![]() |
Ozan İpek Beşiktaş'a Doğru! (Video)
Bursaspor`un gözde yıldızı Ozan İpek Haber1903`e özel açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcu yeni transferlerle güçlenen Beşiktaş`ta forma giymeyi çok istediğini ve Ertuğrul Sağlam`dan izin çıkması durumunda önümüzdeki sezon siyah beyazlı formayı giyeceğini açıkladı. İşte Ozan İpek`in bomba açıklamaları ; `` Ben Beşiktaş kulübünde oynamak istiyorum. İlk başlarda Bursaspor`da kalma planlarım vardı. Fakat daha sonra kararımı değiştirdim ve Beşiktaş`ta oynamak istediğimi yöneticilere ilettim. Beşiktaş bu yıl çok güçlü bir kadro kurdu. Quaresma transferi çok büyük bir olay. Bence bu sene şampiyonlukta en büyük favori Beşiktaş olacaktır. Menajerim şuanda Bursaspor yönetimi ile görüşüyor. Şuanda en büyük engelim Ertuğrul Sağlam`dır. Ertuğrul hocam izin verdiği an ben Beşiktaş`tayım. `` - HABER1903 - |
Bir Aksilik Olmazsa Büyük Takas Gerçekleşmek Üzere . . |
ozan ipek+sercan gelicek... |
Bizim sol tarafta adama ihtiyacımız yok. Tamam iyi adam ama yinede bize Volkan veya Sercan lazım.. |
Bence kurulacak kadroya göre Ozan sola, Q7 sağa geçer.Q7'nin asıl yeride sağ zaten.Hilbert'in yerine başka bir yabancı oynatılır yada Hilbert sağ bek olur felan...Alternatif kadro kurmak için ideal Ozan.Umarım yabancılarla takasa girer Ozan'ı alırız. |
İnşallah gelir ve bursa'daki gibi döktürür. |
İnşallah gelecek :D |
tam olarak nasıl bir takas outcast? kimler ve para varmı? |
Alıntı:
|
off offf kadro iyice genişledi insallah gelir ...Bizim kadromuz Beşiktaştan daha iyi diyen varsa aklına limon sıkarım :D |
Türkiye`de Saat: 18:59 . |