![]() |
S.Vardar:`Quaresma'dan Büyük Yıldız Gelecek´ Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Radyospor transfere ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Vardar, Queresmaan sonra önemli bir yıldızın daha Beşiktaş gelebileceğinin sinyalini verdi. Brezilyalı Robinho konusundaysa enç ve beni heyecanlandıran bir futbolcudedi. http://www.radyospor.com/Images/Habe...2010_sinan.jpg ROBİNHO BENİ HEYECANLANDIRIYOR Radyospora Aydın Cingöz ile Gündem Programıa katılan Vardar, Dünyaca ünlü spor kanalı ESPN'in yan kuruluşu olan soccernet'e konuşan güvenilir bir kaynağın "Manchester City, Robinhou 42 milyon avro'ya aldı. 35 milyon avro'ya satabilirdi; ancak Beşiktaş'tan sadece 20 milyon avro'luk teklif geldi.şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine, Yönetimi Kurulu toplantısında Robinho ismi gündeme gelmedi; ancak basında sürekli bu konu işleniyor. Robinho çok genç ve büyük bir futbolcu Beşiktaş çok faydası olur dedi. BÜYÜK BİR İSİM DAHA GELECEK Yönetim Kurulunda transferelerin görüşüldüğünü ifade eden Vardar, İsim bilmiyorum; ancak hissettiğim şu, Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı, Queresmadan sonra büyük bir yıldızı Beşiktaş getirecek. Robinhonun bedeli çok yüksek ancak Başkanımız Yıldırım Demirören yapacağı büyük transferin alt yapısını mutlaka oluşturuyordur diye konuştu. Radyospor.com |
Çok büyük olması değilde doğru mevkiye doğur adamın gelmesi önemli. |
guti mi acaba...merakla bekliyorz... |
Bu Akşam Veya Yarın Akşama Kadar Önemli Gelişmeler Olacak . ;) |
Alıntı:
|
Haber1903 ve 1903 Radyo'nun sahibi ve transfer haberlerini hep önceden veren adam olan Murat Tokel abimiz Twitter'ın da transferi ''Gutii'ye çeyrek var imza an meselesi...'' diye açıkladı! Bakmak isteyenler için. Murat Tokel (murattokel) on Twitter |
Alıntı:
|
Alıntı:
____________________________________________ GUTI'NİN MENAJERİ GELDİ, PAZARLIK BAŞLADI! Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde Başkan Demirören'in "Vazgeçtik" dediği Guti transferi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Alman teknik adam Schuster'in çok istediği isimlerden biri olan İspanyol yıldız Guti Hernandez'in menajeri Santos Marquez Gonzalez son pürüzleri gidermek için İstanbul'a geldi. İspanyol yıldızın menajerinin Başkan Yıldırım Demirören, yöneticilerden Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile şu anda bir yemekte bir araya geldikleri öğrenildi. Görüşmenin ardından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. |
gel guti gel gel butakimin ihtiyaci ne q7 ne robino sensin gel guti gel gel :D |
ronaldomu geliyor yoksa :D:D |
gutiden daha iyi transfer yapılabilir bence yaşı çok fazla ne kadar oynayabilirki ayrıca o bölgeyi bir şekilde doldurabiliriz bize iyi bir 10 numara lazım... |
[quote=forza-kartal;1181028]Tamamdır :) Bu arada iyice kesinleşiyor... ____________________________________________ Kesinleşecek Tabikide Kardeşim Daha Önce Guti'den Gelirim Onayı Alınmıstı Schuster Önemli Rol Oynuyor Demistik Şimdi İse Son Noktaya Gelindi Yani Maddiyata bu Dakikadan Sonra Serdal Adalı İşini Bilir Gerekini Yapar Hakkettiği Parayı Verir Beşiktaşın Parasını Sokağa atmaz Gutiyi Alır Gelirler :) |
Alıntı:
|
henry yi alırlar insallah. :D |
gel artık gel hanginiz geliyorsanızzz:):)benm kalbim var dayanamam alimalllah:D |
hayirlisi olsun. insallah 2 tane iyi yerlide aliriz, acikcasi forvet hatti beni endiselendiriyor bobo öle böle iyi ama nobreyle bu is olmaz, kesinlikle bize golcü sart |
Vayy be bugünleride görecekmiydik :) Beşiktaşımız sıradan basit adamlar yerine gerçek yıldızların peşinde koşuyor ve alıyor. Hadi bakalım hayırlısı kim gelecek acaba :) |
Guti gelir insallah...Gol sorunu kalmaz asistleri yeter |
guti geliyo guti ya lele ya lele :) |
bence DİDİER YVES DROGBA gelsin chelsea büyük ihtimalle bu sezon elinden çıkaracak |
Guti geldi gibi...Büyük bir transfer, Q7'den bile bence...Güzel günler bizi bekliyor bu transferlerle... |
Alıntı:
|
Hagi'de geç yaşda geldi ayrıca bu adam zaten hiç bi zaman müthiş tempoyla oynayan biri olmadıki. Zaten öyle olsa halen Madrid forması giyemezdi geçen yıl 12 si 11 olmak üzere 30 maça yakın maç oynadı çok iyi bi rakam Madrid formasıyla. |
Heyecanla bekliyoruzz .... |
Alıntı:
|
Guti dir kesin. |
Guti bobo'nun her sene attığı 11 gol ortalamasını 15'e hatta 18'e kadar çeker... |
Guti'nin yabancı uyruklu olan yani asıl menajeri de bugün gelmiş İstanbul'a Lig Tv'de söylendi son pürüzler giderilip imzalar atılır merak etmeyin ;) |
Türkiye`de Saat: 04:44 . |