![]() |
FeNerasyon! Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak sezonun ilk derbisinin 19 Eylül Pazar günü saat 20.00'de başlayacağını duyurdu. Takımımız Avrupa Kupası maçından sonra Fenerbahçe maçına 2 gün dinlenerek çıkacak. Fenerbahçenin Avrupada olmadığı bir sezon da bu maç neden pazartesi günü oynatılmıyor ki bizim o hafta içi avrupada maçımız da yok. Federasyon yaptı yapacağını yine fener için çalışmaya devamm yönetim sesini çıkar artık bu duruma!! |
bu konuyu takmamak gerek sonucta ıng de 7 gunde uc mac yapıyorlar takımın buna alısması gerekır... ne kadar mac oynarsan o kdar kondısyonun ıyı olur bu bızım ıcın avantajtır.. |
alışalım arkadaşlar kadromuz geniş ayrıca maç eksiği olan futbolcularımız var fb maçı antereman havasında geçeceği için maç eksiklerini kapatmış olacaklar |
Handikap olarak görmek gerekmediğini düşünüyorum.Avrupada takımlar haftada 3 maç yapıyorlarken sızlanmamamız lazım.Hem takım istim üzerindeyken rakibin dinlenmiş olması çok dert olmayacaktır.. |
EUFA maçı ve fenev maçı arka arkaya. Her ikisi de İstanbul da olacak. Bence öyle olağanüstü bir durum değil. Bu geniş kadroyla çok rahat 2 tane üst düzey takım çıkartılabilir |
Şu net, Fb'nin böyle bir durum olsaydı kesinlikle maç pazartesi oynanırdı!..Ama arkadaşlarında dediği gibi takmamak lazım bunları, geniş bir kadromuz var, üstesinden gelebiliriz artık bu tip durumların... |
Takımın Kondisyonu iyi fenev maçına kadar önemli bi sakatlık olmassa takım bunu kaldıracak güçte bence hem beşiktaş gibi büyük bi takım bunları rahat geçer. |
ayaklarimiz yere basmassa fener adina tarihte bir ilk yasanabilir hele bu ofsayt taktigi muhabbeti falan yaparsak perisanda olma ihtimalimiz var dikkat etmek lazim |
Hem Fenev'i , Hem Federasyon'larını Yenmek Şart Oldu! |
derbi maçını pazartesi oynatmak tam bir katliam olur.bence normal bir karar.esas hakemin açıklanmasını beklemek lazım fenerasyon iş başında demek için |
Türkiye`de Saat: 23:02 . |