![]() |
Ben de guti yerden iyi kaçırır die nihatı forvete koydum abicim bu arada belirtim :D ortayı flaan düşünmüyorum bütün sistemi gutiye yıkmak istiyorum arkadaş sağdan soldan kaçırsın adamları :D hilbert de seviyomuş süpriz koşular yapmayı guti her türlü kaçırır :F |
-------------------hakan---------------- rıdvan(iyilesince------sivok--------toraman-------ismail hiLbert--------------ernst-----guti---------------q7 -----------------Nihat------------------------------ ------------------------Bobo(Ya da transfer)------- |
Arkadaşlar çok acele etmeyin 11yazmak için :) bombalar yolda :D |
**********************hakan a.********************* -***************ibrahim t.******sivok***************** ******ekrem****************************ismail***** ** ******************guti*****ernst****************** ** ********hilbert*********nihat************quaresma* **** *******************kanoute************************ * ferrari-bobo-tabata-holosko |
HAKAN EKREM TORAMAN SİVOK İSMAİL ERNST HİLBERT GUTİ DELGADO Q7 NİHAT |
Evet abarttım... kekini de kabarttım ama bir düşünsenize... hayal etmesi bile güzel... ---------------------hakan------------------ ekrem-------toraman--------sivok----ismail- ------------------ersnt-------------- quaresma------------guti----------------robinho ------------adebayor---sercan------------------- Yedekler: Rüştü, Ferrari, Deli İbo, Ersan, Necip(Aurello), Nihat, Bobo Trübün : Cenk, Hilbert, Delgado, Nobre, Gidecek Yabancılar: Zapo(Ferrari), Tabata, Holosko, Fink Holosko ve Fink Bursaya, Tabata(delgado) 3 milyona gider, Zapo kiralık |
--------------------Hakan------------------------- -Ekrem-------Sivok----İ.Toraman------İ.Üzülmez- ---------------F.Ernst----N.Uysal------------------ --------------------Guti Haz.----------------------- Nihat Kahveci----- Da Silva Bobo-------R.Quaresma Şimdilik Kadro Bu 1 Hafta Sonra Hücumdaki Oyuncuları Değiştiricem Yenileriyle. |
--------------------------Hakan--------------------- -----------------------(Cenk/Rüştü)------------------ H.Altıntop--------Ferrari-------Serdar Taşçı----Köybaşı (Rıdvan)---------(Sivok)---------(Ersan)-------- (İbo) ------------------Ernst-----------Necip--------------- ---------------(Nuri Şahin)----(Gökhan İnler)----------- Robi----------------------Guti---------------------Q7 (Nihat)-------------------( xx )-----------------( xx ) ------------------------Adebayor-------------------- ------------------------(Sercan)-------------------- Alınırsa çok iyi, hatta süper olur Yabancılar |
Alıntı:
|
--------------------Hakan------------------------- -Ekrem-------Ferrari----İ.Toraman------İ.Üzülmez- ---------------F.Ernst----N.Uysal------------------ --------------------Guti Haz.----------------------- Sercan----- Da Silva Bobo-------R.Quaresma |
Türkiye`de Saat: 11:14 . |