![]() |
Hilbert güzel geziniyorsun sahada ... daha ilk maçlar , kolay değil tabi başka bi ülkeye - takıma alışmak, uyum sağlamak... daha iyi olabilir gelecek günlerde... ama kafamı kurcalayan hilbertte kanat oyuncusu fiziği yok, sağ kanatta ise Q7, NİHAT, EKREM, HOLOSKO var nasıl forma giyecek bilmiyorum, sağ bek desek yabancı kontenjanını sağ beke kullanmak saçma olur.. bence hilbert maçları tribünlerden izleyecek... yazık şu yabancı hayranlığına... siz nasıl buldunuz 9 (??) numaramızı .... |
Açıkcası aynı düşüncelere sahibim bu konuda senle hatta gidecek yabancılarından birisi hilbert olursa da hiç şaşırmam.. |
Hep denir daha ilk maçlarda eleştirmemek lazım diye ama q7 de gutide çıktıkları ilk maçlarda hiç uyum sorunu yaşamadılar taraftarı mest ettiler ama hilbert gördüğüm kadarıyla bu takıma o mevkideki mevcut oyuncular dışında ekstra birşey katabilecek bir oyuncu değil. |
adamda kanat oyuncusu fiziği yok stoper ve ön libero gibi,, çabukluk, adam geçme, topla dripling filan yok adamda.. gerçekten kaliteli oyuncular hemen hissettiriyo kendini, guti daha ilk maçında inanılmaz işler yaptı, top tutma, ara pas, tek top, pres, inanılmaz bir oyuncu.. yıllardır önde olduğumuz maçlarda bile kurtulamadığımız hastalık olan acelecilik, panikten kurtarır bizi guti.. takım hakikaten güven veriyo.. özlemiştim bu duyguyu.. |
Ekrem'in Hilberte Verdiği Toplara Bindirme Yapacağına İlk Yarı Hep Hilbert Ekremin Ayağına Topu Verip Bindirme Yaptı . Yani Kendisini Sağ Bek Gibi Görüyor Sanırm Hep Bu Şekil Oynadı . Hilbert Ne Kanatta Nede Bek İçin Kontenjan Doldurulacak Yabancı Değil Bence Ya Tribüne Gönderilmeli Yada Takımdan Gönderilmeli Hilbert Gelmeden Önce Bu futbolcu İle İlgili Çok Olumlu Şeyler söylendi Bizde Olumlu Baktık Ama Holosko'dan Ekrem'den Nihat'tan Fazlası Yok Ayrıca Bir Parantez Açmalıyım Uğur İnceman Yedek Kulübesinde Bile Oturmamalı Ya Bir İnsan Bu Kadarmı İsteksiz Olur Resmen Yürüyor Sahada Vurdumduymaz Takılıyor Kafasına Göre Olacak iş değil Uğur İncemanı Yedek Kulübesine Oturtacağıma Onur Bayramoğlunu Son 10-15 Dakika Oyuna Alırım En Azından Necip Gibi Bir Yetenek Kazanırım . |
uğur inceman konusuna kesinlikle katılıyorum, kaliteli yabancıların arasına genç yetenekleri sıkıştırmalıyız.. uğur gerçektende formayı hak etmiyo.. finki göndermek bence saçma olur.. orta sahada ihtiyacımız var finke.. ernst-necip ve fink lazım.. uzun maraton sonuçta.. fink gerekli adam.. at finke :) |
Size Katiliyorum. Inceman gitmeli bence bu fulbolcu degil ki. çok isteksiz. Q7, Guti ilk maçlarinda güzel performans sergilediler, Hilbert niye oynamiyor diyorsunuz ama siz cevap i verdiniz zaten. Onlar Guti ve Q7 :) Bir kaç maç sonra Hilbert de düzelir insallah. Böyle devam ederse zaten yedek olur hemen. |
Hilbert'in gereksiz bir transfer olduğunu söylemiştik en başta, bu transfere Schuster'in onay verdiğini de düşünmüyorum zaten...Ayrıca bonservisi olsaydı Hilbert'in, hemen sezonun başında onu alır mıydık, ben sanmıyorum...Yeni gelmiş olabilir, ama Schuster istemezse gidecek ilk oyuncu olur bence takımdan... |
hilbert olayına ben de katılıyorum, adam da bi kanat oyuncusunun özellikleri yok ne çabuk birisi ne de bindirme yapıyor, ortalarını göremedik henüz zaten .. uğur inceman da aynı şekilde bu takımı haketmiyor, 18'e bile giremez .. Guti ilk maçında çok olumlu sinyaller verdi, ekrem gol pası müthişti ekrem atamadı ne yazık ki, inş. form tuttunca çok faydalı olacak .. son olarak dün akşam cenk'ten sonra en iyi adam ferrari idi, herkes görmüştür banko oynayan ve form tutan bir ferrari'nin neler yapabileceğini, zapo ile karşılaştırmak bile hata ki dün akşam zapo kritik hatalar yaptı pas hatalarının yanında çok kritik yerde adamı indirdi bir de .. sonuç olarak ferrari defansın vazgeçilmezidir .. |
