![]() |
artık kolay zor rakip filan yok ..hepsini ciddiye almak lazım .. Gruptan Portoyla beraber cıkarız.. |
Bir forvet bulamazsak gruptan çıkmamız zor olabilir nihat'la fln bu iş olmaz ama umutluyuz bu gruptan çıkacağız porto'yu da devirerek inş |
zor kolay rakip avrupada bence yok o kupayı istiyosak zaten devlerle illaki karşılaşıcaz :) |
avusturyadaki maca gidecegim bu iyi oldu :D...bence grupta cikmamiz icin hicbir engel yok, yeterki biz Kartal gibi oynayalim bu sene en az yari final diyorum....artik zamani geldi herkesin agzinin payini vermek lazim.... |
Grup ve fikstür avantajlı. Kadro yapısı olarak bu gruptan çıkmamız gerekiyor. Yönetimin bir an önce transferleri noktalaması gerekiyor. Bu takımın sağ bek ve forvete ihtiyacı var. |
Gruptan inşallah lider olarak çıkarız.. Birde bi soru; bu seneki UEFA statüsü nasıl oldu bu gruplardan sonra tekrar grup falanmı var yoksa bi üst grubun 1.2.siylemi eşleşiliyor ya da 2 şer maçtan oynanmak suretli kura çekimimi yapılacak? Bir bilen varsa açıklık getirebilirmi? |
BEŞİKTAŞ gibi oynarsak biz bu gruptan porto'yu da geçerek lider çıkarız |
Ben 1 yenilgi 2 beraberlik 3 galibiyetle 11 puan alarak guruptan çıkarız diye düşünüyorum. Portoyu bir maçta yeneceğiz çünkü Q7 bizde :) yenilgiyi merak edenler mi? Sanırım guruptan çıkmayı porto ile garantilediğimizde olur :) |
Alıntı:
http://img833.imageshack.us/img833/451/uefaq.jpg |
bak görün biz ve porto 2. icin kapisicaz ve rapid 1. olacak yada biz 1. portoda 2.lik macina girecek rapid ile |
Türkiye`de Saat: 05:28 . |