![]() |
helsinki kuraya çok üzülmüstür heralde. daha takımımıza guti ninde katılacağını düşünürsek rakip simdiden korkmaya baslamıstır.güzel kura olmus ama gallerin bi takımı vardı o çıksa iyce kolaylaşırdı işimiz ama yinede sorun yok bence..hayırlısı olsun gruplara kalıcaz gibi görünüyor. |
Alıntı:
inşallah dediğin gibidir.. |
ahh bu maçın deplsmanına gidilir valla..finlandiyaaa(: of çok heycanlandım duyunca:D |
Insallah Viktoria Plzen e karsi gibi deplasmanda kötü oynamicaz. Turu zaten aliriz da deplasmandada yenmek lazim, bu çok önemli bence. Her deplasman maçi kötü oynarsak olmaz ... |
neyseki fin taraftarı ynünden şanslıyız:D futbol en sevmedikleri spor:D |
plzen den daha kolay olacagını sanıyorum rakibimiz gecen sene sampiyon olmuş olsada ... |
1907'leri severiz gerçekten :) İkincisi ise bu takımla daha önceden eşleşmiştik çok iiii hatırlıyorum ve elemiştik.. 14 Eylül 1994 Kupa Galipleri Kupası 1. tur ilk maçı. Beşiktaşımız 27. dakikada Oktay Derelioğlu ve 35. dakikada penaltıdan Ertuğrul Sağlam ile bulduğu gollerle maçı 2-0 kazanmıştır. 29 Eylül 1994 67. dakikada Rami Rantanen golüne 88. dakikada Oktay Derelioğlu ile cevap veren Beşiktaşımız turu geçmiştir. |
hayırlısı bakalım:) |
fenev elensinde yeterki kupayı gs yada ts almış hiç önemli değil bu ezikleri günahım kadar sevmiyorum |
Türkiye`de Saat: 19:48 . |