ABI HIC BIR FUTBOLCU BEŞİKTAŞDAN BUYUK DEĞİL NE Q7 NEDE BIR BASKA YILDIZ |
EN COK SON IKI MADDEYE TAKILDIM AĞALAR PAŞA HEM 4.5MILYON ALACAK HEM EVDEKI BUTUN MASRAFLARI KULUP KARSILICAK BIDE FATURANI ODUCEK NE LEN BURA HACI BABA TEKKESIMI BU ADAMIN BU SARTLARI KABUL EDILIRSE HANGI YERLI FUTBOLCUNUN HUIZURU KALICAK HANGI YABANCI FUTBOLCU BU OLAYDAN KILLANMICAK HADI SIZ SIMDI KENDINIZI Q7 NIN TAKIM ARKADAŞI YERINE KOYUN BAKALIM İÇ DUNYANIZDA NELERE CVP ARICAKSINIZ TAKIMA O DUSUNCELERLE KAFANIZDAKI SORULARLA NEKADAR FAYDALI OLUCAKSINIZ SIZCE TAKIMDA KARMASA ALIP BASINI YURUMUCEKMI HADI HAYIRLISI BAKALIM |
eger bu sartlar varsa hic almasınlar almaları daha buyuk mallık olur. |
bana haftada 2 gun kızda yollayacaksınız dememis bari |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hayır demek istediğim şu o formalarda hilbert yazabilir ben şaşırmam saçmada gelmez bana. zamanında diatta veya higuen gibi adamlar içinde yapılmıştı aynı olay. öyle yada böyle bu adam yeni transferlerinden bir tanesi onun ismi yazmasında bir sakınca yok bence.Kendi isteğim gelmemesi yönünde quaresmanın ama korkarım gelecek.umarım denildiği kadar forma satışı veya kombine satışları olurda biraz çıkarırız şu adamın parasını formalardan aksi halde yine çok büyük sıkıntılar olacak mali olarak.ben sadece böyle gözleri karartıp quaresma ulan diyenleri anlamıyorum çünkü 3 sene ayağına top değmemiş adama burda pele muamelesi yapacaklar geldiğinde sonra oynat oynatabilirsen |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
anlamıyorum arkadaş kim diyor adam istemiyor die basına neden ınanıyorsunuz ? o basın etoyu fenere getırdı ronaldıngoyu bıze getırdı bu sene ribbery olayı farklı o olayın anlşması oyleydı basına yansıdı kapadılar konuyu hulle olayıyıdı 1 sene kalıp gıdecektı acıklandı ama ustu kapatıldı takıp ettıysen ...hagi o adamda barcada realda oynadı son senelerınde cok kotuydu gs ye geldıgınde bu adam alkolık psikopat kaçar oynayamaz dıyorlardı ne oldu ? ? ? adam geldı takır takır oynadı ... 26 yaşında 8 mılyona karıyerınde barcelona ınter chelsea de oynayan bır adam başka varmı bu adam orda 1 gol bıle atmasa ordakı antremanların tecrubesıyle turkıye lıgını yıne goturur ..bak sana 2-3 estetik hareket yapmasın gerekırse yılda 5 gol atsın yıne gelsın dıyorum cunku boyle yıldız adamlara ıhtıyacımız var eger almazsak bir kaç sene daha tabata gibi adamlarla devam edersek kolay kolay bu takıma yıldız gelmez bak gs ye ? baros falna nasıl topluyor ? hepsi reklam sayesınde ? kı emın olun hıc oynamayan quaresma en kotu quaresma BEŞİKTAŞ'TA 10 GOL 10 ASist İLE OYNAR ... bu sene 10 gol 10 asislik bırakın orta sahayı forvetımız yok ? ekremın holoskonun oynadıgı yerde quaresma 45 dk oynasın yıne fazla iş yapar ....adam interde ki rakiplerine bakın sistemine bakın neden oynamadıgını gorürsünüz |
Bakalim neler olacak yarina az kaldi... |
abicim Quaresma ile beşiktaş anlamak üzere ama inşallah 4.5 milyon eurodan tekrar zam yaparda alamayız niye Quaresmayı bukadar büyütüyorsunuz adam gelmeden bunu derseniz gelirse nedersiniz interde chelseade barcelona da top topu 54 maça çıkıp 3 takımda toplam 1 gol atmış görende barselona çapında yıldız sanır youtube'ye girip gollerini izleyip coşmayın o tip goller portekiz futbolunun yapısında var zaten quaresmadan daha büyük yıldız beşikataşa geldi(carew)valenciaya oynayarak şampiyonlar ligi finali oynattı ve 1 sezonda la ligada tam 19 gol attı |
Konuyu açan ağabeyim iyi yerden tespitlerde buluunmuş.Ancak bu en başından beri görülen birşeydi.Diyeceğim şudur ki; yönetimi yönetim yapanda nokta budur. Biz bugün başarısızsak dandik transferlerimiz yüzünden ve dolayısıyla yönetimimiz yüzündendir. Öteki taraftan Quaresma Beşiktaş İnönü Stadyumunu da gördü. Nasıl olurda hala gelmekte tereddüt eder anlamadım :D |
