![]() |
Vikingur Maçının Rövanşı ATV'de ! Evet ilk maç Futbol Smart'da ama rövanş ATV'de. ATV - Video - Fragman - Vikingur-Beşiktaş/22 Temmuz Perşembe |
bu iyi olmuş. |
dsmart babayı aldı heralde D: |
Helal ATV ye. |
Keşke iç saha maçlarını satmasaydılar bu D-Smart'a , o ambiansı yaşayabilseydik. |
Bende İnönüde'ki macı vericekler sanıyodum, böylesi gercekten cok iyi olmus. :D |
Deplasmandaki maçın yayını komik olur gibime geliyor pilot kamera için yüksek bir yer yok stadda alçak çekim olur. |
evimizdeki bütün maçlar D-Smart vercek bildiğim kadarıyla |
Alıntı:
macı 6 bın kısılık baska bır stada vermısler abıı |
Alıntı:
|
iyi de atv de spiker kim olucak? Yasin DALLI'yı transfer etseler bari kanaltürkten.. Ya da tv8'de murat özarıyla beraber idda programı sunan adamın adı neydi ? O mu olur acaba? |
Deplasman Maçını Rahat Rahat İzleyebileceğiz İyi Oldu Bu . |
ii Bari .. |
bak bu iyi haber halka açık kanal olması |
d-smart - dıgıturk vs bu tarz sıfrelı kanallara maclar satılacagına bjk tv acılıp macları yayınlasa cok mu sey ıstemıs olurum. Gelir konusunda tamam buyuk bır kazanc var bjk tv de macları sıfrelı yayınlasın barı kazancın dogrudan takıma oldugunu bılırız. |
keşke bjk tv yi aktif hala geitrip kendi maçlarımızı yayınlasak. hem çok prestijli bir takım olduk alınacak reklamlarla artı değer katarız |
Alıntı:
|
ben ne sansiz bir insanim tam o gün istanbuldayim ama mac deplasman maci offff |
iyi bari yaa heralde atv tüm türkiye izleyebilsin quaresmayı diye aldı maçı :D |
Deplasmanda seyir zevki az olacaktır.Ama yinede verdikleri için Allah razı olsun :p |
Şantiyedeyim. D smarttan bile maç izleyemiyorum :D Neyse en azından Televizyonum var. ATV de olması iyi :D |
forumdan deplasman maçına giden yok mu?????????????????? varsa kimler gelecek ??????????????? ben ve 9 kişi daha maça gidecek !!!!!!!!!!! gidecek olan kişilerle iletişime geçelim !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:05 . |