![]() |
Bende o taraftar grubuna yaziklar olsun diyorum. Önemli olan Besiktasimizin menfaatleridir. Avrupa da bunun bircok örnegi var. Taraftarimiz Cola-Turkayi begenmez onu begenmez bunu begenmez. Ama hic düsünmez bu kulüp nasil ayakta kalacak diye. Bazilari Tabata ya 8 veren yeni yildizda versin diyor ama sunu hic düsünmüyor zaten borcumuz cok fazla bu borcu dahada arttirmanin ne mantigi var? Böyle dar bir pencereden bakarsak sadece Türkiye ligiyle yetiniriz. Bircok arkadasimizinda dedigi gibi bu is forma satisiyla kombine satisiyla dönmez. Zaten onuda beceremiyoruz, Raul Schalke ye geliyor 50.000 forma satiyor. Bizde Guti Q7 var kac tane sattik? Sponsorlar cok önemli bir gelir kaynagidir. Bu firsatlari kacirmamak gerekir... |
besiktas carsi stadi yazsa karsi cikacakmi bu taraftar cok merak ediyorum |
Alıntı:
Göğüs reklamı için 3 büyük kulube de ödenen paraları biliyoruz.. Beşiktaş niçin pastadan en az payı alan kulüp? Ben işinn bu yönündeyim.. Amaç iş olsun diye bişey yapılması değil.. |
Başkan haklı. Haklı olduğu bir konuda geçmişte yapılan hatalar ile cevap vermek- haksız çıkarmaya çalışmak bana çok doğru gelmiyor. Öteki traraftan Verilecek olan reklam kayda değer yani geliri iyi bir reklam ise yapılmasından yanayım. Endüstriyel futbol denilen şeyin ilk temel ögesi para. Para nerede olursa olsun, etik bir çerçevede her türlü reklam alınabilir diye düşünüyorum. |
Para getiren kaynağı kurutmamak lazım Beşiktaş tribün liderlerinden Alen Markaryan BJK İnönü Stadı`nın isim hakkı için sponsor alınmasına tepki göstermenin anlamsız olduğunu söyledi. 1903radyo`da yayınlanan Alen-i programında görüşlerini açıklayan Markaryan, "Endüstriyel futbolun tüm dünyada geçerli olan kurallarını gözönüne almak lazım. Artık başarı kulüplerin güçlü ekonomik yapıları ile paralel geliyor. Beşiktaş taraftarının hassasiyetlerini gözardı etmemek lazım ama para getiren kaynağı da kurutmamalı. Sponsorlar kulüplerin önemli gelir kalemleri arasında yeralıyor. Beşiktaş bu konuda diğer kulüplerin gerisinde kalmamalı." dedi. Beşiktaş taraftarının yeni sezonda takımını en iyi biçimde destekleyeceğini söyleyen Markaryan, "Taraftarımız bu sezon daha dikkatli olmalı. Kulübü zor duruma düşürecek hareketlerden kaçınmalıyız. Özellikle maytap ve meşalelerin stada sokulmaması için arkadaşlarımızı uyardık. Bununla ilgili çok yakında bir duyuru daha yapacağız" ifadelerini kullandı. Siyah beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi`nde başarılı olması için bir çok unsurun bir araya gelmesi gerektiğine değinen Alen Markaryan, "İyi bir futbolcu grubu oluştu. Bu kadronun futbolun diğer unsurlarının da biraraya gelmesi ile iyi işler yapacağına inanıyoruz. Ama bunun için kadrodaki Türk futbolcuların da biraz insiyatif alması ve ön plana çıkması gerekiyor. Umarız beklenen başarı yakalanır" dedi. haber 1903 |
Kaçarsa Robinho Hayal Olur. |
Türkiye`de Saat: 15:50 . |