![]() |
Sıra Taraftar'da! Hedef 100.000 Forma! Öncelikle İyi Forumlar ; 3 Senedir , Quaresma Israrımız Sonucu , Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkan'ı Yıldırım Demirören'in , Bu İsmi Takımımıza Katmasıyla Beraber.Hem Türk Basını , Hem Diğer Takımlar Olsun. Adeta Neyapacaklarını Şaşırdılar. Peki Beşiktaş Taraftar'ı Neyapacak. Verdiğimiz Sözü Tutacakmıyız. ? Ricardinho , Takımımıza Geldiğinde , 19.000 Kombine Satışı vardı. Şimdi Hem Quaresma , Hem Hilbert , Hem de (Büyük Ölçü'de) Guti Beşiktaş'ta !! Kombine'lere , Forma'lara Saldıralım. Donatalım Dört Bir yanı Bayraklarla. Saldır Karakartal! |
Taraftar'ın Çoğunluğu Diğer Formalarıda Bekliyor . ( Bende ) Bence Ondan Sonra Satışlardaki Hareketlilik Başlayacak . Sezon Sonuna Kadar 100.000 Forma Satarız Diye Düşünüyorum . Ayrıca Lisanslı Ürün Satışlarıda Artacaktır . Bu Sezon 20.000'e Yakın Kombinenin Satılacağını Düşünüyorum . Beşiktaş Taraftarı Çok Mutlu Ve Yeni Sezonun Başlaması İçin Sabırsızlanıyor. |
Forma satışı konusunda satışlar istenilen seviyelere ulaşacak diye düşünüyorum bu konuda herkes diğer formaları bekliyor sonuçta..Yönetim kendi üstüne düşeni yaptıktan sonra bu taraftar kendine düşen görevi her zaman fazlasıyla yapacaktır.. |
Guti ile birlikte formalarda tanıtılır diye düşünüyorum.Ben kendi adıma Q7 forması aldım birde yeni çıkacak formalardan bir tane'de Guti için alıcam.Umarım güzel parlak kumaştan formalar çıkar. |
Kırmızı forma çıkabilir diye haberler vardı merak ediyorum açıkcası çıkarsa nasıl olacak diye..Ancak nasıl çıkarsa çıksın en az 2 forma niyetim var.. |
Yeniler bi tanıtılsın mutlaka çubuklu veya Siyah'dan birini alacağım ama her ne kadar da beyaz formayı beğensemde altında siyah şort olmadan bi anlamı yok benim için. |
Kendimizi kandırmayalım, 100.000 rakamına ulaşamayız. Keşke yanılsam, keşke satılsa ama bu pek mümkün görünmüyor. Bir formanın 100 TL olduğu bir yerde 100.000 rakamını yakalamak hayal gibi görünüyor. O yüzden daha ucuz ürünlerede ilgi göstersin taraftarlarımız. Hiç olmazsa ciro olarak iyi bir rakam yakalayalım.. |
Alıntı:
nasıl 100.000 formaya ulaşılmaz taraftar olarak biz değilmiydik Q7 gelsin 2-3 tane alacağız diyen ee şimdi ne oldu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! eğer bu kafayla gidersek bir daha yıldız futbolcu görmemiz hayal olur!!!!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sen anladın onu mehmet acuncugum:D:D..... |
soz verdik bir kere aldik formalarimiz :) su an yillik iznindeyim marmarisde bir tane kizima bir tanede ogluma olmak uzere iki tane Quaresma yazili forma aldim yeni formalar cikincada bir tane daha almayi dusunuyorum insalalh bu sekilde corbada bizimde cok ufacik bir tuzumuz olur |
Şu an işsizim ama söz verdim Alıcam yeni sezon formaları satışa sunulsun... Yıldız alındı da biz mi forma almadık yani :D |
quaresma gelirse forma bir yıldız daha alınırsa kombine alıcam dedim ve alıcam |
Kombine kart + bir tane Q7 forması + beşiktaş caprisi ve 1 adette Q7 tşörtü alarak katkıda bulundum şu an itibariyle.Diğer forma çıktığında da bir tane daha almayı düşünüyorum.. |
Ben Kombine Aldım . + Olarak İki Forma , İki Tshirt Alıcaktım . Formanın 1i Kulübe Destek 1i Quaresma içindi Şimdi Sözümü Arttırıyorum 15 Gün Sonra 3 Forma Alıcam . Çıkacak Siyah Formayada Guti İsmini Yazdırıcam . KORSANLA AŞK BEŞİKTAŞK OLMAZ ! |
Ben dün aldım netden. 7 Quaresma Çubuklu 2010-2011. |
Yahu vallahi tüm paramızı artık formaya ve diğer ürünlere harcayacağız :) şaka bir yana da helal olsun beşiktaşım için harcadığım paralara. Guti çubuklu formayı tanıtır artık 3. formayı da Raul :) |
Taraftar olarak biz yapılanları hiçbir zaman karşılıksız bırakmamışızdır zaten ve yine yapmaya da devam edeceğiz.. |
pahalı ama elimiz mecbur alacağız bu sene |
Benim çizimimle yeni formalar : http://i27.tinypic.com/2l8hylg.png http://i31.tinypic.com/14b6zxt.png |
siyah formanın tasarımınıda çizebilirmsini biliyosan okan onu çok merak ediyorum ondan alıcam büyük ihtimal guti tanıtcakmış o formayı.. |
Helal Olsun Kardeş Çok Güzel Çizmişsin . |
forza korsan urunn:D korsanla ask daha guzelll |
eline koluna sağlık çok güzel olmuş. |
Alıntı:
Korsanla Aşka Beşiktaşk olmaz..Yanlış mesajlar vermeyelim.Şaka olsa bile gerçek anlaşılabilir :) |
Alıntı:
|
kaldi 99.998 bin forma satilmasi gereken :D |
Bu sene ben de destek sağlayacağım.:) |
Alıntı:
|
eğer ki 20 bin kombine ve 100000 bin forma satılmazsa ben demirören olsam bir daha kesinlikle yıldız oyuncu transfer etmeme kararı alırım. Evet Demirörenin hataları oldu amaadam bu sene serdal adalı ve cengiz zülfikaroğlu ile resmen Beşiktaş'a çağ atlatıyorlar. bu rakamları bulmazsak yazıklar olsun bize ! |
yalnız 19.000 kombine satıldığı sene kombineler çok ucuzdu... |
Türkiye`de Saat: 13:14 . |