![]() |
(Anket) Transfer'de Quaresma İle Yetinmelimiyiz ? " Besiktasforum.NET " Futbol Bölümü Anketlerimize Devam Ediyoruz ; Yeni Anket'imiz , Takımımızın Dünyaca Ünlü Futbolcu Ricardo Quaresma'yı Transfer Etmesinden Sonra , Başka Transfer İstiyormuyuz ? Yoksa Quaresma İle Yetinmelimiyiz ? Tüm Anket'leri Görmek için ; TIKLAYINIZ! |
İlla ki takviye olmalı. Bütün herşeyi Quaresma'ya yıkamayız ki. Adam top çıkarsın asist yapsın gol atsın. Böyle birşey olmayacağı için şart. |
İyi ama gerçekten iyi bi sağ bek lazım , Gökhan Gönül tarzında hücuma çok iyi çıkan bi bek ve bir de eeğr Bobo giderse ki sanmam dünyaca ünlü bi santrafor lazım. |
takviye şart |
yönetim çıtayı yükseltti artık sadece yaralı çalışkan hırslı başarıya aç futbolcu almalıyız iyi bir golcü ile uefa da yarı final çeyrek final rahat rahat oynarız bunlar hayal değil ve çok da zor değil ... |
quaresmayla sadece isim ve kalite transfer etmedik ihtiyac duydugumuz bir bölgeye transfer ettik forvete bence bobo ve nihat ilk 11olarak yeterli problem zaten forvete degildi bizde orta sahaydi cok defansif yapili bir orta sahamiz vardi pas alisverisi cok iyi yapabiliyorduk ama ölüm paslari atamiyorduk ve onun icin ernstin yanina kesinlikle bir adama ihtiyacimiz var ondan sonrada 1-2 yedek icin oyuncu alinabilir hem fazla maddi problemimiz oldugu halde yüklenmekde dogru degil.. |
Forvette yine Bobo'ya mahkum olursak sonuç yine hüsran olur. |
Bobo'nun yanına takviye yapılmalı Bobodan başka golcü oyuncumuz yok ... |
quaresma kadar ünlü olmasada genç bir oyuncu almalıyız q7 eşlik etcek |
1.si Sagbek almaliyiz. 2.Her kez boboya guvenmiyor solermisiniz bu takimda baska gol atan bir oyuncu varda ben mi goremiyorum ki bu kadar kisir bi takim da atimistir o golleri. 3.Holosko taraftar tarafindan sevilen bir oyuncu fakat malesefki Besiktasimizin oyuncusu degildir.Bu vasat slowak 11 ne girmeyisinden bellidir. -Sonuc olarak gectigimiz sene vasatin uzerinde oynayan Bobo, Ferrari, Sivok, Ernst ve Ibrahim Toramandir bu saydigim 5 kisiye kaleciyide eklersen alti olur.Q7 geldi onu 2lik sayalim :)Ettimi size 8 kisi.Simdi yonetim ya 3 taransfer daha yapmali yada 3Kisilik olan Robinhoyu katmali ... |
Türkiye`de Saat: 03:28 . |