![]() |
Severiz sevmeyiz ama Quaresma, yönetimin başarısıdır. Severiz sevmeyiz ama bu transferi yapmak gerçekten bir yönetim başarısıdır. 26 yaşında, İnterden alacaksın ve Türkiyeye getirceksin. Kariyeri ortada, bundan 4 sene evvel Christiano Ronaldonun önünde gösteriliyordu. Bu adamı Beşiktaşımıza kazandıranlara ben kendi adıma teşekkür ediyorum. |
Aynen öyle üstüne bi de Haber1903'ün başarısıdır :) |
teşekkürler serdar adalı .. |
beyler herkes sözünün arkasında dursun formalara kapış kapış olsun.rica ediyoruz. |
Dünyanın en saygın teknik adamlarından biri Beşiktaş'ın hocası. Ne olursa olsun dünya yıldızı Quaresma Beşiktaş'ın oyuncusu. Hakkını vermek lazım. Tebrikler yönetim! |
açıklanan bedeller haricinde Başkanın cebinden ciddi para verdiğini düşünüyorum. En az bir yıllık ücreti el altından vermiştir. |
geçen yıldan ders çıkardıkları ve taraftar tepkisinden çekinmeleri bu transferi olmazsa olmaz yaptı ;) yinede tebrikler =)) |
Alıntı:
|
verdikleri sözü tuttular ..bize şimdi sadece bunun tadını çıkarmak ve formalaraa hücuuummmmmmm ederek kulübe destek olmak düşer. |
Bu adamı buraya getirmek büyük bir başarıdır. Yönetimi tebrik ediyorum. Muhakkak büyük bedeller ödenmiştir ama sonuçta dünya çapında tanınan bir yıldız getirtiyoruz. |
arkadaşlar bakın inanmayacaksınız benim 16 yaşında kuzenim var fb lidir. haberi beraber öğrendik bana "abi bana bi tane Q7 forması alırm ısın giyicem" dedi. 10-15 arkadaşım aradı ve hayırlı olsun diyolar hemde bunlar gs ve fb li arkadaşlarım. Bu yönetimin başarısıdır, yönetim doğru işler yaptıkça taraftar zaten dünden hazırdır desteğe. Q7 büyük bir transferdir, BJKmizin miladıdır bu Q7 başarılı olsun artık yıldızlar bize gelmeye çekinmeyeceklerdir. söz vermiştim 2 tane Q7 forması alcam diye şimdi 3 oldu. |
Ay Lav Yuuu Robinhoooo :D onuda istiyoruz :p |
büyük bir yönetim basarisi bizde forma alarak tesekkürümüzü edecez.. |
yönetimi hala sevmiyorum quaresmanın geleceğine de hiç inanmamıştım açıkçası |
yüce rabbimmm sen ne büüksün aklımı kaybedecemm yaaaa nasıl aldıı bu bizim beceriksizlerr bu adamıı ..hikmetinsen sual olunmaz rabiimm...ricardooo queresmaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeee |
Alıntı:
|
Bende abimi arayıp Qua haberini verdim.(Kendisi fanatik fenerlidir).''oha yedik ayvayı ya''dedi :DMerak etme abicim sizde stoch denilen adamı aldınız ne ayvası aa diyerek gönlüne su serptim :D |
arkadaslar hemen baskani havaya sokmayin , secim öncesi iki yildiz sözü verdiler daha 1 tane aldilar, ozama bizdende simdilik %50 tesekkür |
Sonunda bir yıldız alındı inş başarılı olucaktır bu sefer yönetim becerikli davrandı tebrik etmek lazım bu zmna kadar hiç bir topçunun formasını almadım ama q7 forması alıcam kısmetse ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM inşALLAH. |
kur asrın kadrosunu. al guti yi al robinhoyuda.en azından guti yi al yeter. 1-2 yerli transferlede kapa. toplamda 4-5 kişi yeter. ne olur bu kadar yaklaşmışken bırakma. |
ben de 5 tane q7 forması alacam.kendi kendime söz vermiştim.teşekkürler yönetim |
yönetim yönetim olalı ilk defa bu kadar başarılı transfer yaptı..tebrikler gerçekten.. devamını beklioruz :) |
Insallah basina yansidigi kadar taviz verilmemistir... |
arkadaslar q7 hepimize hayırlı olsunn artık beşiktaşkımızın daha iyi transferler yapması için artık korsana dur deme zamanımız geldii bu saatten sonra kimse korsan ürün almasın aldırmasın 30 tl verip bi forma alıp en fazla! 3-5 ay giyeceğimize 60-70 TL verip adam gbi kaliteli bi forma alıp ömür boyu giyebiliriz ve bu transferler maliyet demek bunuda ki,mse cebinden karşılamıyor biz aldığımız kombinelerle formalarla çorbada tuz bulundurmamız gerekiyor. nice q7 lere dileğiyle ufak bide not renkliler BO Q7 =))) |