Gelinen sürece genel olarak baktığımızda gönderilecek olan yabancılardan ilki bence şu an hilbert ikincisi ise delgado yada tabata olacaktır.Eğer 2 yabancı gelecek olursa da piyango muhtemelen Finke vuracaktır hiç istemememe rağmen uzun süreçte fink ernst ve necipe alternatif olarak kadroda yer alması gerekmektedir.. |
Bu güne kadar hep alışır hep düzelir mantığı ile transfer yapıldı bu zincirin son halkası da Hilbert. Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım Hilbert çok yanlış bir transfer. Bu takımda Hilbert kadar oynayabilecek yerli futbolcularımız var. Yabancı kontejanını gereksiz olarak dolduran bir isim bence. 2 yabancı transferinden daha bahsediliyor. Bunun içinde elden birkaç yabancı futbolcu daha çıkarmak gerekecek. Bence bu isimler Delgado-Tabata-Hilbert olmalı. |
Gökhan delgado tabata ikisi birden bence gönderilmez bunlardan biri kesin alternatif olarak kadroda tutulacak bence Gutinin sakatlık cezalık riskine karşılık.. Ancak hilbert boşuna kontenjan işgal etmemesi gerekir.. |
Alıntı:
|
Ben açık konuşayım Delgado ve Tabata'nın yerine Guti'nin cezalı veya sakat olduğunu da düşünürsek o bölgede en kötü ihtimalle Yusuf'u oynatırım. Yusuf'ta en azından bu iki isim kadar top oynar. Çok daha kötüsü hoca Yusuf'u beğenmedi diyelim o zaman Nihat o bölgede o pozisyonda en az Delgado ve Tabata kadar oynar. Delgado ve Tabata'da Hilbert kadar kontejan dolduran yabancılar bence. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Bence erken ama oynadığı maçlara bakıyorum bir cacık olmaz Hilbert den. |
İzlediğim kadarıyla bana pek tat vermedi.. Erken denilebilir ama oyuncu yapısı olarak bir kanat adamı özelliklerini taşımıyor sanki.. Ama Mustafa Doğan ısrarla iyi oyuncu olduğunu ve beklenilmesi gerektiği söylüyor.. Alman milli takımına kadar yükselmiş bir oyuncu, şampiyon takımın sağ kanadında görev yapıyordu.. Bu özellikleriyle alındı zaten.. İstikrarlı ve savaşçı deniliyordu.. Bakalım hoca nasıl bi karar verecek.. |
bek begenmedım acıkcası hılbert fos cıktı . |
Hepinize sonuna kadar karşıyım Almanya milli takımına u-21 den girip milli takıma kadar yükselebilmiş bundes liga gibi bir ligde 4 sene boyunca neredeyse bütün maçlarda oynayarak müthiş bir istikrar sağlayabilmiş bir oyuncuya bu kadar sıradan muamelesi nasıl yapabiliyorsunuz anlamıyorum. Daha 26 yaşında bedavaya böle bir transfer riski almanın nesi yanlış anlamıyorum ben. Schuster in sistemi Hilbert için çok ters bir sistem şu an için hilbert 4-2-3-1 gibi açıklardan içeriye bindirmeyi hedefleyen bu sistemde etkili olamaz tabi ki biraz eleştirirken doğru noktalardan bakmak gerek hilbert 2-3 maç kendini gösteremedi diye bu adam süper ligde heryerde var falan demek bana çok saçma geliyor ya. Herkesin diline dolaşmış böle bir söz. O zaman size kalırsa bizim ligdeki herkes bundesligada üst düzey takımlarda 4 sene 30 küsür maç oynar sürekli vayyy beee ne biçim lig olmuşuz da haberimiz yok o kadar iyiyiz ki her sene avrupa kupalarına imzamızı atmaktan müzelerimizde yer kalmadı mübarek. Karşıyım abi bu konuda size Hilbert tutar tutmaz bu Schuster in onu nasıl kullandığına bakar. Tabi ki bu sisteme direk oturacak bir robinho gelecekse ben de hilbert in gönderilmesine birşey demem. AMA adamın arkasından da bu nası topçuymuş böle topçu heryerde var falan da diyemem delgado tabata muamelesi yapılmasına hele ayrıca şaşırıyorum. Daha 2 tane maç oynadı bu adam ya el insaf. |
