![]() |
Son Dakika : Yusuf Şimşek Yuvada Kaldı ! Denizlispor ile yeni sezon için futbolcu-antrenör olarak anlaştığı öğrenilen Beşiktaş`ın tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek Beşiktaş`ta kaldı. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi`nin, yeni yönetime yaptığı baskı sonucunda Galatasaray`lı eski futbolcu Hamza Hamzaoğlu`nu teknik direktör yaptırmasıyla Yusuf Şimşek yuvada kaldı. Bu haberlerin ardından Haber1903`e konuşan Yusuf Şimşek; `` Denizlispor ile her konuda anlaşmıştık fakat araya siyaset girince olmadı. Denizlispor`a kırgınlığım var desem yalan olur, yok desem yalan olur. Bu konu ile ilgilide pek fazla konuşmak istemiyorum. Beşiktaş`ta olmaktan mutluyum Beşiktaş ile yoluma devam ediyorum. `` diyerek sözlerini tamamladı. - HABER1903 - |
hayırlısı osun |
Siyaset'in Hiç Bir Zaman Futbola Karışmasını İstemedim İstemiyorum . Siyaset Futbol'un İçine Girince Neler Neler Dönüyor Hepimiz Görüyoruz Ama Maalesef Önüne Geç(e)miyorlar ! Yusuf Şimşek İçin Hayırlısı Olsun Bu Sezon Jübilesini Yapar . |
siyasetin karıştığı her yer başarısızlıkla sonuçlanmıştır bununda cezasını denizli spor yaşayacaktır ama iş işten geçmemiş olur inşallah |
Kalsın Yusuf ya mutlaka ona ihtiyacımız olacak çıksın son 25-30 dakika darma dağın etsin yeter , zaten kimse ondan 90 dakika full performans beklemiyorki! |
hayırlı olsun tekrar o zaman gitti geldi koca yusuf:D süper ligde oyunun son bölümlerinde ihtiyacımız olabilir yusufa . |
Türkiye`de Saat: 17:48 . |