fanatik de cıkan haber yalan arkadaslar . |
Alıntı:
|
Q7 şöyle düşünmüş olabilir ; Mourinho beni istemiyordu ama real madride gidiyor İnterin başına gelecek teknik adamın gözüne girmeliyim belki bir şans bulurum ve burada devam etmeliyim ... olabilir mi ? |
bence olamaz su anda athletico madridden teklif bekliyor bence onlarda intere cok para vermiyor sorun orada kaynaklanıyor |
dostum bence tamamen yanlış düşünüyorsun..benşimdi queresma nın yerinde olsam kendi kendime şöle derimm ben süper yetenegim portoyu tek başıma sırtladım chelsede kaliteli ayaklar yüzünden forma şansı bulamadıgımdan kendimi gösteremedim ,interde mourinhoyu sevmedim böle böle 2 yılım uçtu gitiii yaşım 26 türkiye ligi gibii kendimi çok rahat ispat debilecegim 3 kişiyi aynı anda bir bilek hareketimle tuş edebilecegim bi yere gidip kendimi tekrar gösterebilirim..1-2 yıl oynar ordan gene zaten ingiltere yada ispanyaya uçarım beni ellerinde tutamazlar derim...ayrıca saglam cukka alacagım taraftar arkamda olacak derim..çünkü interde bir sene daha durursam ve gene forma şansım biterse işimçok zor olurr...hayatımın en güzel en verimli 2 sezonu zaten çöpe gittii derim..hem gider çatır çatır saglam para alırım hemde tekrar kalitemi gösterip avrupaya yelken açarım milli takımada girerim..burda büyük ihtimal asist ve gol kralı olacagından milli takımıda kesin gider...ben böle düşünürüm ben queresmanın yerinde olsam gelirim türkiyeye |
şunuda söliim bu adam yapılacak bütüün masraflara bütün verilen paraya arabaya eve deger arkadaşlar...bırakın bu adam gelsin tek başına oynasın takımdaki 10 futbolcu kötü oynasın bir tek queresma oynasın bu adam gene tek başına çıkar şovunu yapar maçı alır gider...portoda ligde ve avrupada sayısız maçını ziledim hatta interdede çok maçını izledim yani hiç oynamadı deil bir çok maçda oynadı ha sonradan giridii falan ayrı ama maça girdiginde havasını gösteriyor hemen....gelmesse yapacak bişi yokk ..gelmesse eger yönetimden tek istegimiz adam akıllı bir forvet alması birde orta sahaya bir 10 numara tarzı takımı ataka kaldıracak bir eleman delgadoya hiç güvenmiyorum bi kere inter yönetimi beşiktaşın veridgii 8 milyon euroyu almak için neredeyse canını veriyor...çünkü benitez takımın başına geldigindenn transfere bütçe ayrımka için takımın iki begenilmeyen ismi muntari ve queresmayı satmak istiyorlar beşiktaşdan başkasıda para vermiyorr..onlarda beşiktaşa gitmesini istiyorr..ama queresma nazlanıyor ..bence interde daha barınamaz...büyük ihtimal bize gelecek bu adam |
valla bilmiyorum ama tek yıldız quaresma gibi davranmak çok saçma geliyor bana. baros yada kewell örnekleri var 2 senedir gs kaçıncı olmuş. bu adamlar geldiğinden beri ortada. iş dünya yıldızı almaya baksa. cinconda var elanolar baroslar vs.. ama biz ekremle telloyla şampiyon olmuştuk hatırlıyorsanız.tabi ki yıldız gelsin hepimiz isterizde bu kadar nazlanan adam 2 aydır adı piyasada dolaşıyor en azından borsaya bildireli bayada zaman oldu demek bi terslik var bu işte. basına inanmayın diyorsunuzda siz nerden biliyorsunuz gerçekleri onu merak ediyorum.aramızda herhalde çocukluk arkadaşları var quaresmanın |
money talks, eğer ki Q7 Türkiyeye gelecekse cazip gelebilecek tek yön paradır.Yoksa tabiki tercihi diğer büyük avrupa ligleri olur ve bu da gayet doğaldır.Eğer ki İnönüye geldiğinde taraftardan ve istanbuldan biraz etkilendiyse bu da biraz tetikleyici olabilir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Quaresma'yı Taraftarın Önüne Böyle Atıyorlar Şeref Yoksunu Medya ! Quaresma'nın Basında Çıkan Gibi Böyle Bir İstek Listesi Yok . Bu Transfer Quaresma'ya Uyan Şartlara Göre Olsaydı Çoktan Bitmişti . Uzamasının Sebebi Beşiktaş'ın Menfaatleri Doğrultusunda Bitirilmeye Çalışılmasındandır . |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:34 . |