![]() |
Schuster'in Maçsonu Açıklamaları Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi`nde HJK Helsinki ile ile yaptıkları maçta galibiyeti Quaresma`nın golünün getirdiğini söyledi. Alman çalıştırıcı, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, maça iyi hazırlanmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını belirterek, ``Oyuna iyi başlayarak ilk golü bizim atmamız gerektiğinin bilincindeydik. Quaresma`nın golüyle galibiyet yolu açıldı`` dedi. Rakip takıma fazla şans tanıdıklarını kaydeden Schuster, ``Ancak genel anlamda oyuna hakim bizdik. Yapmak istediğimiz de buydu. Bunu başardık`` diye konuştu. Bernd Schuster, ``Yabancı oyuncu konusunda kontenjan nedeniyle sorun yaşıyorsunuz. Şimdi üç iyi kaleciye sahipsiniz. Aynı sıkıntıyı kalede yaşar mısınız?`` sorusunu ise ``Elimizde daha fazla iyi kaleci olmasını tercih ederim. Üç kalecimiz de çok iyi. Hakan iyi olduğu dönemde sakatlık geçirdi. Kalede çok alternatifli olmamız ve bunu değerlendirmemiz önemli`` diye yanıtladı. -MUURİNEN: ``GUTİ VE QUARESMA GİBİ OYUNCULAR İSTERDİM``- HJK Helsinki Teknik Direktörü Antti Muurinen ise Beşiktaş`ın yıldız oyuncuları Guti ve Quaresma`yı övdü. Beşiktaş karşısında oyuna iyi başladıklarını anlatan Finlandiyalı teknik adam, şunları söyledi: ``Başlangıçtan emindim. Ancak büyük takımlara karşı bu tür hatalar yapınca sonuç böyle oldu. Quaresma`nın golü bizi bitirdi. Beşiktaş kaliteli bir takım. Bugün çok pozisyonumuz vardı. Ama olmadı. Bugün bize de Guti ve Quaresma kalitesinde oyuncular gerekiyordu. Onlar dünya çapında oyuncular.`` AA |
Bu tarz takımların Kartalımıza rakip olması zaten beklenemezdi.Gereği yapıldı.Şimdi guruplara bakalım :) |
Yıllarca Böyle Bir Oyuncunun Hasretini Çektik Ve Şimdi Beklediğimize Değdi . Riccaaarrdooo Quaaarreessmaaa |
ne gol attı öyle ya :) böyle kaliteli oyuncuları ispanya da ingilterede izlerdik ama simdi ikisini Besiktasta izliyoruz ve çok keyif verici,avrupa gözümüzün önünde .....:) ayagınıza saglık guti ve quaresma .. |
Ceza Sahası İçinden Gol Yasak Sana , Herzamanki Gibi 35 Metreden Çak QUARESMA ! :) |
Böyle ol Canımızı Ye Schuster .) Rahat Oynayalım Artık! |
Alıntı:
|
Onlar dünya çapında oyuncular. birileri tezek atmaya devam etsin... nokta!! |
Alıntı:
|
aslan parçaları. yarın formamızı takıp işe gideriz. oh be. ancak bir arkadaşımızın değindiği ciddi bir mevzu var. zaten bu takım bizim rakibimiz değil. çok ciddi takımlar var sırada. dikkatli olmak gerek. |
maçı izlemedim ama rahat bir maç oldu diye düşünüyorum, q7 ve guti'nin katkıları olunca daha bir seviniyorum tabi, hele q7 aman allahım her maç böle jeneriklik goller atıp asistler yapacaksa biz alışkın değiliz yüreğimize inecek :) ilk basamak gruplara kalmaktı çok şükür tek gol yiyerek bol gol atarak ve tek beraberlikle iyi bir istatistik yakalayarak bunu başardık, şimdi hedef gruptan çıkmak inş. adım adım ilerliyecez |
çok büyük savunma problemimiz var bence.ferrari eski ferrari değil.sanki kısa alanlarda çok iyi ama uzun mesafeli savunmalarda çok ağır gibi geldi.schusterin sisteminde uzun mesafeli savunma yapmaya mecburuz ama.hep kontratak yeriz böyle olursa |
Q7 nin golü mükemmeldi yanlız Guti'nin de duvar pası ceza sahasına girişi tam bir prof. ya umarım böyle devam ederiz.:) |
herşey iyi güzelde çok pozisyon veriyoruz buna çare bulamazsak işimiz zor. bu defansa ibrahim toroman t. ve üzülmez banko girmeli. |
tek sıkıntımız sağ bek ve sağ açık holoskoyu tek geçerim eldeki mevcut topçulara bakara geridede ekrem i |
Alıntı:
|
Bu takımın sağında Hilbert şart olacak gibi görünüyor, zaten savunmada sıkıntısı olan Ekremin kanadını savunmak açısından ( Bugün Tabata orada oynayınca o kanat bomboştu ) Birde ben ortada Ernst'in hem savunmada hemde hücumda çok ağır ve çok etksiiz oynadığını düşünüyorm galiba Aurelio - Necip ikilisini daha çok izleyeceğiz.... Dikkat edin atakların başlangıcında bu ikili hiç yok !!! kanatlardan uzun top atılıyor ve genelde Q7 'ye ... o birşey yaparsa oluyor yapmaza olmuyor , ikinci yarı rakip çözülürse de ani ataklarla gol pozisyonu üretiyoruz. Ama bu lig böyle gitmez ,Avrupa hiç gitmez !!! , bence en zayıf halka ortanın ortasındaki iki kişi ...pas alışverişinde , oyunu yönlendirmekte hiç yoklar , bu yüzden de sadece Quaresma ya atılacak uzun toplardan medet umuyoruz. |
Türkiye`de Saat: 09:57 . |