![]() |
Son gelişen olaylar ve dünkü maç göz önüne alarak çıkarttığım bir kadro.Tabata ve Q7 serbest olarak değişmeli oynayacaklar Vikingur maçında olduğu gibi. http://www.footballuser.com/Formatio...esiktas_JK.jpg |
guti ernst necip üçlüsü kurulsun da gerisi her şekil olur :D |
Rüştü ekrem ibrahim toroman sivok ibrahim üzülmez ernst guti tabata hilbert quaresma nihat (mevcut kadroya göre yaptım tabi guti geldi sayıyorum artık :)) |
Hakan Ekrem(rıdvan) Toraman Sivok Üzülmez Ernst Guti Nihat Delgado Quaresma Altidore(alınırsa)-(bobo) |
vay be kadrolara bakin. kur kur bitmez, neyse bence boylede guzelolur. ..........................HAKAN................... ................. HILBERT.......TORAMAN......SIVOK.......KOYBASI ..........................ERNST................... ........ NIHAT.........GUTI.......TABATA..........QUARESMA .....................BOBO......................... . 7 YABANCI oldu diye ikaz etmeyin ben avrupa icin yazdim ligde hilbertin yerine oynayabilecek turk oyuncularimiz var, ernst in yerine de var, bobonun yerine de var. |
------------------------Hakan--------------------- Ekrem--------Toraman-----------Sivok--------İsmail Hilbert---------Ernst--------------Guti----------Q7 -------------------------Nihat--------------------- ------------------------Altidore------------------- Yedekler: Rüştü - Ersan - Bobo - Necip - Tabata - Ali Kuçik |
---------------------Hakan------------------- Hilbert-------Toraman-------Sivok-------İsmail -------------Necip---------Ernst-------------- Robinho-------------Guti-------------------Q7 -------------------Sercan-------------------- |
Takim zaten yasli, bence artik kaleyi Hakan'a ve solbek'i Ismail'e emanet etmek lazim. Ve cakma sag kanat yerine, o pozisyonda almanya'da basarili olmus yeni transferimiz Hilbert'i gormek istiyorum. - - - - - - - - - Bobo - - - - - - - - - - - Q7 - - - - Guti - - - - Nihat - - - Hilbert - - - - - - - - - Ernst - - - - - - - - - - - Ismail - - Sivok - - Toraman - - Ekrem - - - - - - - - - Hakan - - - - - - - - - - |
guti de geldi bi kadro patlatalım :D:D hadi ben de 4-1-4-1 kadrosu yazam :F ................Hakan................. Ekrem....Sivok....Toraman...İsmail ................Ernst................. Hilbert.....Guti....Necip....Queresma .................Nihat.................... |
................Hakan................. Hilbert....Sivok....Toraman...İsmail .... .....Ernst......Necip............... Nihat.........Guti...........Queresma .................Nobre.................... İlk iki maç göz önüne alındığında kenardan gelen orta sayısının çok fazla oldugunu görüyoruz. Sadece Quaresma'nın 2 maçta neredeyse 20-25 tane ortası var ceza sahasına. Nobre'nin bu sistemde çok daha yararlı olacağını düşünüyorum. Tabi ki bu mevcut kadro için böyle. Yoksa forvet oyuncusu almamız gerektiğini savunanlardanım. |
Türkiye`de Saat: 07:31 . |