![]() |
haLA bu transfere karşı çıkanlar var adam sanki beşiktaş düşmanı nasıl bir mantıkdır gidior arkadaş |
Hernekadar Avantajı olsa da , Dezavantaj'larının da olduğunu düşünüyorum. |
Alıntı:
Herkesin kararına saygımız sonsuzdur hiçbir şey diyemem tabiiki de ama bana göre yapılabilecek en mantıklı transferlerden biridir ve alacağı para da 1.1 m euro civarında ise tadından yenmez :) |
Süper bir transfer oldu , hem ucuz , hem yerli statüsünde ,hemde her açığı kapatacak sonuna kadar koşacak savaşacak , aralara girip sürpriz goller atabilecek sorunsuz bir adam... Daha ne istiyoruz ki anlamadım bence harika bir transfer , birde golcü alsınlar takımın eksiği kalmıyor bence . Ricardinho olayına gelince , Hangimiz hayatımız boyunca sinirlerimize hakim olamayıp taşkınlık yapmadık kavga etmedik ? Adam sanki Süleyman Seba'yı yumrukladı !!! |
yahu ben galiba bu futbol işinden anlamıyorum. ! |
Ercan Taner : Çok Önemli Bir Transfer Olarak Yorumlayabilirmiyiz ? Rıdvan Dilmen : Robinho'dan Çok Önemli İhtiyaç Olarak . Ercan Taner : Robinho'dan Çok Önemli Bir Transfer Dediniz ? Rıdvan Dilmen : İhtiyaç Olarak Çok Önemli Diyorum . :D:D:D |
O maçta Rico Marcoya milli takımımızı seçmesi nedeniyle ona "kara Türk köpeğî" diye hakaret ediyor ve bunun üzerine Marco ile Rico arasındaki o olay yaşanıor. Ben yararlı olacağını düşünenlerdenim. |
Türkiye`de Saat: 04:58 . |