Q7'yi getirmek Beşiktaş'a değil bu ülkeye bir hizmettir. Gerçekten tebrik ediyorum yönetim kurulumuzu. Quaresma'yı Beşiktaşımıza getirerek bu ülkeyede büyük bir hizmetde bulunmuştur. Düşünsenize öyle bir kapı açtıkki, artık bu kapıdan daha nice yıldızlar girecek. Kolay değil, koskoca bir yıldız oynuyor bu ülkede, hemde Beşiktaşımızda. Hoş geldin Q7, teşekkürler sevgili yönetim.. |
3 aydır ehr gün internetin başına oturup her saniye queresmanın haberini bekledim sadece ben deil bütün beşiktaşlı kardeşlerim bunu yaptı eminim bundan.ve sonunda hayallerimiz gerçek olduu..ilk queresma işi bitiii dedikelrinde resmen aglayacaktım..allahım yaa böle bi süperstar geldi ya takıma artık inönüde tek maç kaçırmam...queresma istedigin kadar kötü oyna hep arkanda olacagız.çünkü biliyoruzki senin kaliten ve kşlasın dünyada sadece bir kaç oyuncuda var..türkiyeyi salalyacagından eminim..çünkü çok uzunz amndır begemndigim ve çok çok svedigim bi oyuncuyduu...tekrar çok büyük işler yapacak bundan eminim.zaten bu taraftar seni mest edecek hiç korkma aslanım benim bee çok iyii tercih yaptın queresma çok iyi |
demirörenn hepimizden fazla beşiktaşlı bundan şüphem yok ama transferde çok bariz hatalar yaptı hem kendi hemde yanındakiler.yalnız bus efer kendini çok fena affettirdii.. |
yönetime tebrikler. taraftar baskısı ve isteğininde verdiği hırsla belki el alıntan paraylada nasıl olursa olsun bu adam geldi. büyük iş başardınız. darısı robinho'ya hadi makalım imkanı olan forma alsın bırakmayın şaşırtın renklileri. |
büyük is basarilimistir evet tebrikte ediyoruz ama yapti büyük hatalarda cogunlukta malesef |
hala inanamıyorum Quaresmanın bizde olduğuna biri beni tokatlasın :D bu adam zamanında Cristiano Ronaldo dan bile üstündü be :) |
Evet bence de Beşiktaş tarihinin en büyük yabancı transferini yaptı. En azından isim olarak.. Taraftar olarak bir yönetimden beklenti budur.. Bundan sonrası futbolcu, teknik direktör ve onlara iyi bir imkan sağlamaya kalıyor.. Bu büyük transferi gerçekleştirmek için büyük çaba sarfeden Serdal Adalı'ye teşekkürler.. Böyle bir adamı 7.3 milyon euroya almak çok önemli bir iştir. Tabata'ya verilen paralar için niye okadar saydırdığımızı herkes daha iyi anlamıştır heralde.. Demek ki uğraşınca olabiliyormuş.. Böyle adamlar da gelebiliyormuş.. Şimdi bundan sonra çok önemli bir iş var. biz taraftar için.. Q7 geldiği gün ölçüyü kaçırmayacak bir karşılama yapmak hatta çok mütavazi 20-30 kişinin katıldığı bir karşılama yapmak lazım.. Futbolcu ayağını İstanbul'a basa basmaz sudan çıkmış balığa dönmesin.. Esas karşılama ve kutlamayı imza töreninde yapabiliriz.. Hatta şahsi fikrim imza töreninin akşam saatlerinde ve girişlerin paralı olmasıdır.. Çünkü artık bu adamın herşeyini paraya dönüştürmemiz gerekmekte.. Bu anlamda sponsor destekli, canlı yayın anlaşmalı bir imza töreni belki de bir yıllık parasının yarısını bir gecede çıkartabilir.. Taraftar olarak bu adama davranışlarımızda ölçüyü kaçırmamalıyız.. Sen bu takımın kralı ve efendisisin moduna sokmiyalım adamı.. Sonra hüsran olur bizim için.. |
Serdar ADALI'nın başarısıdır. |
Serdar Adalı ve Cengiz Zülfükaroğlu na minnetarız Quaresma gibi top cambazı daha önce Türkiyeye gelmedi .. şimdi sıra inşallah Robinho olur ama Adalı onunla ilgilenmiyoruz demişti . |
Alıntı:
bundan önceki hangi yönetim böyle bir yıldız getirdi saçma saçma konuşma |
Alıntı:
|
Taraftar'a Verdiği Sözü Tutması , Güzel Oldu Yönetim'in. Devamı Gelmesi Dileğiyle . |
Konular Birleştirildi. |
Bence de tebrik edilmesi gereken bir durum...Yönetim beklemediğim bir şekilde bu transferi bitirdi, helal olsun diyorum bu transfer için uğraşanlara... Büyük bir ismi Beşiktaş'a kazandırdı başkan, umarım bunların devamı gelir, Tabata'larla falan uğraştırmazlar daha bizi inş... |
Türkiye`de Saat: 19:32 . |