![]() |
Beşiktaş'ımızdan Bir Rekor Daha 4 Saatte 5000 Forma Satıldı! RICARDO Quaresma, daha sahaya çıkmadan Beşiktaş’a kazandırmaya başladı... Portekizli yıldızın formaları Kartal Yuvası mağazalarında adeta kapışılıyor. http://resim.haber1903.com/Manset/Gforma.jpg Yönetici Doğan Küçükemre, dün sabah satışa çıkan formaların ilk 5 saatte 4 bin adet satıldığını belirterek, bunun bir rekor olduğunu söyledi. Küçükemre, Quresma için tişört, atkı ve şapkadan oluşan bir set yaparak Kartal Yuvası’nda satışa çıkardıklarını vurgulayarak, “Taraftarlarımız, 2 model tişört, atkı ve şapkadan oluşan Q7 setini, Kartal Yuvası Mağazaları’ndan ve www.kartalyuvası.com.tr üzerinden alabilecekler” dedi. Yıldırım Demirören, imza töreninde hazır bulunacak. |
Takıma Böyle Sahip Çıkılır İşte ! |
Daha da satılır siz yıldız alın yeter ki . |
guzel devami gelmesi lazim |
biz görevimizi hep yapiyoruz iyi günde kötü gündede hep yapacagiz siz sadece bizlere güzel günler yasatin siz asil ozaman bizi görün :) |
ya ben anlamiyorum almanyada niye kartal yuvasi yok, biz burda yetim taraftar muamelesi görüyoruz , kartal yuvasi sitesindende yeni formanin avrupaya satisi yok, deli olucam ya burda kartal yuvasi istiyorum, ebayden forma aliyoruz 50-60 euroya oda sonradan ögreniyoruzki orginal degilmis paralar ucuyor havaya.... |
Ben böyle bir kalabalık görmedim..Stadın içindeki kartal yuvasına 16.00'da girdim içerisi insan kaynıyordu ve Q7 ile ilgili sayılı tişörtlerin kaldığı, isim yazan formaların acil sipariş edildiği 1000 adet geleceğinden söz ediliyordu ..Bedenime uygun bir Q7 tişörtü alabildim sadece .. Yıldız oyuncuda devamı gelsin siz forma satışına KARIŞMAYIN BİZDEE ... :) |
Quaresma ürünleri kapış kapış gidiyor. Maşallah :D Bu gidişle Quaresma'nın parası çıkar. |
Parası çıkacak elbette Ben doğudayım. Resmi siteden sipariş verdim Q7 tişörtü 2 tane bir tane de beyaz forma siparişi verdim. Daha da alacağım. Yeterki yıldız oyuncu alınsın. Kim gidip Gordon Schinfield forması satın alır ki? |
bu kartal yuvası nın neden kendi satış sitesi yok neden hepsiburadaya yonlendiriliyor adam gibi bir site yapıo kendileri satsalar ya neden başkalarına komisyon ödüyoruz |
Türkiye`de Saat: 22:22 . |