bu futbolcu daha iyi olucak.. çok fazla özelliklere sahip bunları aşıp istediğimiz noktaya gelir diye umuorum |
Bende katılıyorum diyeceğim ancak birazda şımardık sanırım.Quaresmalardan sonra falan.Daha kreativ bir oyuncu bekliyoruz sanırım.Ben holoskoyu daha iyi buldum ondan açıkçası.Holoskoyu ona yer açmak için yok paraya satacaksak keşke almasaymışız hilberti o zaman derim... |
Alıntı:
Onur verdiğin örneğe uygun o tarz adamlar yok mu zannedıyorsun. En son örneği vereyim hepimizin balta dediği Ümit Özat orada sayısız maça kaptanlık yaparak çıktı ;) Sistem falan çok derine inmeyeceğim Hilbert'in çok çok farklı bir özelliği yok bizim takımda ki adamlardan. 3 maç boyunca ne bir bindirme ne bir orta kesti içeriye hadi sisteme uymadı ama kanat oyunuyorsun bir tane de orta kesemezmisin el insaf. Ayrıca kötü futbolcu demiyorum yanlış transfer diyorum. Tekrarlıyorum mevcut kadroda en az Hilbert kadar oynayan futbolcular var. Kontejan dolduran bir yabancı bana göre. |
ben bu saatten sonra 1 yabancı gelecegine inanıyorum. forvet olacagını da dusunuyorum. şimdi bu durumda takımdaki yabancı sayısı sözlesmesi dondurulmus sivok ve finkle 13 olacak. sivok-ferrari-zapotocny-guti-ernst-fink-delgado-tabata-quaresma-hilbert-holosko-bobo ve yeni gelecek forvet. sivok ocaga kadar yok. 12 kişi var ortada. takımda gutiyle aynı isi gorebilecek yani tam ortada oynayıp ileri geri katkı saglayabilecek tek adam necip gibi. delgado tabata bunun alternatifi degil ancak sakatlık durumuna karsı ortada yaratıcı oyuncu sıkıntısı cekecegimizden biri kesin kalacak. kanat adamlarımıza baktıgımızda hilbert-holosko-quaresma-nihat. solda quaresmadan başkası fayda etmez. sagda oynayacak 3 adam var. bu durumda holosko-hilbert arasında bir seçim yapılmak zorunda. kim gider derseniz bence hilbert gitmeli. kötü oyuncu diye degil ama holoskonun neler yapabilecegi az cok biliniyor hilbert ise biraz piyango. eger sol acık oynama konusunda da iyiyse (ben bilmiyorum) o zaman holosko gitmeli çünkü sol acık oynayabilecek sadece quaresma var elimizde. bu ikisinden birinin gidişini kesin diye düşünürsek yabancı sayısı 11 oluyor. gidecek diger kişi ya fink ya da delgado/tabata ikislisinden birisi. gönül ister ki tabata gitsin bir daha ugramasın ama bu saatten sonra ona kim bonservis oder, oderse ne kadar oder, tabataya ne kadar verirler ve onu ikna ederler burası muamma. aynı seyler delgado ıcınde gecerli. oysa fink alman ligi tecrubesi olan, beşiktaştan cok astronomik bir ücret kazanmayan oyuncu. ona bir takım bulmak daha kolay olabilir ki bu bana bursaspor olabilir gibi geliyor. yani gorunen fink ve hilbertin takımdan ayrılıgı. son olarak aklıma gelen bir ihtimalde, tam bir forvet degil de robinhoyu alacagız. forvet icin de hem elimizdeki yabancılardan kurtulmak hem de forvette boboya alternatif olsun diye fink+holosko-sercan takası gerceklesecek. ertugrul saglam ikisi ile de ilgilendigini takımında oynamasından memnun olacagını daha evvel söylemişti. |
bir de gazetelerde hilbert için beyaz pascal diyorlardı..bu performanstan sonra komik oldu bu yorumlar...... |
| Türkiye`de Saat: 15:12 . |